- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.761
Canımmm akıntı bol ama daha testte koyulaşma göremedim şuan işteyim bugun eve gidince yine bakıcam bel agrım hafifledi çok şükür bugun...Yarında doktor randevum var ınsallah ıftar sonrası zamanlamamız uygun olurKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
Allah nasip ederse deneyeceğim canım...Martta kımyasal oldu nisanda dinlenme oldu bu ay niyetliyiz...Ben de yumdan 2 gün önce vardı belirtiler 2 çizgi koyu olunca değerlendirme oldu ertesi gün öldüm ağrıdan hiç bukadar sancı ağrı olmamıştı kasıklarım 2 tarafta batıyor sancı giriyor bacaklarım çekiliyor belim ağrıyordu 1 gün daha sürdü sonra adet günüme kadar ara ara devam etti. Herkesin kendi yapısına göre değişir bu durum ama ben yumurtlama zamanı değerlendirme yaptığım için ertesi günkü ağrım ömrümde hiç yaşadığımı bilmiyorum. Sen bu ay deneme yapacak mısın canım yoksa kendinimi ölçüyorsun
İyiyim kuzum çok şükür bitti belirtilerim koku almayada az az başladımKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
Ruveydam2015
@maeglin87
Son durumlar ne kızlar? Sanırım 2 3 güne benim yum gelir gibi
Tazeanneeee canım sen nasıl oldun daha iyisinizdir inşallah
Cinsiyet hesaplaması arzum instagramda.Merhaba planlamayı kime yaptırdınız acaba ben de yaptırmak istiyorum şu an arayış içerisindeyim
Cevap için teşekkür ederim ben de kendisine yazdımİyiyim kuzum çok şükür bitti belirtilerim koku almayada az az başladımSeninde az kalmış inşaallah hayırlısıyla sağlıkla oğluşa gebeliğin olur bu ay Kız dursun yumurtan Kadir gecesinde deneme yap
Cinsiyet hesaplaması arzum instagramda.
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımAllah nasip ederse deneyeceğim canım...Martta kımyasal oldu nisanda dinlenme oldu bu ay niyetliyiz...
Allah razi olsun Canim agzina gönlüne sağlık insaallah Rabbim hepimize nasip etsinCanlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M MaviayyyRuveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim
Yarın sabaha yap canım varsa çıkar büyük ihtimalle bata 5 kalıyor çünküNormal gebelik testi var elimde erken degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba bata 5 kaliyoyaa hadi insaallah canim iftardan sonrasina güzel bi zamanlaman olur heycanlandimmm
Aynen canım senin şuan belli olmaz bekleyeceğiz artık hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallahCanim ben çat ignesi oldum ya bugun 10.günüm simdi yapsam ignenin etkisi geçmemiştir adet günüm 8 mayis adet gunu yaparim test hakkimkzda hayirlisi artik
Senin yumada az kalmis insallah iftar sonraya olur
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. Testin ne kadar açık bi örnek atsana benimde akıntı yoğun değil sağ kasıkta sızlama var bakalım dün bi tık koyulaşma olmuştu bugün nasıl olacakCanımmm akıntı bol ama daha testte koyulaşma göremedim şuan işteyim bugun eve gidince yine bakıcam bel agrım hafifledi çok şükür bugun...Yarında doktor randevum var ınsallah ıftar sonrası zamanlamamız uygun olur
Canım ben hamile değilim. Ama deneme için ultra pik anını düşünüyorum canım
Ay çok sevindim canım şükür sağlıkla iyileşsin inşallahİyiyim kuzum çok şükür bitti belirtilerim koku almayada az az başladımSeninde az kalmış inşaallah hayırlısıyla sağlıkla oğluşa gebeliğin olur bu ay Kız dursun yumurtan Kadir gecesinde deneme yap
Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim kabul etsin inşallah Allah gönlüne göre versin canım duygulandım bakCanlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M MaviayyyRuveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim
Rabbim razı olsun Dualarımız bir kardeşim hepimizin gönlünden geçen sağlıkla bir erkek evlatlarCanlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M MaviayyyRuveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim
Allah kabul etsin cnm duanin içinde olmak ne güzel rabbim sanada hayirli erkek evladi nasip etsinCanlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M MaviayyyRuveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim
Canım benim ya çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bin kere ne güzel insan tanıyorum. Benim için arkadaşın en iyisi arkamdan dua edendir. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sana çift oğlan versin inşallahCanlarım ben mukabele okuyorum bugün 7 hamimler okundu sizler içinde dua ettim M MaviayyyRuveydam2015 R rana20 L Lilarengim1 B Beybipattis ve saymadığım bu sayfada kim arayış içindeyse rabbim istediğiniz muradları kucağınıza nasip etsin inşallah rabbim dularımızı kabul etsin dua eder dua beklerim
Amin canım benim inşallahAllah kabul etsin cnm duanin içinde olmak ne güzel rabbim sanada hayirli erkek evladi nasip etsinsen ve burda ki bacilarim duamdasiniz
Tekrar test yaptinmi? Cnm
Aminnnn canımm rabbim ol derse oluverir inşallah nasip olur sizlerede banada Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızCanım benim ya çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bin kere ne güzel insan tanıyorum. Benim için arkadaşın en iyisi arkamdan dua edendir. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sana çift oğlan versin inşallah
Kandilde ve kadir gecesinde ilişkide bulunulmaz.o geceden olursa sakatlık olur derler aman diyim kuzlar.biz öyle bilirizİyiyim kuzum çok şükür bitti belirtilerim koku almayada az az başladımSeninde az kalmış inşaallah hayırlısıyla sağlıkla oğluşa gebeliğin olur bu ay Kız dursun yumurtan Kadir gecesinde deneme yap
İnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarım
Bununla uğraşmakta çok zor ya gün gün stres vallahi.insallah emeklerine değsin cnmİnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarımnormalde gün gün koyulaşma ilerledi dünden sonra bugün için ben eşitleme beklerken böyle çıktı
Yok sanmıyorum iyice koyulaşmamışki 14.günde sonn testlerde su falan cok ıcmedın dımm cnm devm et testlere bence senİnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarımnormalde gün gün koyulaşma ilerledi dünden sonra bugün için ben eşitleme beklerken böyle çıktı
Canım bilgi için tesekkur ederız nerde okudun bunu yani denk gelırse gece yarısından sonra falan da mı bulunulmaz bu ay denemeyı es gecmek ıstemıyorum da sonuçta hani Kadir gecesının hangı gece oldugunu da bılmıyoruz ya son 10 gunden bir gün çünkü....Kandilde ve kadir gecesinde ilişkide bulunulmaz.o geceden olursa sakatlık olur derler aman diyim kuzlar.biz öyle biliriz
Canım bilgi için tesekkur ederız nerde okudun bunu yani denk gelırse gece yarısından sonra falan da mı bulunulmaz bu ay denemeyı es gecmek ıstemıyorum da sonuçta hani Kadir gecesının hangı gece oldugunu da bılmıyoruz ya son 10 gunden bir gün çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?