- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.701
Hadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruzKızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
Benimde sağ kasıkta ağrı var belimde fazlaca ağrı varCanım maşallah baya koyuluk olmuş sağlıkla ilerlesin inşallah
Aaa ben geldim annecim diyor kuzucuk maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni inşallah
Ben testle takip yapıyorum şimdilik Dr gitmeyi şuan için düşünmüyorum eğer ki testte bi karışıklık olursa giderim canım. Teste başladım henüz koyulaşma yok burda paylaşırım inşallahbende hafif akıntı başladı ara sıra da sağ kasıkta sancı oluyor şimdilik
Çok güzel çıkmış sonucun canım maşallah cumaya keseyi de görürsün inşallah
Yaaa çok heyecanlı canım içinden sürekli dua oku hadi inşallah hayırlı haberler alırız
canım çok heyecanlı gercekten yaz bıze hemen Rabbım gönlündekını nasip etsin inşallah
Kızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydiHadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruzdualarim seninle
Canım pozisyon önemli bu hafta eğer uygun pozisyonda görmediyse ondan bişey dememiştir. İnşallah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip ederKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Cnm R rana20 dedigi gibi pozisyonu onemli doktorda tam görmemişse ondan da yaniltmak istememiştirKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Sende bakarken anlardın aslında net konuşmak için erken oluyor biraz 13 haftayı geçmesi lazım. Resim var mı canım elinde ya da videoKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
allahim insallah cok guzel haberlerle gelirsinKızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin
Baktım canım bende o yüzden diyorum zaten kız diyeSende bakarken anlardın aslında net konuşmak için erken oluyor biraz 13 haftayı geçmesi lazım. Resim var mı canım elinde ya da video
Baktım canım bende o yüzden diyorum zaten kız diye
bir kaç hafta sonra daha net anlaşılır inşallah hayırlısı ile erkektir canım. Genelde 12. Haftada çok yorum yapmıyorlar artıkBaktım canım bende o yüzden diyorum zaten kız diye
Teşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin veCanim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsin
Arkandanda biz geliriz inşallahRuveydam2015 ve kizlarla
Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibiMaşallah canım. Bende bir haftalık perhiz düşünüyorum. Hayırlısı olsun canım
Ayy aminnn öyle bir içimden amin dedimki İnşallah kabul olur.Passi0n canım hayırlı olsun.rabbim sağlıkla gebeliğin ilerlemesini, hayirlisiyla oğlusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım daha erken haftası.15 haftadan önce net belli olmaz diyor çoğu doktor.insallah hayirlisiyla gönlündeki olurKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah. Sen çat günümü hamile kalmıştın canımKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Cok sagol canim insaallah dileyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin veRuveydam2015 için rabbim istediğiniz sevinçle müjdelesin sizi
Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibi
canım haftan daha erken doktorlar hiçbirşey söylemek istemıyor bu haftada... Rabbim gönlündekini nasip etsin öncelikle sağlığı yerinde olsun inşallahKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Kuzummbenim pikde uzun sürüyor zaten pko var. Testler karmakarışık doktora gidicem doktor uzak off offf sıkıntılı işlerTeşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin veRuveydam2015 için rabbim istediğiniz sevinçle müjdelesin sizi
Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibi
Aminn sağol canım Allah gönlümüzdekini sağlıklı sıhhatli kucağımıza nasip etsin inşallahPassi0n Rabbim senin de gebeliğinin sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah...Darısı başımıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?