Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Guzel anneler peki siz kızlarınıza nasıl hamile kaldınız? Ankette yumurtlama günü kıza hamile kalanların sayısıda baya fazla? O zaman bu yöntem pek önemli degil galiba ?
Ben kızlara yumurtlama zamanı.kaldim.16.gün.catladigi gün gibi düşünüyorum.biraz nasip kismet.belkide ben yanılıyorum.gec catlamisti

Allahım insallah hepimiz güzel haberler aliriz ve sağlıkla ilerler.biliyoruz ki artik güzel haber almakla tamam olmuyor.saglikla ilerlesin en onemlisi
Aynen öyle canim ama gereksiz strestende kacin bu sure icerisinde guzel düşün hep saglikla al kucagina insaallah canim cok sevindim tebrik ederim

Bugun daha koyu canm insllah hersey yolunda gider saglikli bir gebelik gecirirsin cnm
Stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek

Bugun daha koyu canm insllah hersey yolunda gider saglikli bir gebelik gecirirsin cnm
Stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek
Teşekkür ederim dualarındasınız.sol bacak agrım var hafif.kimyasaldan öncede olmuştu.olabilir testler koyu diye kendimi geliştiriyorum.hepimiz için hayırlı bir ay olsun insallah

Amin kuzum Allah razı olsun sizede geçmiş olsun sağlıkla hamilelik haberlerinizi alırız inşaallah
Amin canım benim Allah razı olsun daha baya varmış gününüze sağlıkla hamilelik haberi alırız inşaallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Canım rabbim şifa versin tez vakitte insallah
Amin canım Allah razı olsun. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah

Teşekkür ederim dualarındasınız.sol bacak agrım var hafif.kimyasaldan öncede olmuştu.olabilir testler koyu diye kendimi geliştiriyorum.hepimiz için hayırlı bir ay olsun insallah
Allah razi olsun cnm ben kimyasalda hic birsey yaşamamıştım cnm aklina kötü birsey getirme sende dualarimdasin cnm.cumaya güzel haber alcaksin

Sanrm bununda etkisi oluyo cnsyet uzernde bi arkadasn 5 kızı var sonncu oğlu oldu oda baya

Test mi yptınız yumurtlama
Yapmadım canım korumasız olarak o gün olmuştu sadece küçük kızımda.buyuk kızım da da tahmini yumurtlama zamanı evlendim zaten.

Guzel anneler peki siz kızlarınıza nasıl hamile kaldınız? Ankette yumurtlama günü kıza hamile kalanların sayısıda baya fazla? O zaman bu yöntem pek önemli degil galiba ?
canım ben çok çok eminim nasıl kaldığımdan çünkü eşim şehir dışındaydı yanıma 3 gün için gelmişti ve reglim birgün önce bitmişti sıkça ilişki oldu yani yumurtlamaya en az 3-4 gün vardı x kodlu spermler o sürede yaşıyor içerde...

Sanrm bununda etkisi oluyo cnsyet uzernde bi arkadasn 5 kızı var sonncu oğlu oldu oda baya

Test mi yptınız yumurtlama
bu konuylla ilgili bir gebenin günlüğünde 5 günden fazla cinsel perhizde spermlerin bayatladığı hamile kalmayı zorlaştırdığı söylendi birkaç doktor tarafından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…