- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.721
İnşallah deneme yapacağın ay düzenli olur Allah gönlüne göre verir inşallah canımKuzummbenim pikde uzun sürüyor zaten pko var. Testler karmakarışık doktora gidicem doktor uzak off offf sıkıntılı işler
Hiiççç belli olmaz Allah kalbindekini kucağına versin inşallahKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Hayırlısı olur canım.allah bilir daha kucuk.ama hakkımızda hayırlısını Allah bilir.saglikla süratle kucağına almak nasip olsun insallahİnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama hiç zannetmiyorum benim 2 kızımada devlette 12 haftada kız dediler değişmedi, bugün özeldeydik renkli renksiz bütün usg lere baktı yarım saat inceledi neredeyse, pozisyonuda uygundu bacak arası boştu ben biile gördüm, ben değişceğini düşünmüyorum kız olduğunu kabullendim hayırlısı böleymiş
Ne tatlı maşallah annesi özlemişim ultrason resmi görmeyi böyle:)...Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklısını nasip etsin..Ne olur sağlığın en büyük nimet olduğunu unutma Kız olsun erkek olsun vardır Rabbimin bir bildiği Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama hiç zannetmiyorum benim 2 kızımada devlette 12 haftada kız dediler değişmedi, bugün özeldeydik renkli renksiz bütün usg lere baktı yarım saat inceledi neredeyse, pozisyonuda uygundu bacak arası boştu ben biile gördüm, ben değişceğini düşünmüyorum kız olduğunu kabullendim hayırlısı böleymiş
Canım yumurtlama takibi dışında neler yaptınKızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydibüyük. İhtimal kız
Birde yumurtlama pik goruncemi denedinizCanım yumurtlama takibi dışında neler yaptın
Canım arkadaşıma özelde baya iyi bı doktor 15. Haftada kız dedi.bugun 16 haftalık aynı doktor bı bakmis pipiyi saklamış erkekmis.tabi ki her zaman hayırlısını istiyoruz ama hiçte belli olmuyor.İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama hiç zannetmiyorum benim 2 kızımada devlette 12 haftada kız dediler değişmedi, bugün özeldeydik renkli renksiz bütün usg lere baktı yarım saat inceledi neredeyse, pozisyonuda uygundu bacak arası boştu ben biile gördüm, ben değişceğini düşünmüyorum kız olduğunu kabullendim hayırlısı böleymiş
Ya doktor zaten dediki ben normLde 14 haftdan önce kesinbelli olmadan cinsiyet söylemiyorum, ama ben başından beri aynı doktora gidiyorumya biliyor mevzuları erkek istediğimi upraştıpımı filan bugün o benden meraklıydı yani düşün, o yüzden çok inceledi yani o yine kesin değil amabacak arası boş dedi sadece3 hafta sora gel netkeşir kesin kız diyemem dedi, amaarkadaşım 11 +3 tü cuma günü erkek dedi ona doktor yani ben bugün 12+6 bu kadarda gelişmiş ultrasyonda bide öle yakınlaştırdıki o demeden ben gördüm hemen dedim oğlan olaydı en azından bi ufak çıkıntı olurdu diye, çünkü bacak arasını net gördük, benim için mucize öyle birşey olmayacak değişmiyecekte yinede inş diyeyimCanım arkadaşıma özelde baya iyi bı doktor 15. Haftada kız dedi.bugun 16 haftalık aynı doktor bı bakmis pipiyi saklamış erkekmis.tabi ki her zaman hayırlısını istiyoruz ama hiçte belli olmuyor.
Bu arkadaşım t ve c aynı koyuluktayken pikken ve silinince deneme yapmıştı..
