Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
bu konuylla ilgili bir gebenin günlüğünde 5 günden fazla cinsel perhizde spermlerin bayatladığı hamile kalmayı zorlaştırdığı söylendi birkaç doktor tarafından...
Valla çok katılmıyorum canım 7 günlük perhizde tek ilişkiyle şak diye tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin

Canim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsin
Arkandanda biz geliriz inşallah Ruveydam2015 ve kizlarla
s
Insallah canim ben bu ay olmazsa 3 ay dusunmeyecegiz mecburen dr esime 3 ay dedi çünkü hayırlısı olsun ha bi de acilden kan verecektim bakmadilar kadin doğuma git dediler

Insallah canim ben bu ay olmazsa 3 ay dusunmeyecegiz mecburen dr esime 3 ay dedi çünkü hayırlısı olsun ha bi de acilden kan verecektim bakmadilar kadin doğuma git dediler
Inşallah olur da cnm.beklemek zorunda kalmazsin
Polikinlikler acik ya gündüz acaba onun icinmi dediler gerci her hastane bir olmuyor aksam 5 ten sonra ver kuzu kani acilde

Çok teşekkür ederim.sol tarafta devamlı hafif batmanlarım var.insallah sağlıkla ilerler bu sefer.ve darısı basiniza
AminBebiş yerlesiyorsa cnm oyuzden agri oluyordu saglikla ilerler gebelligin ve kucagina aldihin gunleride gorursun insllah cnm

Inşallah olur da cnm.beklemek zorunda kalmazsin
Polikinlikler acik ya gündüz acaba onun icinmi dediler gerci her hastane bir olmuyor aksam 5 ten sonra ver kuzu kani acilde
Insaallah canim taburcu olduk artik bende ne bilim dun gece vermedim 9 gun vardi bata en azindan 8 gun kala vermis olurum diye dogru gub içinde o yuzden bakmıyorlar sanirim beklicez artik yapicak bisey yok nasip

Canım maşallah baya koyuluk olmuş sağlıkla ilerlesin inşallah
Günaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
Aaa ben geldim annecim diyor kuzucuk maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni inşallah
R rana20 bel ağrım başladı hafiften yumurtlama öncesi olan cuma günü doktora gideyim diyorum...Sen testle mi takip yapacaksın doktora görüncekmisin canım
Ben testle takip yapıyorum şimdilik Dr gitmeyi şuan için düşünmüyorum eğer ki testte bi karışıklık olursa giderim canım. Teste başladım henüz koyulaşma yok burda paylaşırım inşallah bende hafif akıntı başladı ara sıra da sağ kasıkta sancı oluyor şimdilik
Kan verdim geldim.269.54 çıktı sağlıkla ilerler insallah cuma 1000i geçer görürüm insallah
Çok güzel çıkmış sonucun canım maşallah cumaya keseyi de görürsün inşallah

Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin

Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
Yaaa çok heyecanlı canım içinden sürekli dua oku hadi inşallah hayırlı haberler alırız

Insaallah canim taburcu olduk artik bende ne bilim dun gece vermedim 9 gun vardi bata en azindan 8 gun kala vermis olurum diye dogru gub içinde o yuzden bakmıyorlar sanirim beklicez artik yapicak bisey yok nasip
Neyse cnm artiknadet günü beklersin insllah ozman veririn kan

canım çok heyecanlı gercekten yaz bıze hemen Rabbım gönlündekını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…