Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım

Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize

K kelebkkk Duası;
Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyul kayyume ve etubü ileyh.Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.Ey herseye gücü yeten Rabbim Sıdıka kuluna sağlıklı sıhhatli hayırlı erkek evlat nasip eyle.Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed aleyhisselamı vesile ederek O nun (sav) hürmetine duamızı kabul eyle.Peygamberimiz âline ve ashabina salat ve selam eyle.Amin.

1 12ha isimli arkadaş okumalara katılmıyor. Msjlara cevap vermiyor arkadaşlar dua sahibi bu arkadaşın yerine kendi okuyacak yine büyük ihtimalle

Kızlar okumayan var mı? Varsa yarına kadar bitirelim çok uzadı arkadaşın duası.

dayanamadim bidaha yaptim 1 dk sonra boyle olduu kuruma cizgisi falan degil bence ama regl ptesi ay ins yanilmiyorumdur
Gözün aydın canım hissetmiştim neden bilmiyorum ama senin hamiş olduğunu:)...Devamı da sağlıcakla gelsin inşallah ben de sanırım cumartesi test yapacağım

Gözün aydın canım hissetmiştim neden bilmiyorum ama senin hamiş olduğunu:)...Devamı da sağlıcakla gelsin inşallah ben de sanırım cumartesi test yapacağım
ay hayirlisiyla yaa yinede cok umut etmek istemiyorum..insallah sende net kirmizi cizgi goruz.ikilemde kalmayiz

Çok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....

Eklentiler

• 5B897811-81AA-42ED-9365-308EA2CBD881.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 58
Oyyy masallah canim çok çok net Rabbim gönlüne göre versin insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et arkandan gelelim hemen

cok sevindim saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…