- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.061
24 nisanda regl oldum.ovilasyon testiyle piki ayin 7 sinde gordum atesim vs cikti 2 gun pik oldu 3.gun yani pazar gunu siliklesmisti catlamisti yani. ama hala akinti var piki 1. gunu ve pazar gununu degerlendirdim..bakalim haberleselim burdan ayin 24de..saglik sorunu varmi sende doktor bana biseyin yok dedi.Benim de bat 24 ü canım o gün test yap dedi hatta doktor...Bekleyeceğiz bakalım hiçbir belirtim yok ama mart ayındaki denemede birçok sızı vardı kasıklarımda şuan bomboş hissedıyorum...Beyaz akıntı ise şeffaf değilse çatlaman olmuş olabılır testle bak ıstersen yine...Allah gonlundekınj nasıp etsın...
Canım burdan yazısmıstık hatırlarsın belki 8 ve 10.da deneme oldu doktor kontrolunde de 9.da çatladığını tahmin ettiğini söyledi doktor ki bende akıntımdan öyle anladım...Sağlık problemim yok kızım 6 yaşına girdi bugün yaş 34 oldu tabi o da olumsuz bir faktör mart ayında kimyasal geçirdim nisanda denemedim bu ay denedik beklemedeyiz artık tevekkül ve dua etmekten başka elden bişey gelmez...Herhangı bır agrım sızım belırtım bıseyım yok ama24 nisanda regl oldum.ovilasyon testiyle piki ayin 7 sinde gordum atesim vs cikti 2 gun pik oldu 3.gun yani pazar gunu siliklesmisti catlamisti yani. ama hala akinti var piki 1. gunu ve pazar gununu degerlendirdim..bakalim haberleselim burdan ayin 24de..saglik sorunu varmi sende doktor bana biseyin yok dedi.
Canım Rabbim en güzel zamanda en hayırlı zamanda nasip eder inşallah. Çok fazla üzülme inşallah herzaman duacınızımKizlar iyi geceler ben adet oldum değerim yukselmedi maalesef hayırlısı böyleymiş diyorum üzüldüm ama yapicak bisey yok dua etmeye devam hepinizin dualarina talibim
Çok sağol canım insaallah cümlemizeCanım Rabbim en güzel zamanda en hayırlı zamanda nasip eder inşallah. Çok fazla üzülme inşallah herzaman duacınızım
Canım testte de çizgi var gibiydi ya üzülme dualarimdasin sende bana dua etKizlar iyi geceler ben adet oldum değerim yukselmedi maalesef hayırlısı böyleymiş diyorum üzüldüm ama yapicak bisey yok dua etmeye devam hepinizin dualarina talibim
Vardi canim ama deger 3.93 tu ondan dolayi cıktı sanırım bu ay sonunda yine denerim insaallah canim bakalim cok sağolCanım testte de çizgi var gibiydi ya üzülme dualarimdasin sende bana dua eten hayırlı zamanı rabbim bilir.yilmak yok sonuç inşallah çok güzel olacak
Canım benim halime bak şükret en hayırlısı en hayırlı zamanda olsun.insallah 13-14 güne kadar kalırsın tekrar ne kaldı ki.adetini gözlem altında tut.bi farklılık hissedersin belkiKizlar iyi geceler ben adet oldum değerim yukselmedi maalesef hayırlısı böyleymiş diyorum üzüldüm ama yapicak bisey yok dua etmeye devam hepinizin dualarina talibim
Canim rabbim büyük inşllah 2 gune kadar kesen görülürde hic gerek kalmaz kürtajaKızlar bugün yine betama bakıldı 3990 cıktı.iki doktorda göremedi keseyi.doktorlardan biri hemen kürtaj ve iğne dedi.kabul ermedim.cok kızdı.digeri birde fakülte degerlendirsin dedi.zaten fakültede calisiyorum.o yüzden fakülteye geldim.burdada baktılar dış gebelik olduğundan emin olamadılar.yatis yaptılar iki gün daha takip edelim.yine kese göremezsek müdahale ederiz dediler.anliyacaginiz bayramda hastanedeyim.ama alel acele müdahale ettirmedigim için daha iyiyim.iki gün daha değerlendirdiler.emin olunursa dış gebelikten müdahale edilsin kabul.azim uçuk içinde.stresten.insallah hayırlısı olsun.iki kızım evde ağlar.ne diyim allah şu mübarek günden hayırla çıkmayı nasip etsin insallah.bayraminizi kutlar hepinizi operim
Allah razı olsun insallah canım.cok teşekkür ederim canimCanim rabbim büyük inşllah 2 gune kadar kesen görülürde hic gerek kalmaz kürtaja
Rabbim yar ve yardimcin olsun üzülme streslenme desemde insan üzülüyor rabbim mubarek gün hurmetine hakkimda ne hayirlisi ise onu nasip etsin inşallah bebegini kesesini görerek cikamayi nasip etsin dualarimdasin cnm
