Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Allah iyilik versin arkadaşım çok haklısın duadan başka yapacak birşey kalmadı bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah. Hepimiz istediğimiz hayalimize kavuşuruz inşallah

Teşekkür ederim cnm iyim ben adet günün geçmesini bekliyorumsuanlik bir belirti falan yok beklemedeyim insllah guzel sonuclar alacagaz ruveydamla
Sen nasilsin cnm denemelere nezaman basliyorsun

Iyiyiz şükür Canim bat a var 10 gün heyecanla bekliyorum belki sali günü kan veririm o gün hastanede olcam çünkü onun dışında hafif göğüs ve bel agrisi var arada sağ kasikta batma ama pek ihtimal vermiyorum nasip sende durumlar ne canim

Canım benim çok geçmiş olsun ya o ilaç bu tarz sıkıntılar yapıyor tansiyonunu kontrol altında tut cabım inşallah toparlarsın hemen dualarım seninle arkadaşım canım ciğerim

Benımde uzadıkca uzadı regl sürem bu ay 8.günüm bitmedi hala...yarından sonra testa baslarım bende yumurtlama görürsün hayırlısıyla canım ınsallah paylaş bizimlede:)
Evet canım bitti 11.günüm bugün yavaştan teste başladım henüz bişey yok beklemedeyim bakalım sen ne yaptın?
Evet canım bitti 11.günüm bugün yavaştan teste başladım henüz bişey yok beklemedeyim bakalım sen ne yapt

Hadi hayırlısı canım ınsallah nasip herşey ınsallah hamilesindir

Teşekkür ederim cnm iyim ben adet günün geçmesini bekliyorumsuanlik bir belirti falan yok beklemedeyim insllah guzel sonuclar alacagaz ruveydamla
Sen nasilsin cnm denemelere nezaman basliyorsun
Canım hayırlısı ınsallah tutunmustur ogluslar size...Bende regl bitsin diye bekliyorum 8.günüm artık biterde inşallah yumurtlama görürüm deneme yaparım bu ay testleri atarım zaten buraya

Canım hayırlısı ınsallah tutunmustur ogluslar size...Bende regl bitsin diye bekliyorum 8.günüm artık biterde inşallah yumurtlama görürüm deneme yaparım bu ay testleri atarım zaten buraya
Amin amin cnminsallah c hadi sende hayirlisi ile denemeler yaparsin cnm

Guzel anneler peki siz kızlarınıza nasıl hamile kaldınız? Ankette yumurtlama günü kıza hamile kalanların sayısıda baya fazla? O zaman bu yöntem pek önemli degil galiba ?

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız şükür kuzum bizimde covidle mücadele devam bugün 6.günümüz belirtiler azalıyor gibi kemik ağrısı koku kaybı vs var koku alamamak çok kötüymüş Kızımın kokusunuz özledim şimdiden bir aya geri gelir diyorlar tekrar normal koku olayı. Allah bütün hasta kullarına ve bize Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin zormuş tvden vaka sayısı takip etmeye benzemiyormuş. B Beybipattis canım hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dön inşaallah bu hafta bebeğinin pıt atan kalbini duymak nasip olsun. M Maviayyy Ruveydam2015 kaçıncı gün canım belirtileriniz var mı?

Canim benim sağlığına bir an evvel kavuşursun insaallah artik yavastan belirtilerin kaybolmaya baslamistir ama kendini hic yorma bol bol sıvı al cok zor Allah korusun beterinde. Benim reglime 9 gün var canim bel ve alt karin agrisi var bide sag kasikta batma oluyo bazen yarin kan vermeyi düşünüyorum esim ameliyat oldu bu gün hazir hastanedeyken vereyim bakiyim durum ne cok konduramiyorum bu ay olursa olur havasindayim nedense o ilk heyecan yok hayirlisi olsun kuzum

Aleyküm selam canım rabbim şifa versin kuzum ya bir daha yaşatmasın insaallah atlatacaksın cnm bol bol dınlenzencefil limon ballı cay iç cnm kas agrılarına iyi geliyor
Benimde arada bir sol kasık agrısı ve goguste igne batma tarzında belirti var ama adet belirtisi ile aynı oldu için belirti olarak görmüyorum adet gününe kadar bekleyecek cnm test yapmayı düşünmuyorm şuanlık

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Bugün adet gecikmesinin 3. Ya da 4.Günü test başka marka aldım.test denedim.oda köyü çıkınca doktordan cumaya randevu aldim.umarim güzel haberlerle gelirim.testim böyle sadece sol kasık agrım oluyor.goguslerimde birşey yok.midemde yok.asiri akintim yok.cok az süt beyaz var ama çok az.kizlarda aşırı vardı.insallah herşey yolundadır.

Hadi hayırlı olsun canim hersey güzel ilerler merak etme bizlerede dua et testin gayet koyu

Canım rabbim şifa versin tez vakitte insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…