- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.141
canım inşallah güzel haberlerle dönersin senin ne zaman deneme olmuştu denemeden hemen sonra mı bulantın başladı
Bende iyim cnm seni merak ettimde hayırlı haberle gel kuzu
Amin inşallah canım 22 Nisan korunmasız tek ilişki ile deneme oldu deneme yaptığım gün ve sonraki 2 gün çok şiddetli bel,bacak kasık ağrısı oldu diğer günler azaldı. Denemeden sonra 12. Gün idrar kaset test yaptım çünkü o sabahı bulantı ile uyandım beklemeden test yaptım silik çizgi çıktı, oruçlarımı tamamladım ama hep halsizdim yastık gördüğüm yerde kafamı koyup uyuyorum kasık ve bel ağrım devam ediyor çoğunlukla sağ kasık ta batma oluyor,bulantım var halsizlik var bakalım cuma günü kese ve kalp atışı duyulacakmı benim hesabıma göre denemeden bu yana 3+4 günlük oldum ama doktor sanırım adet gününden hesaplayacakcanım inşallah güzel haberlerle dönersin senin ne zaman deneme olmuştu denemeden hemen sonra mı bulantın başladı
Allah razı olsun kader arkadaşım benim sizde benim aklımdasınız bayramı yatmakla geçirdim inşallah yakında geçer bu halsizlik. Senin diğer arkadaşlarımın güzel müjdeli haberlerini duyarız burada hadi inşallahBende iyim cnm seni merak ettimde hayırlı haberle gel kuzu
Deneme yapacagam cnm bu ay güzel olur bizim için
Amin cnm benimAllah razı olsun kader arkadaşım benim sizde benim aklımdasınız bayramı yatmakla geçirdim inşallah yakında geçer bu halsizlik. Senin diğer arkadaşlarımın güzel müjdeli haberlerini duyarız burada hadi inşallah
Aminnnn inşallah canım en büyük duam rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin inşallahAmin cnm benimya inşslah gecer cnm bulantı halsizligin bol bol dinlen cnm rabbim seni ve bizleri erkek evladıyla mukafatlandır inşallah hayırlısı ile
Allah hayırlısıyla kalbini de duymayı nasip etsin...Doktorlar adet gününü esas alıyor inşallah sıkıntıların azalır çabucakAmin inşallah canım 22 Nisan korunmasız tek ilişki ile deneme oldu deneme yaptığım gün ve sonraki 2 gün çok şiddetli bel,bacak kasık ağrısı oldu diğer günler azaldı. Denemeden sonra 12. Gün idrar kaset test yaptım çünkü o sabahı bulantı ile uyandım beklemeden test yaptım silik çizgi çıktı, oruçlarımı tamamladım ama hep halsizdim yastık gördüğüm yerde kafamı koyup uyuyorum kasık ve bel ağrım devam ediyor çoğunlukla sağ kasık ta batma oluyor,bulantım var halsizlik var bakalım cuma günü kese ve kalp atışı duyulacakmı benim hesabıma göre denemeden bu yana 3+4 günlük oldum ama doktor sanırım adet gününden hesaplayacak
@meaglin87 sol yumurtamda hafif agrilar var bugun regl agrisi gibi ama ara ara gelip geciyor. regl 7 gun var daha.sende varmi biseyAllah hayırlısıyla kalbini de duymayı nasip etsin...Doktorlar adet gününü esas alıyor inşallah sıkıntıların azalır çabucak
Soldan mı yumurtlamıştın canım sol kasığın ağrıyor herhalde ondan...Bende pek hissedilir bişey yok açıkçası birkaç kere yukarı uzanınca bir batma hissettim ama psıkolojıkde olabılır...Zamanını beklıcem test için varsa bile daha çok belirsiz cıkar kafamız karışır yok yere@meaglin87 sol yumurtamda hafif agrilar var bugun regl agrisi gibi ama ara ara gelip geciyor. regl 7 gun var daha.sende varmi bisey
Soldan mı yumurtlamıştın canım sol kasığın ağrıyor herhalde ondan...Bende pek hissedilir bişey yok açıkçası birkaç kere yukarı uzanınca bir batma hissettim ama psıkolojıkde olabılır...Zamanını beklıcem test için varsa bile daha çok belirsiz cıkar kafamız karışır yok yere@meaglin87 sol yumurtamda hafif agrilar var bugun regl agrisi gibi ama ara ara gelip geciyor. regl 7 gun var daha.sende varmi bisey
baktirmadim ki nerden yumurtladigima.sol mu sag mi bilmiyorum aynen bende test yapmiycam reglden 1 gun once falan yaparsam yaparim testiSoldan mı yumurtlamıştın canım sol kasığın ağrıyor herhalde ondan...Bende pek hissedilir bişey yok açıkçası birkaç kere yukarı uzanınca bir batma hissettim ama psıkolojıkde olabılır...Zamanını beklıcem test için varsa bile daha çok belirsiz cıkar kafamız karışır yok yere
evet canim 3 kez yayinlamisNette bir problem var aynı mesajı 3 kere yayınlamış site...
