Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Değerim bu sabah 3318 olmuş dune göre binden fazla artmış.baska bir doktora geldim.bekliyorum.agrim sızım kanamam yok.dis gebelik olduguna inanmak istemiyorum
Değerin güzel artıyor canım. Kötüyü düşünme hiç.bence sorun çıkmayacak haftası küçük olduğu için görünmedi

Maşallah kuzum teyzeleri yesin minigi
Inşallah canim rabbim ol derse olur bu ay güzel haber aliriz

Kızlar başka doktora gittim.hepinize fikir olması için yazıyorum.bakti rahim çok güzel kalınlaşmış bence normal bir gebelik dedi.gozukmeme sebebi olarak ikiz de olabilir dedi.yarin bana gel tekrar beta ver tekrar bakalim dedi.rahimde bir karartı gördü.buraya yerleşebilir.ayni zamanda miyomların var dedi.zarari yok dedi.icime umut oldu.yarin tekrar bakacaklar.insallah minicik gözükür.allah razı olsun hepinizden insallah diş gebelik değildir.insallah

dua ediyorum size insallah saglicakla kavusursunuz bebeklerinize..

Doktor olumsuz konuşmamış canım. Bana da ilk doktor sağlıksız gebelik kese etrafı bozuk vs demişti. Sonra kendi doktoruma gittim.bekledik on gün sonra herşey güzel göründü.6 haftalıkken bebek görünmedi. Bu süreçte kanama vs yoksa beklemek bence en güzeli. Seninde inşallah güzel ilerleyecek

Oh canım iyiki gözükmüssun baska doktora daha kucuk dıye gozukmuyor bence Allah sağ salim kaşp atısınıda duymanı nasip etsın ınsallah bold dua et gonlunu ferah tut

Canm doktur ne guzel konuşmuş stres yapma insllah göreceksin keseni ve kalp atışını
Dis gebelikte kanama ve karin agrisi oluyor cnm insllah saglikla ilerleyecek gebeliğin duadan baska birsey yok bol bol dua cnm

Kizlar iyi geceler ben adet oldum değerim yukselmedi maalesef hayırlısı böyleymiş diyorum üzüldüm ama yapicak bisey yok dua etmeye devam hepinizin dualarina talibim

Kizlar iyi geceler ben adet oldum değerim yukselmedi maalesef hayırlısı böyleymiş diyorum üzüldüm ama yapicak bisey yok dua etmeye devam hepinizin dualarina talibim
hayirlisi olsun.sonraki ayi iyi degerlendirin benim iki gun pikim oldu gun asiri yasiyorum iliskiyi.suanda sumuksu beyaz renk akintim var degerlendirsemmi bilmiyorum.batim ayin 24 insallah tutmustur.dua edin bana kizlar.

hayirlisi olsun.sonraki ayi iyi degerlendirin benim iki gun pikim oldu gun asiri yasiyorum iliskiyi.suanda sumuksu beyaz renk akintim var degerlendirsemmi bilmiyorum.batim ayin 24 insallah tutmustur.dua edin bana kizlar.
Insaallah canim 2 hafta sonrasina kaldi artik

Canım üzülme nolur Allahtan hayırlısı ben değerini tekrar kan aldırıp söyleyince anlamıştım gününe göre değerin düşük çıkmıştı...Allahtan hayırlısı böyleymiş...Bende deneme yaptım ama mart ayındaki gibi hiçbir belirtim yok mart ayında birçok şey hissetmiştim sızı ağrı vs...Şuan bomboş hiçbişey hissetmıyorum umutsuzum vardır Allahın bir bildiği diyorum bizim nasibimizde başka zamandır

Benim de bat 24 ü canım o gün test yap dedi hatta doktor...Bekleyeceğiz bakalım hiçbir belirtim yok ama mart ayındaki denemede birçok sızı vardı kasıklarımda şuan bomboş hissedıyorum...Beyaz akıntı ise şeffaf değilse çatlaman olmuş olabılır testle bak ıstersen yine...Allah gonlundekınj nasıp etsın...

Aynen canim hayirlisi olsun ne diyelim benim degerlerle ilgili bi bilgim yoktu acikcasi ama hala sağ kasigim çok ağrıyo umutlar ay sonuna kaldi esim ameliyat olmustu Varikosel insaallah o engel olmazda deneme yapmaya. Hayırlı haberlerini aliriz insaallah canim stres yapma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…