- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.081
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah korusun sana daha tehlıkelı bısey olmadı şükürMerhaba kızlar bugün değer 6000 'di ve yine kese göremediler.kurtaj yapıp kemoterapy iğnesini vurdular veda ettik bebeğe nerede büyüyorsa bebeğim.gitti malesefyasiycak ömrü yokmuş.benden bu kadar.allah evdekilere ömür versin insallah
Canım benim çok çok geçmiş olsun.Allah im kızlarına hayırlı uzun ömür, saglikli yasam nasip etsin.her yaşadığımız kötü olay imtihan ve isyan etmeden bu imtihanı atlatana mükafat veriyor Rabbim. En kısa zamanda toparlanirsin inşallah.Merhaba kızlar bugün değer 6000 'di ve yine kese göremediler.kurtaj yapıp kemoterapy iğnesini vurdular veda ettik bebeğe nerede büyüyorsa bebeğim.gitti malesefyasiycak ömrü yokmuş.benden bu kadar.allah evdekilere ömür versin insallah
cok gecmis olsun cok uzuldum adiniza.hayirlisi olsun.Merhaba kızlar bugün değer 6000 'di ve yine kese göremediler.kurtaj yapıp kemoterapy iğnesini vurdular veda ettik bebeğe nerede büyüyorsa bebeğim.gitti malesefyasiycak ömrü yokmuş.benden bu kadar.allah evdekilere ömür versin insallah
henuz yok canim sende varmi.cok hafifler bulantilar oluyor sabahlari ama yogun degilU umutlubekleyiss canım bir belirtin var mı ne zaman test yapıcaksın
Yok hiçbirşey yok en ufacık birşey yok hatta...Akıntı falan da yok...Mart ayındaki denemede akıntı falan gelıyordu hergün şuan o da yok...Hayırlısı ne diyimhenuz yok canim sende varmi.cok hafifler bulantilar oluyor sabahlari ama yogun degil
bende akinti vardi catlama gununden sonra 4 gun falan surdu gecti suan ara ara oluyor. yumurtlama gunun hangi gundu benimki 7 siydi.midem bulaniyor ama ramazandan ciktik belki onun etkisi diye dusunuyorum umarim tutmustur bebislerYok hiçbirşey yok en ufacık birşey yok hatta...Akıntı falan da yok...Mart ayındaki denemede akıntı falan gelıyordu hergün şuan o da yok...Hayırlısı ne diyim
Benim pek umudum yok bu aydan ama Allahtan hayırlısı canım...Benim 8 mayıstı silinme başladığı gün... R rana20 sen nasılsın canım herkes sessizleşti bayramla beraberbende akinti vardi catlama gununden sonra 4 gun falan surdu gecti suan ara ara oluyor. yumurtlama gunun hangi gundu benimki 7 siydi.midem bulaniyor ama ramazandan ciktik belki onun etkisi diye dusunuyorum umarim tutmustur bebisler
Yok hiçbirşey yok en ufacık birşey yok hatta...Akıntı falan da yok...Mart ayındaki denemede akıntı falan gelıyordu hergün şuan o da
martla nisan 24e kadar test yaptim hic yumurtlama gormemistim.moralim cok bozulmustu. reglm olunca 3 gunu hormon testine gittim dr bisey yok dedi..sonra mayis 7 de piki gorunce hatta aksamina dogru ultura pik gordum.hayirlisi ya cok ugrasiyoruz diyemi olmuyor millet nasil hic dusunmeden hamile kaliyor anlamiyorum.haftaya 20 si falan test yapicam dua edin
Canım çok şükür iyiyim, sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata? Benim deneme olmadı biliyorsun tahmini yumdan önce oldu bakalım onunda tutacağını pek sanmıyorum senden güzel haberler alırız inşallah