Rabbim yardımcı olsun.İnşallah güzel haberler verirsinKızlar bugün yine betama bakıldı 3990 cıktı.iki doktorda göremedi keseyi.doktorlardan biri hemen kürtaj ve iğne dedi.kabul ermedim.cok kızdı.digeri birde fakülte degerlendirsin dedi.zaten fakültede calisiyorum.o yüzden fakülteye geldim.burdada baktılar dış gebelik olduğundan emin olamadılar.yatis yaptılar iki gün daha takip edelim.yine kese göremezsek müdahale ederiz dediler.anliyacaginiz bayramda hastanedeyim.ama alel acele müdahale ettirmedigim için daha iyiyim.iki gün daha değerlendirdiler.emin olunursa dış gebelikten müdahale edilsin kabul.azim uçuk içinde.stresten.insallah hayırlısı olsun.iki kızım evde ağlar.ne diyim allah şu mübarek günden hayırla çıkmayı nasip etsin insallah.bayraminizi kutlar hepinizi operim
insallah hayirli haberlerini bekliyoruz.Kızlar bugün yine betama bakıldı 3990 cıktı.iki doktorda göremedi keseyi.doktorlardan biri hemen kürtaj ve iğne dedi.kabul ermedim.cok kızdı.digeri birde fakülte degerlendirsin dedi.zaten fakültede calisiyorum.o yüzden fakülteye geldim.burdada baktılar dış gebelik olduğundan emin olamadılar.yatis yaptılar iki gün daha takip edelim.yine kese göremezsek müdahale ederiz dediler.anliyacaginiz bayramda hastanedeyim.ama alel acele müdahale ettirmedigim için daha iyiyim.iki gün daha değerlendirdiler.emin olunursa dış gebelikten müdahale edilsin kabul.azim uçuk içinde.stresten.insallah hayırlısı olsun.iki kızım evde ağlar.ne diyim allah şu mübarek günden hayırla çıkmayı nasip etsin insallah.bayraminizi kutlar hepinizi operim
Herseyin basi sağlık canim cok gecmis olsun sanada ve hayırlı olan neyse o olsun senin için 2 gun sonra insaallah yinede bi mucize olur olmazsada canin sağolsun 2 evladin var çok şükür yine denersin hepimiz bi sekilde umut edip üzülüyoruz ama en yakin zamanda cümlemizin gönlündeki olsun bize durumunu yaz canim yineCanım benim halime bak şükret en hayırlısı en hayırlı zamanda olsun.insallah 13-14 güne kadar kalırsın tekrar ne kaldı ki.adetini gözlem altında tut.bi farklılık hissedersin belki
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah kese görünürKızlar bugün yine betama bakıldı 3990 cıktı.iki doktorda göremedi keseyi.doktorlardan biri hemen kürtaj ve iğne dedi.kabul ermedim.cok kızdı.digeri birde fakülte degerlendirsin dedi.zaten fakültede calisiyorum.o yüzden fakülteye geldim.burdada baktılar dış gebelik olduğundan emin olamadılar.yatis yaptılar iki gün daha takip edelim.yine kese göremezsek müdahale ederiz dediler.anliyacaginiz bayramda hastanedeyim.ama alel acele müdahale ettirmedigim için daha iyiyim.iki gün daha değerlendirdiler.emin olunursa dış gebelikten müdahale edilsin kabul.azim uçuk içinde.stresten.insallah hayırlısı olsun.iki kızım evde ağlar.ne diyim allah şu mübarek günden hayırla çıkmayı nasip etsin insallah.bayraminizi kutlar hepinizi operim
Hakkinda hayirlisi olsun cnm demekki nasipte yokmuş canim insllah tekrar kalirsin sağlıkla neden boyle olmuş doktor bir aciklama yaptimi?pihtilasma ve genetik test yaptir cnm en azinda aklinda bir soru isareti kalmazMerhaba kızlar bugün değer 6000 'di ve yine kese göremediler.kurtaj yapıp kemoterapy iğnesini vurdular veda ettik bebeğe nerede büyüyorsa bebeğim.gitti malesefyasiycak ömrü yokmuş.benden bu kadar.allah evdekilere ömür versin insallah
Tüplerde fonda gözükmedi ve betam normal arttı.ve agrım ve kanamam yoktu.sadece görmediler diye.bence ordaydı.goremediler.ben öyle düşünüyorum.ama yapicak birşey yok.patoloji raporu gelince görücez.ben hamile olduğumu öğrenip 2-3 hafta sonra gitseydim ne olucaktı.ya normaldi.sorun olmiycakti.yada iç kanama geçirip hastaneye gelicektim.riske atamadım.yoksa ilkte bir ihtimaldi.yiycek ekmeği yokmuşHakkinda hayirlisi olsun cnm demekki nasipte yokmuş canim insllah tekrar kalirsin sağlıkla neden boyle olmuş doktor bir aciklama yaptimi?pihtilasma ve genetik test yaptir cnm en azinda aklinda bir soru isareti kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?