- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.221
Insaallah canim 11. Gun bu gun yum bekliyorum henüz koyulasmadi bakalim. Sende bu ay bakarsin hamıssindir bizimde dualarimiz seninle kuzu Allah razı olsun@Maviayyy
Ruveydam2015
Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelirsizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız
Ayy hadi inşallah deneme olacak mı canımInsaallah canim 11. Gun bu gun yum bekliyorum henüz koyulasmadi bakalim. Sende bu ay bakarsin hamıssindir bizimde dualarimiz seninle kuzu Allah razı olsun
Yaa oldun mu. Hayirlisi olsun hakkinda canim biz sonlara kaldik üzülme hiç birlikte kaliriz bizdeAyy hadi inşallah deneme olacak mı canım
Ben 1 saat önce adet oldum
En hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyimYaa oldun mu. Hayirlisi olsun hakkinda canim biz sonlara kaldik üzülme hiç birlikte kaliriz bizdeesim ameliyat olmuştu ama fena degil yine bi sansimizi denicez canim olmazsa 1 2 ay ara vercez perhizi uzun tutmaya çalıştık bakalim kismet
Çok tesekkur ederım canım amin inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim.Allahim gönlündekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
Yok canim yaa bende sana soracaktim ne kullansak diye keciboynuzu fix ama yeterli degil benceEn hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyimsende dene bence de eşine takviye önerdi mi Dr?
Bence dediğim ilacı kullansın canım proman k bak araştır sendeYok canim yaa bende sana soracaktim ne kullansak diye keciboynuzu fix ama yeterli degil bence
Tmm canim tsk ederim bi arastirayim onu ben takviye sart bence bu ay olmazsa alicam biseylerBence dediğim ilacı kullansın canım proman k bak araştır sende
Promen k, proxeed plus, bunlar çok etkili kızlar benim eşimdw kullanıyor.Birde kaju çok yiyorBence dediğim ilacı kullansın canım proman k bak araştır sende
Evet canım baya etkili bir ilaç bunlar kajuyu eşim de çok sever birde kabak çekirdeği çok etkiliPromen k, proxeed plus, bunlar çok etkili kızlar benim eşimdw kullanıyor.Birde kaju çok yiyor
Maşaallah berakallah canımÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Ahh kuzum bizler zaten başı çekiyorduk ayladır bu topiklerle yatıp kalkıyoruz nasip en hayırlı zamanda nasip olacak inanıyorum oğluşlar o yüzden bendede senin gibi teslimiyet var Allah sabrını veriyor. Benim covid sonrası yine fitil karbonat su soğan kürü vs başa sardım enfeksiyon var akıntım başladı oradan anladım Temmuz’a kadar böyle bekleyeceğim bakalım sonrası yine nasip yine nasip..Ruveydam2015
Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelirsizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız
Ayakta duramıyorum bayılma hissi oluyor ama şükür bugünüme iyiyim.haftaya kontrol var.Çok tesekkur ederım canım amin inşallahSen daha iyi oldun mu nasıl hissediyorsun
Bunlar erkek bebek için mi yoksa çocuk için mi kızlar yardımcı olur musunuzPromen k, proxeed plus, bunlar çok etkili kızlar benim eşimdw kullanıyor.Birde kaju çok yiyor
Erkek bebek için mi yoksa hamile kalmak için mi canımEvet canım baya etkili bir ilaç bunlar kajuyu eşim de çok sever birde kabak çekirdeği çok etkili
Sperm kuvvetlendirmek için aslında ama erkek bebek için söyleniyor canımErkek bebek için mi yoksa hamile kalmak için mi canım
Allah kolaylık versin canım geçer inşallah tez zamandaAyakta duramıyorum bayılma hissi oluyor ama şükür bugünüme iyiyim.haftaya kontrol var.
Bence bekle biraz erkenden gitme doktora.5hafta dolsun öyle git dayanabilirsen.
Erkek bebek için ama sadece biri. Sperm güçlendiriyor. Promen k yada proxeed plus sadece biri üç ay kullanmakda fayda varBunlar erkek bebek için mi yoksa çocuk için mi kızlar yardımcı olur musunuz
Ah canımsın bilmiyordum çok teşekkür ederimSperm kuvvetlendirmek için aslında ama erkek bebek için söyleniyor canım
Sence Hangisini alayım Canım valla gönlünüze göre olsun bilmiyordum sağolunErkek bebek için ama sadece biri. Sperm güçlendiriyor. Promen k yada proxeed plus sadece biri üç ay kullanmakda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?