Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
Canımmm akıntı bol ama daha testte koyulaşma göremedim şuan işteyim bugun eve gidince yine bakıcam bel agrım hafifledi çok şükür bugun...Yarında doktor randevum var ınsallah ıftar sonrası zamanlamamız uygun olur

Allah nasip ederse deneyeceğim canım...Martta kımyasal oldu nisanda dinlenme oldu bu ay niyetliyiz...

Kızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
İyiyim kuzum çok şükür bitti belirtilerim koku almayada az az başladım Seninde az kalmış inşaallah hayırlısıyla sağlıkla oğluşa gebeliğin olur bu ay Kız dursun yumurtan Kadir gecesinde deneme yap
Merhaba planlamayı kime yaptırdınız acaba ben de yaptırmak istiyorum şu an arayış içerisindeyim
Cinsiyet hesaplaması arzum instagramda.

Cevap için teşekkür ederim ben de kendisine yazdım memnun kaldınız mı planlama tuttu mu acaba ne kadar ücret istedi çok sordum kusura bakmayın ama bir sayfa 600 dedi şoka girdim de biraz

Canlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M Maviayyy Ruveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim

Normal gebelik testi var elimde erken degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba bata 5 kaliyo yaa hadi insaallah canim iftardan sonrasina güzel bi zamanlaman olur heycanlandimmm
Yarın sabaha yap canım varsa çıkar büyük ihtimalle bata 5 kalıyor çünkü
Canim ben çat ignesi oldum ya bugun 10.günüm simdi yapsam ignenin etkisi geçmemiştir adet günüm 8 mayis adet gunu yaparim test hakkimkzda hayirlisi artik
Senin yumada az kalmis insallah iftar sonraya olur
Aynen canım senin şuan belli olmaz bekleyeceğiz artık hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. Testin ne kadar açık bi örnek atsana benimde akıntı yoğun değil sağ kasıkta sızlama var bakalım dün bi tık koyulaşma olmuştu bugün nasıl olacak
R rana20 sizin yöntemleriniz nelerdi .. acaba zamanlama nasıl oldu
Canım ben hamile değilim. Ama deneme için ultra pik anını düşünüyorum canım
Ay çok sevindim canım şükür sağlıkla iyileşsin inşallah
Yaa hiç sorma aklımdan da geçmiyor değil biliyor musun belki cumartesi gününe anca olur benimkiler yavaş ya zaten bakalım
Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim kabul etsin inşallah Allah gönlüne göre versin canım duygulandım bak

Rabbim razı olsun Dualarımız bir kardeşim hepimizin gönlünden geçen sağlıkla bir erkek evlatlar Duanı Rabbim kabul etsin Hepimize nur topu gibi bir topaç evlat nasip eylesin şu mübarek Ramazan gününde

Allah kabul etsin cnm duanin içinde olmak ne güzel rabbim sanada hayirli erkek evladi nasip etsin sen ve burda ki bacilarim duamdasiniz
Tekrar test yaptinmi? Cnm

Canım benim ya çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bin kere ne güzel insan tanıyorum. Benim için arkadaşın en iyisi arkamdan dua edendir. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sana çift oğlan versin inşallah

R rana20 canım bak az evvel yaptım test böyle...Akıntıma kalsa çatladı derdim ama daha koyulaşmamış bile...Kadir gecesıne mı denk gelıcek acaba mubarek gece

Eklentiler

• 62F53C8D-6A04-4EA6-BB08-CE9D8D185971.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Allah kabul etsin cnm duanin içinde olmak ne güzel rabbim sanada hayirli erkek evladi nasip etsin sen ve burda ki bacilarim duamdasiniz
Tekrar test yaptinmi? Cnm
Amin canım benim inşallah
Test yapmadım ama Nisanın Çarşamba gecesi ayın 22 siydi deneme yaptığım gün. Dün 3.cü çarşamba yani 3 hafta doldu bayramdan sonra doktora gideceğim bir aksilik olmazsa. Kasıklarımda ve belimde ağrı var sağ sol kasık ta batma oluyor göğüslerim hassas oldu nedense yum gününden beri bitmeyen bir bacak çekilmesi oluyor ve bir sabah yoğun mide bulantısı oldu onun dışında orucumu tutuyorum elhamdülillah bakalım ilerleyen günlerde beni ne bekliyor. Önümüzdeki hafta sizin müjdeli haberlerinizi buradan duyarız inşallah canım

Aminnnn canımm rabbim ol derse oluverir inşallah nasip olur sizlerede banada Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

Kandilde ve kadir gecesinde ilişkide bulunulmaz.o geceden olursa sakatlık olur derler aman diyim kuzlar.biz öyle biliriz

R rana20 canım bak az evvel yaptım test böyle...Akıntıma kalsa çatladı derdim ama daha koyulaşmamış bile...Kadir gecesıne mı denk gelıcek acaba mubarek gece
İnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarım normalde gün gün koyulaşma ilerledi dünden sonra bugün için ben eşitleme beklerken böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20210506_182337.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 60
Bununla uğraşmakta çok zor ya gün gün stres vallahi.insallah emeklerine değsin cnm

Yok sanmıyorum iyice koyulaşmamışki 14.günde sonn testlerde su falan cok ıcmedın dımm cnm devm et testlere bence sen

Kandilde ve kadir gecesinde ilişkide bulunulmaz.o geceden olursa sakatlık olur derler aman diyim kuzlar.biz öyle biliriz
Canım bilgi için tesekkur ederız nerde okudun bunu yani denk gelırse gece yarısından sonra falan da mı bulunulmaz bu ay denemeyı es gecmek ıstemıyorum da sonuçta hani Kadir gecesının hangı gece oldugunu da bılmıyoruz ya son 10 gunden bir gün çünkü....

Kayivalidem hep uyarırdı bizi bu yonde olay çocuk olunca insan korkuyor canım.ben duydum duyali uyuyorum.allaha sigin ne diyim.dedigin gibi allah esirgesin diycem artik.hersey allahtan cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…