Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim eşim ocak ayinda olmustu aşı 1 dozunu sonra ben kimyasal gebelik geçirdim acaba dedim aşının etkisi varmidir diye
Ben düşünmüyorum şimdilik aşıyı zaten evdeyim kuzum kalabalik ortamlara bulunmuyorum ilerleyen zamanlarda ne olir bilemem

Inşallah cnm sen nasil oldun covid gecirdigin icin bol bol.limonlu suy ic canim kan pihlasmasi yapiyor ya virus
Hakkimizda hayirlisi canim bekliyoruz rabbim nasip edeecek inaniyorum ben her birimizie

Yok başka doktorada danıştık.bu gibi durumda çocuk düşünülmüyor.her ihtimale karşı farkedilmeyen birşey olursa anne ölümüne sebep oluyormuş.korktum.birsey olur diye.bilgimde yok çok fazla.boyle oldu.nasip değilmiş.simdi biraz toparladım.patoloji sonucu da rahim ici gelirse bir dahakine beklerim.ama belkide ben yanılıyorum diye.bilemedim yani.sagol canım.sizleri ilgiyle takip ediyorum.cok değil belki 3-4 ay sonra yeniden umutlanicak bir sebebim olur.artik rabbimden hayırlısı insallah

Inşallah cnm sen nasil oldun covid gecirdigin icin bol bol.limonlu suy ic canim kan pihlasmasi yapiyor ya virus
Hakkimizda hayirlisi canim bekliyoruz rabbim nasip edeecek inaniyorum ben her birimizie
Amin canım bende çok inanıyorum olacak Allah’ın izniyle Şükür bizde döndük artık normal hayata
Anladım canım olur Allah’ın izniyle sağlığımız yerinde olsun yeter ki

Olur tabi Rabbımden ümit kesilirmi senin sağlığın herşeyden önemli canım Allah yine nasip edecek gönlünü ferah tut

Canim benim çok geçmiş olsun Rabbim kızlarına uzun hayırlı ömürler versin insaallah en hayirli zamanda tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin sen iyisinya en azindan buna şükür canim

12

12 haftam dolmuştu canım, ben yanılacağını düşünmüyorum kızlardada öle dedi değişmedi buda kızdır
Canim insllah yanilir benim kiz kardesime doktor kiza benziyor demisti daha sonra gittiki erkek bebekmis insllah seninkide oyle olur oglusun annesine supriz yapiyordur

Nasil olurki valla hiç ihtimal vermiyorum
Siz diyet falan yapmısmıydınız? Yada test nasılken deneme oldu ? Sımdı erkek isteyenler sayfasınada baktım dün yazmıs bir arkadaş çatlamış test yapmıs 1 de deneme olmuş erkek olduğunu yazmıs tabiki nasip kısmet eşe takviye falanda yapmış sizin yöntemler neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…