Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Klomen kullandinmi canim peki denedigin yöntemler cunku cok ihtiyacim var
Evet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah

P
Ph artırıcı vajinal duş kullandım demişsiniz biraz bahsedermisiniz ilac gibi biseymi

Yok canım erkek bebek sayfasında cok eski mesajlarda görmüştüm.
İnternette almıştım ben, sanırım eczanede yok
Anladim canim bu sadece 1 keremi kullanılıyor yoksa her ilişki oncesimi kullanılıyor yani ben bu ay 2 gün deneme yapicam 2 gün kullanım mi yoksa tek sefer mi kullanim

Anladim canim bu sadece 1 keremi kullanılıyor yoksa her ilişki oncesimi kullanılıyor yani ben bu ay 2 gün deneme yapicam 2 gün kullanım mi yoksa tek sefer mi kullanim
Canım içinde tek kullanımlık yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben tek sefer şişenin yarısını kullandım.
Diğer gün denemede kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…