Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Birgebenin günlüğünden test alacağım ama bu iki ay kalsın da temmuzda deneyeyim diyorum tabi bu meteor düşmezse.

Ha ha aynı benim hislerim kist sag tarafta agri yapıyor kistin olduğu aydan sonra 2kere adet gördüm niye sökülmedi anlamadim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Pek bilgim yok ama soğan kürü kist içinde öneriliyor
Birgebenin günlüğünden test alacağım ama bu iki ay kalsın da temmuzda deneyeyim diyorum tabi bu meteor düşmezse.
Ayy deme öyle olur olur Allah’ın izniyle

Ha ha aynı benim hislerim kist sag tarafta agri yapıyor kistin olduğu aydan sonra 2kere adet gördüm niye sökülmedi anlamadim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Küçük kızıma hamile kaldığımda rahimde küçük küçük vajina duvarında ceviz büyüklüğünde kist vardı hamilelik boyunca gitmedi ara ara ağrı yaptı doğuma giderken bile hala oradaydı afedersin elime geliyordu resmen. Ama doğuma girdim çıktığımda kist yoktu normal doğumda patlıyor sanırım

Kızlar size durumum hakkında bilgi vereyim.gayet garip çünkü.cumartesi hastaneden izinli ayrıldım.ve dün döndüm.ultrason yapıldı.tupler temiz.dis gebelik odağı gözükmüyor.rahim temiz.ancak beta 11.500.soru bebek Nerede? Doktorlar toplandı.tekrar yatış verdiler.muhtemelen başka kanlı ve iyi beslendiği bir organa tutulmuş olabilir dediler.yumurtaliga dıştan tutunmuş.hatta karaciğere yada mideye bile olabilir dediler.gece ikide ilaçlı mr çektiler.sonuc bugün çıkar sonuc olarak bu yüzden hiç bir şikayetim yokmuş.takip etmesem 3-4 aya kadar hatta daha fazla ay buyuyuyebilirmis.hatta yumurtaliktaki tutkunlarda dünyada kırsalda canlı doğan bile varmış.ama tabiki genelde 3-4 aya en geç zehirlerdi beni içerde ölüp.tuplerde olmayışı ilginç yaşananla öyle.simdi halen yatiyorum.enteresan olduğu içinde paylaşmak istedim.

Ah canım yaa üzme kendini ne olur bi sınav sürecinden geçiyorsun ve Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah bak unutma bakletiyorsa güzelleştiriyordur sabırla bekle herşey yoluna girecek

Ah canım yaa üzme kendini ne olur bi sınav sürecinden geçiyorsun ve Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah bak unutma bakletiyorsa güzelleştiriyordur sabırla bekle herşey yoluna girecek
Yok canım tanı kesinleştikten sonra bütün üzüntüm geçti.cunku olay başka bir boyuta geçti.artik biran önce sonlanip ardimda bırakmak istiyorum.bunu yazmamın sebebi.hersey yolunda gibi gözükse de bir sorun olabiliyormuş.dikkatli olun

Canım çok sıradışı birşey yaşıyorsun doktorlarda şaşkındır eminim şükür sana bişey olmadı Allah evlatlarına bağışladı....Sağlıkla çıkarsın inşallah bir güzel dinlenir unutursun bu yaşadığını yenilenirsin umutla tekrar niyetlenirsin Rabbim dua ile nasip eder inşallah yine

Sağol canım sizlerin güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyorum artik.insallah Herşey Allahtan.hayirlisi insallah

Aynen öyle canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah geçip gitmiş olsun gerçekten çok ilginç bir durum başına gelen şey

bugun progesteronina baktircakin gittin mi

Canım Allah yardımcın olsun yakında rahatlarsın inşallahBurda yazılanları konuştuklarımızımı denemiştin sen de
Amin inş canım. Benim hayat felsefem böyleydi hep protein ağırlıklı beslendim sağlıklı şeyler tükettim sigara içki vs yok spor çok.. t pikken görüp 6 saat sonrası ni değerlendirdim. Değerlendirdikten 6 saat sonra da t açıldı tam arasında oldu.

Tazeanneeee canım hemen hemen aynı anda olduk seni okudum pozitif diye bi kaç gün içinde bizde olduk evet çok zorladı ilaçsız daha zor elbette ama allahın koruduğunu kimse korumuyor bende şaşırdım iyileştiğime. Çabuk yoruluyorum bulantılarım diyeyim kibarca daha zor geçti covidde ishal kusma yaptığı için 2 katına çıktı rahatsızlığım. Kızımda ateşlendi ona bakmam gerekti erkekler zaten daha bakıma muhtaçlar onla ilgilenmem gerekti zorlu süreci atlattık bundan sonra günden güne geçecek inş. Bebek iyi görünüyor etkilenmemiş demekki ama sağlık ocağındaki ebe gebelik şekeri olma ihtimalin yüksek muhakkak takip ettir ilerleyen haftalarda dedi ona bakacağım dr. Um gerek görürse tabi.. Allah sıra ile müjdeli haberlerinizi almayı ardından oğluşlarınızın haberini almayı nasip etsin canım, açılışı yapıldı nasılsa devamı sizde artık isteyen tüm kardeşlerime canı gönülden dua ediyorum biliyorum zor bir süreç rahat olmanızda fayda var sıfır stres bol tevekkül dilerim..

Allah sağlığını versin tez zamanda canım. Çok farklı şeyler yaşıyorsun. Umarım herşey gönlünce olur yakın zamanda.

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel dualarında bizi de unutmaTesekkur ederız

amin canım Allah razı olsun çok sevindim iyi olmanıza rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…