- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.641
Allah iyilik versin arkadaşım çok haklısın duadan başka yapacak birşey kalmadı bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah. Hepimiz istediğimiz hayalimize kavuşuruz inşallahBende iyim cnm
Canim bak benim de karisti baksana 3 gun iliski olduhakkimizda hayirlisi artik rabbim bizden daha iyi biliyordur inşllah ogluşlarimiz geliyordur canim rabbim bu ay guzel haberler almayi nasip etsin artik bu aşamada dua var cnm insllah dualarimiz kabul olur
Teşekkür ederim cnm iyim ben adet günün geçmesini bekliyorumB Beybipattis çok geçmiş olsun canım sık dişini dayan birşey kalmamış şurda inşallah bebişini sağ salim görürsün.... R rana20 regl bittimi canım senin?...Ruveydam2015 M Maviayyy sizler nasılsınız
Iyiyiz şükür Canim bat a var 10 gün heyecanla bekliyorum belki sali günü kan veririm o gün hastanede olcam çünkü onun dışında hafif göğüs ve bel agrisi var arada sağ kasikta batma ama pek ihtimal vermiyorum nasipB Beybipattis çok geçmiş olsun canım sık dişini dayan birşey kalmamış şurda inşallah bebişini sağ salim görürsün.... R rana20 regl bittimi canım senin?...Ruveydam2015 M Maviayyy sizler nasılsınız
Evet canım bitti 11.günüm bugün yavaştan teste başladım henüz bişey yok beklemedeyim bakalım sen ne yaptın?B Beybipattis çok geçmiş olsun canım sık dişini dayan birşey kalmamış şurda inşallah bebişini sağ salim görürsün.... R rana20 regl bittimi canım senin?...Ruveydam2015 M Maviayyy sizler nasılsınız
Canım benim çok geçmiş olsun ya o ilaç bu tarz sıkıntılar yapıyor tansiyonunu kontrol altında tut cabım inşallah toparlarsın hemen dualarım seninle arkadaşım canım ciğerimSelam kızlar nasılsınız? Ben baya kötüyüm.progestan yan etkileri mahvetti beni.devamli baş donmesi bugün tansiyon 20 ye çıktı ölüyorum sandım. Sarhoş gibiyim gözlerim kararıyor..sürekli yatıyorum.dualarizda beni unutmayın nolur
Evet canım bitti 11.günüm bugün yavaştan teste başladım henüz bişey yok beklemedeyim bakalım sen ne yaptEvet canım bitti 11.günüm bugün yavaştan teste başladım henüz bişey yok beklemedeyim bakalım sen ne yaptın?
Hadi hayırlısı canım ınsallah nasip herşey ınsallah hamilesindirIyiyiz şükür Canim bat a var 10 gün heyecanla bekliyorum belki sali günü kan veririm o gün hastanede olcam çünkü onun dışında hafif göğüs ve bel agrisi var arada sağ kasikta batma ama pek ihtimal vermiyorum nasipsende durumlar ne canim
Canım hayırlısı ınsallah tutunmustur ogluslar sizeTeşekkür ederim cnm iyim ben adet günün geçmesini bekliyorumsuanlik bir belirti falan yok beklemedeyim insllah guzel sonuclar alacagaz ruveydamla
Sen nasilsin cnm denemelere nezaman basliyorsun
Amin amin cnmCanım hayırlısı ınsallah tutunmustur ogluslar size...Bende regl bitsin diye bekliyorum 8.günüm artık biterde inşallah yumurtlama görürüm deneme yaparım bu ay testleri atarım zaten buraya
2 bucuk hafta kadardi sanirimKaç gün perhiz oldu
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız
Canim benim sağlığına bir an evvel kavuşursun insaallah artik yavastan belirtilerin kaybolmaya baslamistir ama kendini hic yorma bol bol sıvı al cok zor Allah korusun beterinde. Benim reglime 9 gün var canim bel ve alt karin agrisi var bide sag kasikta batma oluyo bazen yarin kan vermeyi düşünüyorum esim ameliyat oldu bu gün hazir hastanedeyken vereyim bakiyim durum ne cok konduramiyorum bu ay olursa olur havasindayim nedense o ilk heyecan yok hayirlisi olsun kuzumSelamün aleyküm kızlar nasılsınızşükür kuzum bizimde covidle mücadele devam bugün 6.günümüz belirtiler azalıyor gibi kemik ağrısı koku kaybı vs var koku alamamak çok kötüymüş Kızımın kokusunuz özledim şimdiden bir aya geri gelir diyorlar tekrar normal koku olayı. Allah bütün hasta kullarına ve bize Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin zormuş tvden vaka sayısı takip etmeye benzemiyormuş. B Beybipattis canım hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dön inşaallah bu hafta bebeğinin pıt atan kalbini duymak nasip olsun. M Maviayyy Ruveydam2015 kaçıncı gün canım belirtileriniz var mı?
