- 11 Kasım 2020
- 59
- 28
- 8
- 30
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.261
Klomen kullandinmi canim peki denedigin yöntemler cunku cok ihtiyacim varCanım ben catlatmaya iğnesi kullanmadım. Testle takip yaptım.
Oğlum oldu çok şükür, Rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah
Hayır klomen kullandım takip için gidemedim. Korona nın yeni cıktığı zamanlardı gitmek istemedimDoktor takibi ile yapmadınız mı
Evet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.Klomen kullandinmi canim peki denedigin yöntemler cunku cok ihtiyacim var
Ph artırıcı vajinal duş kullandım demişsiniz biraz bahsedermisiniz ilac gibi biseymiEvet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah
Kullandığım bu canım, ilaç değil sanırım Ph ı yukselten Bi sıvıP
Ph artırıcı vajinal duş kullandım demişsiniz biraz bahsedermisiniz ilac gibi biseymi
Ne kadar süre ve nasil kullandiniz pekiKullandığım bu canım, ilaç değil sanırım Ph ı yukselten Bi sıvı
Sedece ilişkiden 40 dk önce 1 defa kullandımNe kadar süre ve nasil kullandiniz peki
Doktor tavsiyesimiydi ? Bide eczanede varmidir bundanSedece ilişkiden 40 dk önce 1 defa kullandım
Yok canım erkek bebek sayfasında cok eski mesajlarda görmüştüm.Doktor tavsiyesimiydi ? Bide eczanede varmidir bundan
Anladim canim bu sadece 1 keremi kullanılıyor yoksa her ilişki oncesimi kullanılıyor yani ben bu ay 2 gün deneme yapicam 2 gün kullanım mi yoksa tek sefer mi kullanimYok canım erkek bebek sayfasında cok eski mesajlarda görmüştüm.
İnternette almıştım ben, sanırım eczanede yok
Canım içinde tek kullanımlık yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben tek sefer şişenin yarısını kullandım.Anladim canim bu sadece 1 keremi kullanılıyor yoksa her ilişki oncesimi kullanılıyor yani ben bu ay 2 gün deneme yapicam 2 gün kullanım mi yoksa tek sefer mi kullanim
Cnm adetim tam bayrama denk geldi bu ay gitmedim eger bu ay olmazsa haziranda tekrar kullanacagam dr klomeni hamileliği hizalndirmak icin verdi bana ramazandan dolayi zor oldu bilsem.bu ay kullanirdimSimdiki nasil oldu canim
Şişe baya büyük ama yani yarısını kullandın anladim canim çok teşekkür edrim cevap verdiğin ıçınCanım içinde tek kullanımlık yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben tek sefer şişenin yarısını kullandım.
Diğer gün denemede kullanmadım
Şişe cok buyuk görünüyor ama içi tam dolu değil canım, yarısı dolu gibi bişey.Şişe baya büyük ama yani yarısını kullandın anladim canim çok teşekkür edrim cevap verdiğin ıçın
Evet canım kullandığım ay hamile kaldımTamam canim çok saol kullandığınız ilk ay hamile kaldınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?