- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.781
Amin canım benim inşallah
Test yapmadım ama Nisanın Çarşamba gecesi ayın 22 siydi deneme yaptığım gün. Dün 3.cü çarşamba yani 3 hafta doldu bayramdan sonra doktora gideceğim bir aksilik olmazsa. Kasıklarımda ve belimde ağrı var sağ sol kasık ta batma oluyor göğüslerim hassas oldu nedense yum gününden beri bitmeyen bir bacak çekilmesi oluyor ve bir sabah yoğun mide bulantısı oldu onun dışında orucumu tutuyorum elhamdülillah bakalım ilerleyen günlerde beni ne bekliyor. Önümüzdeki hafta sizin müjdeli haberlerinizi buradan duyarız inşallah canım
Inşallah canim benim bizde guzel haberler veririz
Ya belirttiler yavas yavas cikiyor desene insllah sağlıkla ilerler cnm gebeliğin bayramandan sonra guzel haberlerini bekliyoruz
Benimde iki gundur sol kasikta agri ve batma var adet belirtisi ile ayni oldugu için pek umitlenmiyorumhayirlisi olsun hakkimizda cnm rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlatlari nasip etsin hepimize
Canim bence daha olmamis gibi yumun hadi senin hafta sonuna denk gelecek gibi hayirlisi bakalim cnmİnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarımnormalde gün gün koyulaşma ilerledi dünden sonra bugün için ben eşitleme beklerken böyle çıktı
Cnm seninde R rana20 la ayni birlikte yumunuz esitlenecek galiba ayni
İnşallahhhNe güldüm yaa alemsiniz valla kızlar bakalım sen beni geçmezsen birlikte hayırlı haberler alırız inşallah canım
Canım ben 2021 Ocak’tan Temmuz’a kadar oluşturdum 100 TL ödedim ama fazla zam geldiğini sanmıyorum. Ben sadece şubatta deneme yaptım ama o da troid problemlerinden ötürü gebelik oluşmadı. Bir daha deneyemedim takvim denk gelmedi sonra covid geçirdim vs öyle beklemedeyim artık.Cevap için teşekkür ederim ben de kendisine yazdımmemnun kaldınız mı planlama tuttu mu acaba ne kadar ücret istedi çok sordum kusura bakmayın ama bir sayfa 600 dedi şoka girdim de biraz
Canım 14.gün koyu koyulaşmış sonrası silinmeye geçmiş o gece olup bitmiş olabilir mi dediğin gibi? Ağrı vs bir şey hissettin mi? İnşaallah kaçmamıştır insan odaklanıyor bir şeye hevesle bekliyoruz.İnşAllah güzel güne denk gelir canım benimde bi garip oldu gibi bugün silinmiş 14.gün gece olup gitmemiştir umarımnormalde gün gün koyulaşma ilerledi dünden sonra bugün için ben eşitleme beklerken böyle çıktı
Çok çok teşekkür ederim sayfayla iletişime geçtim ben de Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım ben 2021 Ocak’tan Temmuz’a kadar oluşturdum 100 TL ödedim ama fazla zam geldiğini sanmıyorum. Ben sadece şubatta deneme yaptım ama o da troid problemlerinden ötürü gebelik oluşmadı. Bir daha deneyemedim takvim denk gelmedi sonra covid geçirdim vs öyle beklemedeyim artık.Rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin erkek evlatları
Canım 14.gün koyu koyulaşmış sonrası silinmeye geçmiş o gece olup bitmiş olabilir mi dediğin gibi? Ağrı vs bir şey hissettin mi? İnşaallah kaçmamıştır insan odaklanıyor bir şeye hevesle bekliyoruz.
Canım ramazandan dolayı sahura kadar oturuyorum o gün saat 5 te uyudum dün ne ağrı ne sızı oldu akıntı bile yok denecek kadar azdı bugün kasıklarda sızlama ve dolgunluk var akıtnıda hala sulu aslında ya dalgalanma oldu o an ondan koyu çıktı yada ilaçta kullandığım için o gece olup bittiCanım ben 2021 Ocak’tan Temmuz’a kadar oluşturdum 100 TL ödedim ama fazla zam geldiğini sanmıyorum. Ben sadece şubatta deneme yaptım ama o da troid problemlerinden ötürü gebelik oluşmadı. Bir daha deneyemedim takvim denk gelmedi sonra covid geçirdim vs öyle beklemedeyim artık.Rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin erkek evlatları
Canım 14.gün koyu koyulaşmış sonrası silinmeye geçmiş o gece olup bitmiş olabilir mi dediğin gibi? Ağrı vs bir şey hissettin mi? İnşaallah kaçmamıştır insan odaklanıyor bir şeye hevesle bekliyoruz.
MaşAllah rabbim sağlık versinSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Oy oy maşallah kuzuya cnm cok şükürSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Merhaba bende diyet uyguladım devam ediyorum,,ben 1 lt suya karıştırıp gün içinde içiyorum bence daha faydalı olur bu şekildeKızlar diyetle alkali bişey sorucam karbonatlı su günde 1 defa içsek yeterli olurmu? Yoksa 1litreye karbonatı karıştırıp gün içinde içmek mi daha iyi
Olur
Maşallahhh sağlıkla gelsinSelam kızlar
Teşekkür ederim denemeyi ne zaman yapacaksınız? Bide pikken mi düşünüyosunux yoksa çatladıktan sonramı? Birde başka neler yiyip içiyorsunuz çok soru sordum kusura bakmayınMerhaba bende diyet uyguladım devam ediyorum,,ben 1 lt suya karıştırıp gün içinde içiyorum bence daha faydalı olur bu şekilde
Sağolasın canım benim.dinlenmeye çalışıyorum bakalım.3 hafta sonra çağırdı tekrarOy oy maşallah kuzuya cnm cok şükür
Bol bol dinlen kuzum gecer inşallah kanama alanin
Tekrar nezaman gideceksin cnm kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?