Aleyküm selam canım rabbim şifa versin kuzum ya bir daha yaşatmasın insaallah atlatacaksın cnm bol bol dınlenSelamün aleyküm kızlar nasılsınızşükür kuzum bizimde covidle mücadele devam bugün 6.günümüz belirtiler azalıyor gibi kemik ağrısı koku kaybı vs var koku alamamak çok kötüymüş Kızımın kokusunuz özledim şimdiden bir aya geri gelir diyorlar tekrar normal koku olayı. Allah bütün hasta kullarına ve bize Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin zormuş tvden vaka sayısı takip etmeye benzemiyormuş. B Beybipattis canım hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dön inşaallah bu hafta bebeğinin pıt atan kalbini duymak nasip olsun. M Maviayyy Ruveydam2015 kaçıncı gün canım belirtileriniz var mı?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahSelamün aleyküm kızlar nasılsınızşükür kuzum bizimde covidle mücadele devam bugün 6.günümüz belirtiler azalıyor gibi kemik ağrısı koku kaybı vs var koku alamamak çok kötüymüş Kızımın kokusunuz özledim şimdiden bir aya geri gelir diyorlar tekrar normal koku olayı. Allah bütün hasta kullarına ve bize Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin zormuş tvden vaka sayısı takip etmeye benzemiyormuş. B Beybipattis canım hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dön inşaallah bu hafta bebeğinin pıt atan kalbini duymak nasip olsun. M Maviayyy Ruveydam2015 kaçıncı gün canım belirtileriniz var mı?
Hadi hayırlı olsun canim hersey güzel ilerler merak etme bizlerede dua et testin gayet koyuBugün adet gecikmesinin 3. Ya da 4.Eki Görüntüle 2840727 Günü test başka marka aldım.test denedim.oda köyü çıkınca doktordan cumaya randevu aldim.umarim güzel haberlerle gelirim.testim böyle sadece sol kasık agrım oluyor.goguslerimde birşey yok.midemde yok.asiri akintim yok.cok az süt beyaz var ama çok az.kizlarda aşırı vardı.insallah herşey yolundadır.
Canım rabbim şifa versin tez vakitte insallahSelamün aleyküm kızlar nasılsınızşükür kuzum bizimde covidle mücadele devam bugün 6.günümüz belirtiler azalıyor gibi kemik ağrısı koku kaybı vs var koku alamamak çok kötüymüş Kızımın kokusunuz özledim şimdiden bir aya geri gelir diyorlar tekrar normal koku olayı. Allah bütün hasta kullarına ve bize Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin zormuş tvden vaka sayısı takip etmeye benzemiyormuş. B Beybipattis canım hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dön inşaallah bu hafta bebeğinin pıt atan kalbini duymak nasip olsun. M Maviayyy Ruveydam2015 kaçıncı gün canım belirtileriniz var mı?
Allahım insallah hepimiz güzel haberler aliriz ve sağlıkla ilerler.biliyoruz ki artik güzel haber almakla tamam olmuyor.saglikla ilerlesin en onemlisiHadi hayırlı olsun canim hersey güzel ilerler merak etme bizlerede dua et testin gayet koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?