- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.201
hangi test bu ben evdekinden yapiyorum hala silik cizgi. seninki kadar tam koyu degilÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Maşallah gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Aminnnn canım benim duamdasın hemen arkamdan gel ınsallahOyyy masallah canim çok çok net Rabbim gönlüne göre versin insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et arkandan gelelim hemen
Miratech...bugun döllenme üstünden 13.gün olmalı...hangi test bu ben evdekinden yapiyorum hala silik cizgi. seninki kadar tam koyu degil
Aminnn cok tesekkur ederım siz de hamıleydınız sanırım sağlıkla büyütürüz ınsallahMaşallah gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminnnn. Evet hamileyim rabbim gönlümüzdekileri kucağımıza nasip etsin inşallahAminnn cok tesekkur ederım siz de hamıleydınız sanırım sağlıkla büyütürüz ınsallah
Hay maşallah yaa kıpkırmızı çizgi ile çıkmış gelmiş annesineÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
pikleri mi dikkate aldin catmalayi mi.catlamadan sonra 12. gun benim..sabah yine yaptim dune ragmen bi tik daha koyuydu. ama seninki kadar degil yinede..gobek deligimin asa kismi rahim yerim agriyor sende varmi biseyMiratech...bugun döllenme üstünden 13.gün olmalı...
AminnnAminnnn. Evet hamileyim rabbim gönlümüzdekileri kucağımıza nasip etsin inşallah
AminnnnHay maşallah yaa kıpkırmızı çizgi ile çıkmış gelmiş annesinecanımmm çok sevindim çokkkkk. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasip etsin Allahım dualarında bizleri de unutma
Canım benim pik ile çatlama 6 saat sürmüştü bu ay zaten...çatlamayı gördüğüm günden saydım...Bir ağrım bişeyim yok...Folik asit sebebiyle iştahım çok çok açık onun dışında bişey yok...Doktora ne zaman görünmek gerek 1 hafta sonra mı acabapikleri mi dikkate aldin catmalayi mi.catlamadan sonra 12. gun benim..sabah yine yaptim dune ragmen bi tik daha koyuydu. ama seninki kadar degil yinede..gobek deligimin asa kismi rahim yerim agriyor sende varmi bisey
anladim canim..ben bi hassas gebelik testiyle deniym ptesi gunu..normalde bat gunum ptesi..seninde bat gunun ptesi bence bi hafta sonra got doktoraCanım benim pik ile çatlama 6 saat sürmüştü bu ay zaten...çatlamayı gördüğüm günden saydım...Bir ağrım bişeyim yok...Folik asit sebebiyle iştahım çok çok açık onun dışında bişey yok...Doktora ne zaman görünmek gerek 1 hafta sonra mı acaba
Amin inşallah canım inşallahAminnnnUnuturmuyum canım hayırlısıyla sizlerden güzel haber duyalım ınsallah
Canım benim şöyle olmuştu ilk ilişki 9 mayıs sahur vakti olmuştu testte çatlama görmüştük atmıştım burayaAmin inşallah canım inşallah
Canım sen Dr a gittikten sonra 2.deneme yaptın dimi tam çatlamış sıvı var dediği zamanda
Yaa masallah canim kendime olmus gibi cok sevindimÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Aminnn canım benim inşallah sağol varolYaa masallah canim kendime olmus gibi cok sevindimrabbim saglikla ilerlemeyi ve keseyi gormeyi nasip etsin oğluş haberini aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin mevlam
Amin amin cnmM Maviayyy
Ruveydam2015
Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelirsizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız
Amin cnm guzel haberler veririz bizde kizlarlaAminnn canım benim inşallah sağol varolBende sizin güzel haberlerinizi alayım sağlıcakla inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Allahim gönlündekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?