İnşallah canımmartla nisan 24e kadar test yaptim hic yumurtlama gormemistim.moralim cok bozulmustu. reglm olunca 3 gunu hormon testine gittim dr bisey yok dedi..sonra mayis 7 de piki gorunce hatta aksamina dogru ultura pik gordum.hayirlisi ya cok ugrasiyoruz diyemi olmuyor millet nasil hic dusunmeden hamile kaliyor anlamiyorum.haftaya 20 si falan test yapicam dua edin
Bende iyiyim canım daha var 22 si gibi...Bu defa erken test falan alıp yapmayacagım mart ayında pozıtıf cıkıp üzmüştü o test beni...Bellı olmaz canım Allahtan hayırlısı artık nasip herşeyCanım çok şükür iyiyim, sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata? Benim deneme olmadı biliyorsun tahmini yumdan önce oldu bakalım onunda tutacağını pek sanmıyorum senden güzel haberler alırız inşallah
Canim benimde eşim sağlık çalışanı ama ben aşı olmayi düşünüyorumKızlar daha komiği eşim sağlık çalışanı diye aşı sıram geldi ama bu durum olunca kadın dogumcum test sonucunu bekleyelım dedi...Aşım var sistemde ama olamıyorum
Dün betam sabah altıda 6000di ya.dun kürtaj olana kadar 8000 gibi olmuştur.kurtaj sonrası düştü 7300 du bu sabah.gebelik rahimde olsa bugün çok daha yüksek çıkardı.size bir tavsiyem var.beta kaç olursa olsun.iliskiye göre bat hesaplayıp 6 hafta dolmadan gitmeyin kontrole.yoksa sizide bata göre hesaplayıp.betanizda yüksekse benim gibi yaparlarCanım benim çok çok geçmiş olsun.Allah im kızlarına hayırlı uzun ömür, saglikli yasam nasip etsin.her yaşadığımız kötü olay imtihan ve isyan etmeden bu imtihanı atlatana mükafat veriyor Rabbim. En kısa zamanda toparlanirsin inşallah.Sonra yine denersin Rabbim ol derse olur,yeşerir umutlar.bir bakmışsın hayallerini
Canım evet bekleme süresi var da...Bende aşı olmak çok istiyorum ama Bu ay deneme oldu ya eğer tuttuysa...kadın dogumcuma danıstık sınovac ölü aşı oldugundan onu olacağım sanırım o da o yönde konustuCanim benimde eşim sağlık çalışanı ama ben aşı olmayi düşünüyorum
Asi olduğun zamanda 3 ay bekleme suresi var hamilelik için
Canım evet bekleme süresi var da...Bende aşı olmak çok istiyorum ama Bu ay deneme oldu ya eğer tuttuysa...kadın dogumcuma danıstık sınovac ölü aşı oldugundan onu olacağım sanırım o da o yönde konustuCanim benimde eşim sağlık çalışanı ama ben aşı olmayi düşünüyorum
Asi olduğun zamanda 3 ay bekleme suresi var hamilelik için
canım üzülme vardır vakti zamanı sabredip beklemek zor biliyorum ama elimizden duadan başkası gelmiyorKizlar kan sonucum cıktı 3.93 düşük degil mi 5 üzeri olmasi gerekti
Çok geçmiş olsun keşke bekleseydiniz hiçbir dış gebelik belirtiniz olmadığı halde neden kabul ettiniz hemen sonlandırılmasına çok üzüldüm.Tüplerde fonda gözükmedi ve betam normal arttı.ve agrım ve kanamam yoktu.sadece görmediler diye.bence ordaydı.goremediler.ben öyle düşünüyorum.ama yapicak birşey yok.patoloji raporu gelince görücez.ben hamile olduğumu öğrenip 2-3 hafta sonra gitseydim ne olucaktı.ya normaldi.sorun olmiycakti.yada iç kanama geçirip hastaneye gelicektim.riske atamadım.yoksa ilkte bir ihtimaldi.yiycek ekmeği yokmuşçok üzgünüm.cok.6000 betaya kadar direndim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?