Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174

Canim bence daha olmamis gibi yumun hadi senin hafta sonuna denk gelecek gibi hayirlisi bakalim cnm
testler iyice stres yapiyor adami

Cevap için teşekkür ederim ben de kendisine yazdım memnun kaldınız mı planlama tuttu mu acaba ne kadar ücret istedi çok sordum kusura bakmayın ama bir sayfa 600 dedi şoka girdim de biraz
Canım ben 2021 Ocak’tan Temmuz’a kadar oluşturdum 100 TL ödedim ama fazla zam geldiğini sanmıyorum. Ben sadece şubatta deneme yaptım ama o da troid problemlerinden ötürü gebelik oluşmadı. Bir daha deneyemedim takvim denk gelmedi sonra covid geçirdim vs öyle beklemedeyim artık. Rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin erkek evlatları
Canım 14.gün koyu koyulaşmış sonrası silinmeye geçmiş o gece olup bitmiş olabilir mi dediğin gibi? Ağrı vs bir şey hissettin mi? İnşaallah kaçmamıştır insan odaklanıyor bir şeye hevesle bekliyoruz.

Çok çok teşekkür ederim sayfayla iletişime geçtim ben de Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu arada biz kız istiyoruz

Canım ramazandan dolayı sahura kadar oturuyorum o gün saat 5 te uyudum dün ne ağrı ne sızı oldu akıntı bile yok denecek kadar azdı bugün kasıklarda sızlama ve dolgunluk var akıtnıda hala sulu aslında ya dalgalanma oldu o an ondan koyu çıktı yada ilaçta kullandığım için o gece olup bitti işin kötü yanı önümüzdeki aylarda eşim şehir dışında olabilir benim bebek işi kışa kalabilir nasip kısmet artık

Selam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz

Eklentiler

• IMG_20210507_105206.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 88
MaşAllah rabbim sağlık versin

Kızlar diyetle alkali bişey sorucam karbonatlı su günde 1 defa içsek yeterli olurmu? Yoksa 1litreye karbonatı karıştırıp gün içinde içmek mi daha iyi
Olur

Oy oy maşallah kuzuya cnm cok şükür
Bol bol dinlen kuzum gecer inşallah kanama alanin
Tekrar nezaman gideceksin cnm kontrole

Merhaba bende diyet uyguladım devam ediyorum,,ben 1 lt suya karıştırıp gün içinde içiyorum bence daha faydalı olur bu şekilde
Teşekkür ederim denemeyi ne zaman yapacaksınız? Bide pikken mi düşünüyosunux yoksa çatladıktan sonramı? Birde başka neler yiyip içiyorsunuz çok soru sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…