- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.661
Ben kızlara yumurtlama zamanı.kaldim.16.gün.catladigi gün gibi düşünüyorum.biraz nasip kismet.belkide ben yanılıyorum.gec catlamistiGuzel anneler peki siz kızlarınıza nasıl hamile kaldınız? Ankette yumurtlama günü kıza hamile kalanların sayısıda baya fazla? O zaman bu yöntem pek önemli degil galiba ?
Aynen öyle canim ama gereksiz strestende kacin bu sure icerisinde guzel düşün hep saglikla al kucagina insaallah canim cok sevindim tebrik ederimAllahım insallah hepimiz güzel haberler aliriz ve sağlıkla ilerler.biliyoruz ki artik güzel haber almakla tamam olmuyor.saglikla ilerlesin en onemlisi
Bugun daha koyu canm insllah hersey yolunda gider saglikli bir gebelik gecirirsin cnmBugün adet gecikmesinin 3. Ya da 4.Eki Görüntüle 2840727 Günü test başka marka aldım.test denedim.oda köyü çıkınca doktordan cumaya randevu aldim.umarim güzel haberlerle gelirim.testim böyle sadece sol kasık agrım oluyor.goguslerimde birşey yok.midemde yok.asiri akintim yok.cok az süt beyaz var ama çok az.kizlarda aşırı vardı.insallah herşey yolundadır.
Teşekkür ederim dualarındasınız.sol bacak agrım var hafif.kimyasaldan öncede olmuştu.olabilir testler koyu diye kendimi geliştiriyorum.hepimiz için hayırlı bir ay olsun insallahBugun daha koyu canm insllah hersey yolunda gider saglikli bir gebelik gecirirsin cnm
Stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek
Amin kuzum Allah razı olsun sizede geçmiş olsunCanim benim sağlığına bir an evvel kavuşursun insaallah artik yavastan belirtilerin kaybolmaya baslamistir ama kendini hic yorma bol bol sıvı al cok zor Allah korusun beterinde. Benim reglime 9 gün var canim bel ve alt karin agrisi var bide sag kasikta batma oluyo bazen yarin kan vermeyi düşünüyorum esim ameliyat oldu bu gün hazir hastanedeyken vereyim bakiyim durum ne cok konduramiyorum bu ay olursa olur havasindayim nedense o ilk heyecan yok hayirlisi olsun kuzum
Amin canım benim Allah razı olsunAleyküm selam canım rabbim şifa versin kuzum ya bir daha yaşatmasın insaallah atlatacaksın cnm bol bol dınlenzencefil limon ballı cay iç cnm kas agrılarına iyi geliyor
Benimde arada bir sol kasık agrısı ve goguste igne batma tarzında belirti var ama adet belirtisi ile aynı oldu için belirti olarak görmüyorum adet gününe kadar bekleyecek cnm test yapmayı düşünmuyorm şuanlık
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Amin canım Allah razı olsun. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallahCanım rabbim şifa versin tez vakitte insallah
Allah razi olsun cnm ben kimyasalda hic birsey yaşamamıştım cnm aklina kötü birsey getirme sende dualarimdasin cnm.cumaya güzel haber alcaksinTeşekkür ederim dualarındasınız.sol bacak agrım var hafif.kimyasaldan öncede olmuştu.olabilir testler koyu diye kendimi geliştiriyorum.hepimiz için hayırlı bir ay olsun insallah
Sanrm bununda etkisi oluyo cnsyet uzernde bi arkadasn 5 kızı var sonncu oğlu oldu oda baya2 bucuk hafta kadardi sanirim
Test mi yptınız yumurtlamaBen kızlara yumurtlama zamanı.kaldim.16.gün.catladigi gün gibi düşünüyorum.biraz nasip kismet.belkide ben yanılıyorum.gec catlamisti
Yapmadım canım korumasız olarak o gün olmuştu sadece küçük kızımda.buyuk kızım da da tahmini yumurtlama zamanı evlendim zaten.Sanrm bununda etkisi oluyo cnsyet uzernde bi arkadasn 5 kızı var sonncu oğlu oldu oda baya
Test mi yptınız yumurtlama
Var tabi resmen belli masallah.ne belirtin vardı cnm.ve ilişkin adetin 1.gününden sayarsa kaçıncı gün olmuştuGünaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
12.gecesi canımVar tabi resmen belli masallah.ne belirtin vardı cnm.ve ilişkin adetin 1.gününden sayarsa kaçıncı gün olmuştu
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah.bugun ilişkiden sonra kaçıncı gün diyim.birde.12.gecesi canım
Anladm canm ozmn bu sefer çatlamada deneyin işlah gonlunuzdeki olur saglıklı hayırlı bir evlatYapmadım canım korumasız olarak o gün olmuştu sadece küçük kızımda.buyuk kızım da da tahmini yumurtlama zamanı evlendim zaten.
Var tabi canim olmaz mi hayırlı olsun sağlıklı gebelik olur insaallah gözün aydınGünaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
Amin canım teşekkür ederim inşallah gönlümdeki de olur dua edinVar tabi canim olmaz mi hayırlı olsun sağlıklı gebelik olur insaallah gözün aydın
Bayaağı belli oluyor canım hayırlı olsun inşallah....:)Günaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
canım ben çok çok eminim nasıl kaldığımdan çünkü eşim şehir dışındaydı yanıma 3 gün için gelmişti ve reglim birgün önce bitmişti sıkça ilişki oldu yani yumurtlamaya en az 3-4 gün vardı x kodlu spermler o sürede yaşıyor içerde...Guzel anneler peki siz kızlarınıza nasıl hamile kaldınız? Ankette yumurtlama günü kıza hamile kalanların sayısıda baya fazla? O zaman bu yöntem pek önemli degil galiba ?
bu konuylla ilgili bir gebenin günlüğünde 5 günden fazla cinsel perhizde spermlerin bayatladığı hamile kalmayı zorlaştırdığı söylendi birkaç doktor tarafından...Sanrm bununda etkisi oluyo cnsyet uzernde bi arkadasn 5 kızı var sonncu oğlu oldu oda baya
Test mi yptınız yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?