Anladım canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.benim ikinci kızımda 14. Haftada çıkıntı vardı.iki hafta sonra kayboldu.meger klitoris öyle çıkık olurmus kızlarda sonraki haftalarda kaybolup 3 çizgi şeklinde görünüyor. lll böyle gördük sonra emin olduk.Ya doktor zaten dediki ben normLde 14 haftdan önce kesinbelli olmadan cinsiyet söylemiyorum, ama ben başından beri aynı doktora gidiyorumya biliyor mevzuları erkek istediğimi upraştıpımı filan bugün o benden meraklıydı yani düşün, o yüzden çok inceledi yani o yine kesin değil amabacak arası boş dedi sadece3 hafta sora gel netkeşir kesin kız diyemem dedi, amaarkadaşım 11 +3 tü cuma günü erkek dedi ona doktor yani ben bugün 12+6 bu kadarda gelişmiş ultrasyonda bide öle yakınlaştırdıki o demeden ben gördüm hemen dedim oğlan olaydı en azından bi ufak çıkıntı olurdu diye, çünkü bacak arasını net gördük, benim için mucize öyle birşey olmayacak değişmiyecekte yinede inş diyeyim
Bende istisnayim.iki kızımda öyle rahat geçti ki midem hiç bulanmadi.yuzum sivilcelenmisti.bunda bulantım var ama kusmadim hiç ama yine yüzüm fena sivilcelendi.insallah kalp atımıni bı duyayım hayırlısıyla daZaten şunu aklınızdan çıkarmayın ilk 3 ayınız kötü bulantili geçiyorsa istisnalar hariççç genel olarak bulantılı hamilelkler kız, hiç abartmıyorum etrafta belkide 15 kişi erkek öğrendi. Bilerek sordum kendim çok kötü olduğum için onlara sordum hepsi rahat geçiyor, bi kocamın amcasının kızı bide bennn yatak döşeklere kaldık bulantidan filan ikimizde öğrendik kızzzz, kocamda ben kusmaya başlayalı o yüzden çok emindi kız bu hiç gitmeye gerek yok aynı öncekiler gibisin diye
Hayırlısı olsun canım benim ama gönül daralıyor işte ister istemezBende istisnayim.iki kızımda öyle rahat geçti ki midem hiç bulanmadi.yuzum sivilcelenmisti.bunda bulantım var ama kusmadim hiç ama yine yüzüm fena sivilcelendi.insallah kalp atımıni bı duyayım hayırlısıyla da
Öyle düşünme canım benim Allah var gam yok.biz aciz kullarız gönül neler neler istiyor ama bilmiyoruz hayır mı şer mi. İnşallah canı gönülden istiyorum buradaki tüm kardeşlerime birlikte hepimizin ogluslari hayırlısıyla olsun inşallahHayırlısı olsun canım benim ama gönül daralıyor işte ister istemez
Bu ne için kullanılıyor acaba merak ettim deHamile kalmadan 2,3 ay bio kadın fitil kullanılması önerilmektedir.
Vajen pH artırmak ve temizlenmesi içinBu ne için kullanılıyor acaba merak ettim de
Anladım yani bunu erkek bebek icin deneyenler var ki konusu olmuş o zaman adetten hemen sonra mi başlanıyorVajen pH artırmak ve temizlenmesi için
Canım sen nasılken deneme yaptın tek deneme mi oldu? senin yazılarına rastlayamadım ben. Ben ilk 2 çizgi belli olunca tek deneme yaptım 2 gün sonra çat oldu benimde çok umudum yok haktan hayırlsı yinede içimde ki sevinci bir mucize için yaşatıyorumZaten şunu aklınızdan çıkarmayın ilk 3 ayınız kötü bulantili geçiyorsa istisnalar hariççç genel olarak bulantılı hamilelkler kız, hiç abartmıyorum etrafta belkide 15 kişi erkek öğrendi. Bilerek sordum kendim çok kötü olduğum için onlara sordum hepsi rahat geçiyor, bi kocamın amcasının kızı bide bennn yatak döşeklere kaldık bulantidan filan ikimizde öğrendik kızzzz, kocamda ben kusmaya başlayalı o yüzden çok emindi kız bu hiç gitmeye gerek yok aynı öncekiler gibisin diye
Canim ben ayni gun ya da ertesi gun görüyorum kisiden kişiye değişir testini yapmaya devam et canim birden koyulasir bakarsin benim gecen ay öyle olmuştuKızlar bişey sorucam yoğun bel ağrım var sandalyede bile uzunca oturtmuyor o denli...2 gündürde yumurta akı kıvamında o akıntı ve sağ kasığımda sızlama başladı testlerim oldukça silik hala...Bu akıntıdan kaç gün sonra koyu görüyordunuz sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?