Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim insllah yanilir benim kiz kardesime doktor kiza benziyor demisti daha sonra gittiki erkek bebekmis insllah seninkide oyle olur oglusun annesine supriz yapiyordur
Kız kardeşşiniz testle mi denem yapmıştı ? MaşAllah rabbim esirgesin bizlerede nasip olsun

Canim ihtimal herzaman vardir rabbim nasip etmistir inşllah
Benim arkadaşıma dr doguma kadar erkek dedi kizi oldu zaten kiz istiyordu bitane oglu vardi dogumda ogrendi düşün yani
O şans bizde nerde, valla bize arkadaşın gibi 9 ay erkek derler kız doğar ama, ablan gibi kız diyilipte erkeğe dönmez

İnşAllah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah acelemiz yok ya bekleriz yeter ki gönüldeki olsun
Senin denemeler ne zaman başlayacak belli bir süre bekleyecek misin?
kizlar dun progesteron icin tahlil yaptiridm bugun 32.30 cikti bilen varmi nasil sizce
Canım benim bildiğim 20 üzeri çıkarsa yum olup çatladığı anlamına geliyor

insallah tuturmusuzdur bizde merakla bekliyorum bende

Hayallerimmm3 Seymanur53 kızlar nasılsınız cinsiyetler belli oldu mu, nasıl gidiyor hamilelik?
Benim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.

Canım Allah yardımcın olsun yakında rahatlarsın inşallahBurda yazılanları konuştuklarımızımı denemiştin sen de

Gecmis olsun cnm rabbim.bir daha yasatmasin
Ya cok sevindim erkek dediyse degismez heralde

Canım 13.haftada erkek dediyse değişmez büyük ihtimalle Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…