Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
hangi test bu ben evdekinden yapiyorum hala silik cizgi. seninki kadar tam koyu degil

Maşallah gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hay maşallah yaa kıpkırmızı çizgi ile çıkmış gelmiş annesine canımmm çok sevindim çokkkkk. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip etsin Allahım dualarında bizleri de unutma

M Maviayyy
Ruveydam2015
Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelir sizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız

AminnnnUnuturmuyum canım hayırlısıyla sizlerden güzel haber duyalım ınsallah

pikleri mi dikkate aldin catmalayi mi.catlamadan sonra 12. gun benim..sabah yine yaptim dune ragmen bi tik daha koyuydu. ama seninki kadar degil yinede..gobek deligimin asa kismi rahim yerim agriyor sende varmi bisey
Canım benim pik ile çatlama 6 saat sürmüştü bu ay zaten...çatlamayı gördüğüm günden saydım...Bir ağrım bişeyim yok...Folik asit sebebiyle iştahım çok çok açık onun dışında bişey yok...Doktora ne zaman görünmek gerek 1 hafta sonra mı acaba

anladim canim..ben bi hassas gebelik testiyle deniym ptesi gunu..normalde bat gunum ptesi..seninde bat gunun ptesi bence bi hafta sonra got doktora

Amin inşallah canım inşallah
Canım sen Dr a gittikten sonra 2.deneme yaptın dimi tam çatlamış sıvı var dediği zamanda
Canım benim şöyle olmuştu ilk ilişki 9 mayıs sahur vakti olmuştu testte çatlama görmüştük atmıştım buraya sonra 10 mayıs doktora gittim dün çatlamış dedi bu akşam tekrar olsun ilişki dedi oldu da...Ama test bu denli koyu olduğundan ilk ilişkiden hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum hızlı çatladı hızlı ilişki oldu gibi...

Yaa masallah canim kendime olmus gibi cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi ve keseyi gormeyi nasip etsin oğluş haberini aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin mevlam

Yaa masallah canim kendime olmus gibi cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi ve keseyi gormeyi nasip etsin oğluş haberini aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin mevlam
Aminnn canım benim inşallah sağol varolBende sizin güzel haberlerinizi alayım sağlıcakla inşallah

Amin amin cnmKuzum insllah bu ay sende kalirsin ya hakkinda herseyin hayirlisi olsun cnm ama icumden bu ay sen hamilesin gibi geliyor

Hayırlı olsun canım çok sevindim.Allahim gönlündekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…