Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Insaallah canim 11. Gun bu gun yum bekliyorum henüz koyulasmadi bakalim. Sende bu ay bakarsin hamıssindir bizimde dualarimiz seninle kuzu Allah razı olsun

Ayy hadi inşallah deneme olacak mı canım
Ben 1 saat önce adet oldum
Yaa oldun mu. Hayirlisi olsun hakkinda canim biz sonlara kaldik üzülme hiç birlikte kaliriz bizde esim ameliyat olmuştu ama fena degil yine bi sansimizi denicez canim olmazsa 1 2 ay ara vercez perhizi uzun tutmaya çalıştık bakalim kismet

En hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyim sende dene bence de eşine takviye önerdi mi Dr?

En hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyim sende dene bence de eşine takviye önerdi mi Dr?
Yok canim yaa bende sana soracaktim ne kullansak diye keciboynuzu fix ama yeterli degil bence

Maşaallah berakallah canım rabbim sağlıkla ilerlemesini tamamlamayı nasip etsin
Ahh kuzum bizler zaten başı çekiyorduk ayladır bu topiklerle yatıp kalkıyoruz nasip en hayırlı zamanda nasip olacak inanıyorum oğluşlar o yüzden bendede senin gibi teslimiyet var Allah sabrını veriyor. Benim covid sonrası yine fitil karbonat su soğan kürü vs başa sardım enfeksiyon var akıntım başladı oradan anladım Temmuz’a kadar böyle bekleyeceğim bakalım sonrası yine nasip yine nasip..

Beni hatırlarsınız belki kızlar iki kızım var eylül de denemeye başlayacağım deyip spiral taktırmıstım spirali çıkardım eylüle kadar diyete başlayacağım lütfen yardımcı olun neler yapayım karbonatlı su,asiti hayatımdan çıkaracağım,Yeşil mercimek yiyeceğim,süt ürünleri yol halbuki çok severimbaşka neler vardı kızlar?Esime ne yapayım?

Ayakta duramıyorum bayılma hissi oluyor ama şükür bugünüme iyiyim.haftaya kontrol var.
Bence bekle biraz erkenden gitme doktora.5hafta dolsun öyle git dayanabilirsen.
Allah kolaylık versin canım geçer inşallah tez zamandaEvet geç gitmem daha faydalı dayanıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…