Valla kuzum bende ne yapacağımı şaşırdım kaldım ne zaman plan yapsam kader otur oturduğun yerde der gibi hep bir şey çıktı nasip benim değil Allah’ın dilediği ayda olacak biliyorum şimdilik birkaç ay bekleyeceğim o ilk hevesimde yok şu aralar ama diyetide boş veremiyorum yine süt peynir vs tüketmemeye devam.İnşAllah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah acelemiz yok ya bekleriz yeter ki gönüldeki olsun
Senin denemeler ne zaman başlayacak belli bir süre bekleyecek misin?
Canım benim bildiğim 20 üzeri çıkarsa yum olup çatladığı anlamına geliyor
Yaa kuzum hem cinsiyete sevindim hem covid olmanıza üzüldüm. Ugsni nub konusunda bende gördüm erkek bebek görüntüsü değişmez Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun kuzucuk bizide nasip olsun.Benim zor geçiyor hala canım covid olduk ilaç kullanamadım çok hasta oldum. Bulantı değil artık direk çıkıyor ne yesem hiç beslenemiyorum biran önce geçer inş.. dr a gittim erkek dedi 13 haftalıktı gittiğimde bakalım kesin değil bana göre biraz erken ama 15 -16. haftalarda netleştirse dahada içime sinecek o zaman yazarım size de inş.
Bende kendimi yalnız sanmışım canim inan ki taa gecen kasımdan beri düşünüyoruz kasımda corona olduk kaldı ocakta dr gittik yumurta büyümedi şubatta gittik rahimde kocaman kist olmus pat diye noldugunu şaşırdım martta ben istemedim nisan ramazan dolayısıyla esim halsizdi yani anlayacağın hep birseyler sebep oluyor sanki olmasın diye 3kizla yola devam ama bi daha dr gidip kist için bakılsam diyorumValla kuzum bende ne yapacağımı şaşırdım kaldım ne zaman plan yapsam kader otur oturduğun yerde der gibi hep bir şey çıktı nasip benim değil Allah’ın dilediği ayda olacak biliyorum şimdilik birkaç ay bekleyeceğim o ilk hevesimde yok şu aralar ama diyetide boş veremiyorum yine süt peynir vs tüketmemeye devam.
Haa şimdide baktım mayıs haziran çin takvimi kiz diyorBende kendimi yalnız sanmışım canim inan ki taa gecen kasımdan beri düşünüyoruz kasımda corona olduk kaldı ocakta dr gittik yumurta büyümedi şubatta gittik rahimde kocaman kist olmus pat diye noldugunu şaşırdım martta ben istemedim nisan ramazan dolayısıyla esim halsizdi yani anlayacağın hep birseyler sebep oluyor sanki olmasın diye 3kizla yola devam ama bi daha dr gidip kist için bakılsam diyorum
Git tabi canım ihmal etme vardır zamanı o yüzden hep engel çıkıyor önümüzde rabbim bekletiyorsa en güzelini nasip edeceği içindir.Bende kendimi yalnız sanmışım canim inan ki taa gecen kasımdan beri düşünüyoruz kasımda corona olduk kaldı ocakta dr gittik yumurta büyümedi şubatta gittik rahimde kocaman kist olmus pat diye noldugunu şaşırdım martta ben istemedim nisan ramazan dolayısıyla esim halsizdi yani anlayacağın hep birseyler sebep oluyor sanki olmasın diye 3kizla yola devam ama bi daha dr gidip kist için bakılsam diyorum
Yaa sorma o takvimlerde ayrı kafa karışıklığı uysam bir türlü uymasam gönül razı değil kaldım bende iki arada deredeHaa şimdide baktım mayıs haziran çin takvimi kiz diyorbahtsız bedevi ben
Ha ha aynı benim hislerimGit tabi canım ihmal etme vardır zamanı o yüzden hep engel çıkıyor önümüzde rabbim bekletiyorsa en güzelini nasip edeceği içindir.umutla duayla yola devam pes etmek yok.
Yaa sorma o takvimlerde ayrı kafa karışıklığı uysam bir türlü uymasam gönül razı değil kaldım bende iki arada derede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?