- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.181
yaptim ama hayalet bi cizgi var gibi yada benim gozlerim oyle goruyorYap yap dayanamıcan bellisilikte olsa çıkar herhlde. Burayada at testi canım
Var var gördüm az sabırla bekleyıceksın o koyulaşıcak 3-4 güne ınsallahyaptim ama hayalet bi cizgi var gibi yada benim gozlerim oyle goruyor
ay bende heycan yapmak istemiyorum cogu kisi gormus hayalet cizgiyi. regl olmus yinede umutlu olmuymVar var gördüm az sabırla bekleyıceksın o koyulaşıcak 3-4 güne ınsallah
Hayırlı olsun canım insaallah koyulaşır dahada çizgi net görünüyodayanamadim bidaha yaptim 1 dk sonra boyle olduu kuruma cizgisi falan degil bence ama regl ptesi ay ins yanilmiyorumdur
Canım bebiş geliyorrrrdayanamadim bidaha yaptim 1 dk sonra boyle olduu kuruma cizgisi falan degil bence ama regl ptesi ay ins yanilmiyorumdur
ay bilemedim.ins testler yaniltmazCanım bebiş geliyorrrrhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
evet dun tam hayaletti su an daha pembemsiHayırlı olsun canım insaallah koyulaşır dahada çizgi net görünüyo
Gözün aydın canım hissetmiştim neden bilmiyorum ama senin hamiş olduğunu:)...Devamı da sağlıcakla gelsin inşallah ben de sanırım cumartesi test yapacağımdayanamadim bidaha yaptim 1 dk sonra boyle olduu kuruma cizgisi falan degil bence ama regl ptesi ay ins yanilmiyorumdur
Kızzz ne sabırlısınnnnGözün aydın canım hissetmiştim neden bilmiyorum ama senin hamiş olduğunu:)...Devamı da sağlıcakla gelsin inşallah ben de sanırım cumartesi test yapacağım
ay hayirlisiyla yaa yinede cok umut etmek istemiyorum..insallah sende net kirmizi cizgi goruz.ikilemde kalmayizGözün aydın canım hissetmiştim neden bilmiyorum ama senin hamiş olduğunu:)...Devamı da sağlıcakla gelsin inşallah ben de sanırım cumartesi test yapacağım
Hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahyaptim ama hayalet bi cizgi var gibi yada benim gozlerim oyle goruyor
teaekkur ederim ins hepimizinHayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cnm rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsindayanamadim bidaha yaptim 1 dk sonra boyle olduu kuruma cizgisi falan degil bence ama regl ptesi ay ins yanilmiyorumdur
hayirlisiyla insallah tesekkur ederimHayirli olsun cnm rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin
Hem totem yaptım:)...Hem de hiçbir belirtim yok üzülecem burulucaksam bari geç olsun diye erteliyorumKızzz ne sabırlısınnnnben şimdiye kaç test yapmıştım
Oyyy masallah canim çok çok net Rabbim gönlüne göre versin insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et arkandan gelelim hemenÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
cok sevindim saglikla gelsinÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?