Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
Hadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz dualarim seninle

Benimde sağ kasıkta ağrı var belimde fazlaca ağrı var ...test baktım da daha açık benimde...

Yaaa çok heyecanlı canım içinden sürekli dua oku hadi inşallah hayırlı haberler alırız

canım çok heyecanlı gercekten yaz bıze hemen Rabbım gönlündekını nasip etsin inşallah

Hadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz dualarim seninle
Kızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydi büyük. İhtimal kız

Kızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydi büyük. İhtimal kız
Canım pozisyon önemli bu hafta eğer uygun pozisyonda görmediyse ondan bişey dememiştir. İnşallah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder

Cnm R rana20 dedigi gibi pozisyonu onemli doktorda tam görmemişse ondan da yaniltmak istememiştir
Biraz daha bekle cnm inşllah ozaman net belli olur diger gidisinde guzel haberler veririsin bizlere

Sende bakarken anlardın aslında net konuşmak için erken oluyor biraz 13 haftayı geçmesi lazım. Resim var mı canım elinde ya da video

Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
allahim insallah cok guzel haberlerle gelirsin

Canim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsin
Arkandanda biz geliriz inşallah Ruveydam2015 ve kizlarla
Teşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin ve Ruveydam2015 için rabbim istediğiniz sevinçle müjdelesin sizi
Maşallah canım. Bende bir haftalık perhiz düşünüyorum. Hayırlısı olsun canım
Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibi

Passi0n canım hayırlı olsun.rabbim sağlıkla gebeliğin ilerlemesini, hayirlisiyla oğlusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy aminnn öyle bir içimden amin dedimki İnşallah kabul olur. rabbim sanada kalbindeki muradı nasip etsin canım Allah razı olsun iyiki varsınız

Canım daha erken haftası.15 haftadan önce net belli olmaz diyor çoğu doktor.insallah hayirlisiyla gönlündeki olur

Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah. Sen çat günümü hamile kalmıştın canım

Cok sagol canim insaallah dileyen herkese nasip etsin

canım haftan daha erken doktorlar hiçbirşey söylemek istemıyor bu haftada... Rabbim gönlündekini nasip etsin öncelikle sağlığı yerinde olsun inşallah

Kuzummbenim pikde uzun sürüyor zaten pko var. Testler karmakarışık doktora gidicem doktor uzak off offf sıkıntılı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…