- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.681
Amin teşekkür ederim canımBayaağı belli oluyor canım hayırlı olsun inşallah....:)
Valla çok katılmıyorum canım 7 günlük perhizde tek ilişkiyle şak diye tuttu Allah isteyen herkese nasip etsinbu konuylla ilgili bir gebenin günlüğünde 5 günden fazla cinsel perhizde spermlerin bayatladığı hamile kalmayı zorlaştırdığı söylendi birkaç doktor tarafından...
Elbette nasipse olur...Bilimsel açıdan genele yönelik böyle birşey söylediler test istediklerinde de 3-5 günlük perhizle gelin diyorlarmış baba adaylarına...Valla çok katılmıyorum canım 7 günlük perhizde tek ilişkiyle şak diye tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin
oh hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla ilerlesin...Kan verdim geldim.269.54 çıktı sağlıkla ilerler insallah cuma 1000i geçer görürüm insallah
Amin insallah canim teşekkür ederimoh hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla ilerlesin...
Canim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsinGünaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
Canim değerlerin cok güzel çıkmışKan verdim geldim.269.54 çıktı sağlıkla ilerler insallah cuma 1000i geçer görürüm insallah
Insallah canim ben bu ay olmazsa 3 ay dusunmeyecegiz mecburen dr esime 3 ay dedi çünkü hayırlısı olsun ha bi de acilden kan verecektim bakmadilar kadin doğuma git dedilerCanim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsin
Arkandanda biz geliriz inşallahRuveydam2015 ve kizlarla
s
Çok teşekkür ederim.sol tarafta devamlı hafif batmanlarım var.insallah sağlıkla ilerler bu sefer.ve darısı basinizaCanim değerlerin cok güzel çıkmışinsllah cumayada keseyi görürsün
Inşallah olur da cnm.beklemek zorunda kalmazsinInsallah canim ben bu ay olmazsa 3 ay dusunmeyecegiz mecburen dr esime 3 ay dedi çünkü hayırlısı olsun ha bi de acilden kan verecektim bakmadilar kadin doğuma git dediler
Kesinlikle varGünaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
AminÇok teşekkür ederim.sol tarafta devamlı hafif batmanlarım var.insallah sağlıkla ilerler bu sefer.ve darısı basiniza
Maşallah canım. Bende bir haftalık perhiz düşünüyorum. Hayırlısı olsun canımValla çok katılmıyorum canım 7 günlük perhizde tek ilişkiyle şak diye tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin
Insaallah canim taburcu olduk artik bende ne bilim dun gece vermedim 9 gun vardi bata en azindan 8 gun kala vermis olurum diye dogru gub içinde o yuzden bakmıyorlar sanirim beklicez artik yapicak bisey yok nasipInşallah olur da cnm.beklemek zorunda kalmazsin
Polikinlikler acik ya gündüz acaba onun icinmi dediler gerci her hastane bir olmuyor aksam 5 ten sonra ver kuzu kani acilde
Canım maşallah baya koyuluk olmuş sağlıkla ilerlesin inşallahBugün adet gecikmesinin 3. Ya da 4.Eki Görüntüle 2840727 Günü test başka marka aldım.test denedim.oda köyü çıkınca doktordan cumaya randevu aldim.umarim güzel haberlerle gelirim.testim böyle sadece sol kasık agrım oluyor.goguslerimde birşey yok.midemde yok.asiri akintim yok.cok az süt beyaz var ama çok az.kizlarda aşırı vardı.insallah herşey yolundadır.
Aaa ben geldim annecim diyor kuzucuk maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni inşallahGünaydın kızlar bugün adet günüm sizce gebelik varmı?
Ben testle takip yapıyorum şimdilik Dr gitmeyi şuan için düşünmüyorum eğer ki testte bi karışıklık olursa giderim canım. Teste başladım henüz koyulaşma yok burda paylaşırım inşallah
Çok güzel çıkmış sonucun canım maşallah cumaya keseyi de görürsün inşallahKan verdim geldim.269.54 çıktı sağlıkla ilerler insallah cuma 1000i geçer görürüm insallah
Yaaa çok heyecanlı canım içinden sürekli dua oku hadi inşallah hayırlı haberler alırızKızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
Neyse cnm artiknadet günü beklersin insllah ozman veririn kanInsaallah canim taburcu olduk artik bende ne bilim dun gece vermedim 9 gun vardi bata en azindan 8 gun kala vermis olurum diye dogru gub içinde o yuzden bakmıyorlar sanirim beklicez artik yapicak bisey yok nasip
canım çok heyecanlı gercekten yaz bıze hemen Rabbım gönlündekını nasip etsin inşallahKızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?