- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.121
Kız kardeşşiniz testle mi denem yapmıştı ? MaşAllah rabbim esirgesin bizlerede nasip olsunCanim insllah yanilir benim kiz kardesime doktor kiza benziyor demisti daha sonra gittiki erkek bebekmis insllah seninkide oyle olur oglusun annesine supriz yapiyordur
Allah razı olsunKız kardeşşiniz testle mi denem yapmıştı ? MaşAllah rabbim esirgesin bizlerede nasip olsun
Demekki içerde kalan yumurta döllenmiş bakalım nasip kısmetAllah razı olsunYok canim 5 yil olacak adet bitiminden sonra kalmıştı tek denemeyle
Canim ihtimal herzaman vardir rabbim nasip etmistir inşllahNasil olurki valla hiç ihtimal vermiyorum
Aynen cnm oyle olmus nasipte varsa olur rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde saglikli ogluslar nasip etsinDemekki içerde kalan yumurta döllenmiş bakalım nasip kısmet
sende varmi bisiler ben dun kan verdim progestron icin 32.30.cikti. anliyormusun bundanYok hiçbirşey yok en ufacık birşey yok hatta...Akıntı falan da yok...Mart ayındaki denemede akıntı falan gelıyordu hergün şuan o da yok...Hayırlısı ne diyim
O şans bizde nerde, valla bize arkadaşın gibi 9 ay erkek derler kız doğar ama, ablan gibi kız diyilipte erkeğe dönmezCanim ihtimal herzaman vardir rabbim nasip etmistir inşllah
Benim arkadaşıma dr doguma kadar erkek dedi kizi oldu zaten kiz istiyordu bitane oglu vardi dogumda ogrendi düşün yani
Canım 32 çıkan ne bhcg değerin mi?...Ben beklemedeyım canım daha erken test vermeyecegımsende varmi bisiler ben dun kan verdim progestron icin 32.30.cikti. anliyormusun bundan
hayir progesteron.yumurtlama takibi icin yaptirdim.Canım 32 çıkan ne bhcg değerin mi?...Ben beklemedeyım canım daha erken test vermeyecegım
Canım ilk 3 ayda 10 ile 30 arası cıkarmıs o hormon değeri...Senın tutundu bebiş herhalde gozunaydınsende varmi bisiler ben dun kan verdim progestron icin 32.30.cikti. anliyormusun bundan
bende heycan yapmak istemiyorum biraz yuksek evet.ama biri 30 olup gebe olmadigini yazmis o yuzden umutlanmak istemedim hayirlisi bakalim heycanla ayin 24 bekliyorum bakalimCanım ilk 3 ayda 10 ile 30 arası cıkarmıs o hormon değeri...Senın tutundu bebiş herhalde gozunaydın
Allahtan hayırlısı canım ınsallah hamilesindir bende o tarıhı bekleyecegım test ıcın bır belırtın var mı?bende heycan yapmak istemiyorum biraz yuksek evet.ama biri 30 olup gebe olmadigini yazmis o yuzden umutlanmak istemedim hayirlisi bakalim heycanla ayin 24 bekliyorum bakalim
bi belirti yok canim.hamile olan arkadaslarimla konustum.zaten hemem belirti olmuyormus.regle bir kac gun kala belirti veriyormus.Allahtan hayırlısı canım ınsallah hamilesindir bende o tarıhı bekleyecegım test ıcın bır belırtın var mı?
İnşAllah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah acelemiz yok ya bekleriz yeter ki gönüldeki olsun
Canım benim bildiğim 20 üzeri çıkarsa yum olup çatladığı anlamına geliyorkizlar dun progesteron icin tahlil yaptiridm bugun 32.30 cikti bilen varmi nasil sizce
insallah tuturmusuzdur bizde merakla bekliyorum bendeİnşAllah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah acelemiz yok ya bekleriz yeter ki gönüldeki olsun
Senin denemeler ne zaman başlayacak belli bir süre bekleyecek misin?
Canım benim bildiğim 20 üzeri çıkarsa yum olup çatladığı anlamına geliyor
Benim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.
Canım Allah yardımcın olsun yakında rahatlarsın inşallahBenim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.
Gecmis olsun cnm rabbim.bir daha yasatmasinBenim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.
Canım 13.haftada erkek dediyse değişmez büyük ihtimalle Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallahBenim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?