- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.741
Canım test çok açık ama bir anda mı koyulaşıyor ben yavaş yavaş koyulaşır diye 2 gün sonra falan bakarım tekrar diyordum...Canim ben ayni gun ya da ertesi gun görüyorum kisiden kişiye değişir testini yapmaya devam et canim birden koyulasir bakarsin benim gecen ay öyle olmuştu
Canim normalde dedigin gibi yavas yavas koyulasiyo ama benim mesela gecen ay hem 2 gun önce hemde birden koyulasmaya basladi senin kaçıncı gününCanım test çok açık ama bir anda mı koyulaşıyor ben yavaş yavaş koyulaşır diye 2 gün sonra falan bakarım tekrar diyordum...
Üzülme diyecektim ama ben ağlamıştım bile 4. 5. gun kabullenmeye çalışmıştım ama simdi 3 cimcime ile yola devam iyi ki olmuşlar hele son ki bi seviliyorHayırlısı olsun canım benim ama gönül daralıyor işte ister istemez
henüz 10.gün ama erken olcak yumurtlama gibi hissediyorum bu kadar bel ağrısının başka açıklaması olamazCanim normalde dedigin gibi yavas yavas koyulasiyo ama benim mesela gecen ay hem 2 gun önce hemde birden koyulasmaya basladi senin kaçıncı günün
Keske bi dr gitme imkanin olsaydi canim özeller randevu veriyo gudebilirsen git iyi oluyo kac mm olduğundan yola çıkıp gününu belirliyorsun ki dr da muhtemel çatlama gününu soyluyu. Gidemezsem de her gun test yap canim kaçırma baktin koyulasiyo 3 saatte bire dönersinhenüz 10.gün ama erken olcak yumurtlama gibi hissediyorum bu kadar bel ağrısının başka açıklaması olamaz...
Senin 4.cü bir umut var benim yok, 3 kızla yola devamÜzülme diyecektim ama ben ağlamıştım bile 4. 5. gun kabullenmeye çalışmıştım ama simdi 3 cimcime ile yola devam iyi ki olmuşlar hele son ki bi seviliyorkendime kızdım ne dert ediyorsun vardir bir hayr dedim bakalim 4. Ya nasip
10.haftadaSenin 4.cü bir umut var benim yok, 3 kızla yola devamKaçıncı haftada öğrendin kızını
Cnm çok sağol ya cevap veriyorsun böyle..Cumaya randevu almıştım zaten geç olmaz inşallah o zamana...Keske bi dr gitme imkanin olsaydi canim özeller randevu veriyo gudebilirsen git iyi oluyo kac mm olduğundan yola çıkıp gününu belirliyorsun ki dr da muhtemel çatlama gününu soyluyu. Gidemezsem de her gun test yap canim kaçırma baktin koyulasiyo 3 saatte bire dönersin
Ne demek canim gördükten sonra yazarim. Insaallah olmaz canim du bakalim koyulasirsa yaz yine bize stres yapma her gun yaparsan kacirmazsin. Akintiyida takip etCnm çok sağol ya cevap veriyorsun böyle..Cumaya randevu almıştım zaten geç olmaz inşallah o zamana...
Bende 12 haftada öğrendim 3 çizgi halinde doktor yüzde 99 kız dediSenin 4.cü bir umut var benim yok, 3 kızla yola devamKaçıncı haftada öğrendin kızını
Ben de yumdan 2 gün önce vardı belirtiler 2 çizgi koyu olunca değerlendirme oldu ertesi gün öldüm ağrıdan hiç bukadar sancı ağrı olmamıştı kasıklarım 2 tarafta batıyor sancı giriyor bacaklarım çekiliyor belim ağrıyordu 1 gün daha sürdü sonra adet günüme kadar ara ara devam etti. Herkesin kendi yapısına göre değişir bu durum ama ben yumurtlama zamanı değerlendirme yaptığım için ertesi günkü ağrım ömrümde hiç yaşadığımı bilmiyorum. Sen bu ay deneme yapacak mısın canım yoksa kendinimi ölçüyorsunKızlar bişey sorucam yoğun bel ağrım var sandalyede bile uzunca oturtmuyor o denli...2 gündürde yumurta akı kıvamında o akıntı ve sağ kasığımda sızlama başladı testlerim oldukça silik hala...Bu akıntıdan kaç gün sonra koyu görüyordunuz sizler
Canım inşallah benimde dediğin gibi olmuştur, Allah'ım banada inşallah y kromozom nasip etmiştir tedbir bizden taktir Allah'ınBende 12 haftada öğrendim 3 çizgi halinde doktor yüzde 99 kız dediBen ilk birliktelikte hamile kalamadım yeni evliydim çocuğum olmuyor diye korku sarmıştı adetten hemen sonra hamile kaldım kızım oldu Allaha bin şükür Adet sonrası kız olayına inanıyorum erkek olanlarında içerde çatlamamış yum. Varmıştır ve hızlı olan y anında döllemiştir bakalım belkide sizinki bir mucize olur ve saklamış olabilir Rabbimden ümit kesilmez
Canim regliye 6 gun var seytana uyup test mi yapsam acaba ya da yarin kan mi versem saglik ocağına aklimda deli sorularKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
Merhaba planlamayı kime yaptırdınız acaba ben de yaptırmak istiyorum şu an arayış içerisindeyimAynen ya kendimizi yıpratmaktan başka bir şey değilRabbim emeklerimizin karşılığını sağlıkla hayırla ikiz üçüz erkek evlatlarla sonuçlandırsın inşaallah cinsiyet planlaması sayfasında kadın yazmış erkek bebek için planlama tuttu +1 erkekle diye ikizmiş rabbim bizede nasip etsin
Canım ben senin yerinde olsam yapardım test bekleyemezdimCanim regliye 6 gun var seytana uyup test mi yapsam acaba ya da yarin kan mi versem saglik ocağına aklimda deli sorulartest yapiyo musun canim sen bisey kalmamis 2 3 gün hemencecik gelir yum insaallah
Normal gebelik testi var elimde erken degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba bata 5 kaliyoCanım ben senin yerinde olsam yapardım test bekleyemezdimtest yapıyorum canım koyulaşma başladı bakalım inşallah hayırlısı ile bu ay deneme nasip olur
Canim ben çat ignesi oldum ya bugun 10.günüm simdi yapsam ignenin etkisi geçmemiştir adet günüm 8 mayis adet gunu yaparim test hakkimkzda hayirlisi artikKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?