- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.101
Canim eşim ocak ayinda olmustu aşı 1 dozunu sonra ben kimyasal gebelik geçirdim acaba dedim aşının etkisi varmidir diyeCanım evet bekleme süresi var da...Bende aşı olmak çok istiyorum ama Bu ay deneme oldu ya eğer tuttuysa...kadın dogumcuma danıstık sınovac ölü aşı oldugundan onu olacağım sanırım o da o yönde konustu
Inşallah cnm
Yok başka doktorada danıştık.bu gibi durumda çocuk düşünülmüyor.her ihtimale karşı farkedilmeyen birşey olursa anne ölümüne sebep oluyormuş.korktum.birsey olur diye.bilgimde yok çok fazla.boyle oldu.nasip değilmiş.simdi biraz toparladım.patoloji sonucu da rahim ici gelirse bir dahakine beklerim.ama belkide ben yanılıyorum diye.bilemedim yani.sagol canım.sizleri ilgiyle takip ediyorum.cok değil belki 3-4 ay sonra yeniden umutlanicak bir sebebim olur.artik rabbimden hayırlısı insallahcanım üzülme vardır vakti zamanı sabredip beklemek zor biliyorum ama elimizden duadan başkası gelmiyor
Çok geçmiş olsun keşke bekleseydiniz hiçbir dış gebelik belirtiniz olmadığı halde neden kabul ettiniz hemen sonlandırılmasına çok üzüldüm.@Birbilsem1132 onada sağlıksız demişti bir doktor başka doktora gitti bekledi elhamdulillah şimdi kalp atışınıda duymuşlar Seninde öyle olabilirdi neden acele davrandılar ki? Tek bir doktorlar mı karar verdiniz canım?
%70 kız, aysonu kesinleşecek ama ben değişceğini sanmıyorum
Amin canım bende çok inanıyorum olacak Allah’ın izniyleInşallah cnmsen nasil oldun covid gecirdigin icin bol bol.limonlu suy ic canim kan pihlasmasi yapiyor ya virus
Hakkimizda hayirlisi canim bekliyoruz rabbim nasip edeecek inaniyorum ben her birimizie
Anladım canım olur Allah’ın izniyle sağlığımız yerinde olsun yeter kiYok başka doktorada danıştık.bu gibi durumda çocuk düşünülmüyor.her ihtimale karşı farkedilmeyen birşey olursa anne ölümüne sebep oluyormuş.korktum.birsey olur diye.bilgimde yok çok fazla.boyle oldu.nasip değilmiş.simdi biraz toparladım.patoloji sonucu da rahim ici gelirse bir dahakine beklerim.ama belkide ben yanılıyorum diye.bilemedim yani.sagol canım.sizleri ilgiyle takip ediyorum.cok değil belki 3-4 ay sonra yeniden umutlanicak bir sebebim olur.artik rabbimden hayırlısı insallah
Hayırlısı olsun canım sağlıkla hayırla oğlunuz olsun inşaallahBende bu ay deneyeceğim yarndan itibaren teste başlyorum dualarınızda bana da yer verin kızlar
Kuzum sen iki denemede de erkek bebek dualarını okumuş muydun?%70 kız, aysonu kesinleşecek ama ben değişceğini sanmıyorum
Okudum ben uyurken eşimde okudu elini karnıma koyup kaç defa, ama nasipHayırlısı olsun canım sağlıkla hayırla oğlunuz olsun inşaallah
Kuzum sen iki denemede de erkek bebek dualarını okumuş muydun?
Dur bakalım kuzum net bir şey dememiş ki hayırlısıyla sağlıkla erkektir inşaallahOkudum ben uyurken eşimde okudu elini karnıma koyup kaç defa, ama nasip
Olur tabi Rabbımden ümit kesilirmi senin sağlığın herşeyden önemli canım Allah yine nasip edecek gönlünü ferah tutYok başka doktorada danıştık.bu gibi durumda çocuk düşünülmüyor.her ihtimale karşı farkedilmeyen birşey olursa anne ölümüne sebep oluyormuş.korktum.birsey olur diye.bilgimde yok çok fazla.boyle oldu.nasip değilmiş.simdi biraz toparladım.patoloji sonucu da rahim ici gelirse bir dahakine beklerim.ama belkide ben yanılıyorum diye.bilemedim yani.sagol canım.sizleri ilgiyle takip ediyorum.cok değil belki 3-4 ay sonra yeniden umutlanicak bir sebebim olur.artik rabbimden hayırlısı insallah
Okudum ben uyurken eşimde okudu elini karnıma koyup kaç defa, ama nasipneler yaptnz ç
Neler yaptnız test vs yaptnz mı%70 kız, aysonu kesinleşecek ama ben değişceğini sanmıyorum
Canım sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini? İlk haftalarda yanılma çok oluyor.%70 kız, aysonu kesinleşecek ama ben değişceğini sanmıyorum
12 haftam dolmuştu canım, ben yanılacağını düşünmüyorum kızlardada öle dedi değişmedi buda kızdırCanım sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini? İlk haftalarda yanılma çok oluyor.
Canim benim çok geçmiş olsun Rabbim kızlarına uzun hayırlı ömürler versin insaallah en hayirli zamanda tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin sen iyisinya en azindan buna şükür canimTüplerde fonda gözükmedi ve betam normal arttı.ve agrım ve kanamam yoktu.sadece görmediler diye.bence ordaydı.goremediler.ben öyle düşünüyorum.ama yapicak birşey yok.patoloji raporu gelince görücez.ben hamile olduğumu öğrenip 2-3 hafta sonra gitseydim ne olucaktı.ya normaldi.sorun olmiycakti.yada iç kanama geçirip hastaneye gelicektim.riske atamadım.yoksa ilkte bir ihtimaldi.yiycek ekmeği yokmuşçok üzgünüm.cok.6000 betaya kadar direndim
Canim insllah yanilir benim kiz kardesime doktor kiza benziyor demisti daha sonra gittiki erkek bebekmis insllah seninkide oyle olur oglusun annesine supriz yapiyordur12
12 haftam dolmuştu canım, ben yanılacağını düşünmüyorum kızlardada öle dedi değişmedi buda kızdır
Nasil olurki valla hiç ihtimal vermiyorumCanim insllah yanilir benim kiz kardesime doktor kiza benziyor demisti daha sonra gittiki erkek bebekmis insllah seninkide oyle olur oglusun annesine supriz yapiyordur
Siz diyet falan yapmısmıydınız? Yada test nasılken deneme oldu ? Sımdı erkek isteyenler sayfasınada baktım dün yazmıs bir arkadaş çatlamış test yapmıs 1 de deneme olmuş erkek olduğunu yazmıs tabiki nasip kısmet eşe takviye falanda yapmış sizin yöntemler neydi?Nasil olurki valla hiç ihtimal vermiyorum
Allahtan ümit kesilir mi hiçNasil olurki valla hiç ihtimal vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?