- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.241
Ben proxeed plus aldım canım her gün Birtane kullanıyor. Zaten suda çözülüp içiliyor. İçinde bir sürü vitamin var. Ha birde solgarın E vitaminini içiyor haftada iki üç kere.Sence Hangisini alayım Canım valla gönlünüze göre olsun bilmiyordum sağolun
Allah şifa versin kuzum. Güzel haberle gel inşallah aklım sende dualarım sanaAyakta duramıyorum bayılma hissi oluyor ama şükür bugünüme iyiyim.haftaya kontrol var.
Bence bekle biraz erkenden gitme doktora.5hafta dolsun öyle git dayanabilirsen.
Canım özelden yaz bana detaylı konuşalım. Bu mesajını yeni gördümBeni hatırlarsınız belki kızlar iki kızım var eylül de denemeye başlayacağım deyip spiral taktırmıstım spirali çıkardım eylüle kadar diyete başlayacağım lütfen yardımcı olun neler yapayım karbonatlı su,asiti hayatımdan çıkaracağım,Yeşil mercimek yiyeceğim,süt ürünleri yol halbuki çok severimbaşka neler vardı kızlar?Esime ne yapayım?
Teşekkür ederim CanımBen proxeed plus aldım canım her gün Birtane kullanıyor. Zaten suda çözülüp içiliyor. İçinde bir sürü vitamin var. Ha birde solgarın E vitaminini içiyor haftada iki üç kere.
Yazdım Canım çok sagolCanım özelden yaz bana detaylı konuşalım. Bu mesajını yeni gördüm
İnşallah sağlıkla gonlundeki olurÇok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Folik asit nezmn kullanmaya başladınızCanım benim pik ile çatlama 6 saat sürmüştü bu ay zaten...çatlamayı gördüğüm günden saydım...Bir ağrım bişeyim yok...Folik asit sebebiyle iştahım çok çok açık onun dışında bişey yok...Doktora ne zaman görünmek gerek 1 hafta sonra mı acaba
Cinsiyet belli oldumu canim insallahDoktordan geliyoruz teyzeler, tam 2 ayımız dolmuş, herşey yolunda çok şükür
Bu ay hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Canim bende pco var dr banada klomen önerdi sonrasinda cat ignesi olsunmu ve kac saat sonra iliski yasandi ayiptir sormasi kusuruma bakma ama cok istiyorum oglumun olmasini rabbim hepimmize nasip etsin insallah geceyi aydinligina cevirdigi gibi kalbimizdekinide kucagimiza versin insallah senin cinsiyet ne bu aradaCanım ben klomen kullandığım ay hamile kaldım
Rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah
Aminnnİnşallah sağlıkla gonlundeki olur
Denemeden 1 hafta önce başladım aşırı iştahımı açıyor çünküFolik asit nezmn kullanmaya başladınız
Canım ben catlatmaya iğnesi kullanmadım. Testle takip yaptım.Canim bende pco var dr banada klomen önerdi sonrasinda cat ignesi olsunmu ve kac saat sonra iliski yasandi ayiptir sormasi kusuruma bakma ama cok istiyorum oglumun olmasini rabbim hepimmize nasip etsin insallah geceyi aydinligina cevirdigi gibi kalbimizdekinide kucagimiza versin insallah senin cinsiyet ne bu arada
Cnm niisanda klomen ve cat ignesi oldum ben ama nasipte yokmus olmadi hamilelik cat ignesinden sonra 36.saat iliski demisti dr bana ama benim erken cat oldu galiba cunku 36 saat ne agri vardi ne akintiCanim bende pco var dr banada klomen önerdi sonrasinda cat ignesi olsunmu ve kac saat sonra iliski yasandi ayiptir sormasi kusuruma bakma ama cok istiyorum oglumun olmasini rabbim hepimmize nasip etsin insallah geceyi aydinligina cevirdigi gibi kalbimizdekinide kucagimiza versin insallah senin cinsiyet ne bu arada
Abla kaçıncı haftada öğrenmiiştin oğluşunuCanım ben catlatmaya iğnesi kullanmadım. Testle takip yaptım.
Oğlum oldu çok şükür, Rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah
Canım senin tek ilişki mi olmuştuNasılsınız kızlar
Salı günü doktora gideceğim cinsiyet kesinleşecek, değişmicek ama gideyim gene kızımı görürüm
Benim ilk silinmede tek deneme oldu ertesi gün testim biraz koyulaştı tekrar silinince bir deneme daha oldu ama onu saymıyorum testm niye öyle oldu diye çok stres olduk resmen yapamadık gibi bişey oldu yani ondan tutmamıştır tutmazCanım senin tek ilişki mi olmuştu
Canım 13. Hafta da benzetti, 14 de net soyledi.Abla kaçıncı haftada öğrenmiiştin oğluşunu
Doktor takibi ile yapmadınız mıCanım ben catlatmaya iğnesi kullanmadım. Testle takip yaptım.
Oğlum oldu çok şükür, Rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah
Simdiki nasil oldu canimCnm niisanda klomen ve cat ignesi oldum ben ama nasipte yokmus olmadi hamilelik cat ignesinden sonra 36.saat iliski demisti dr bana ama benim erken cat oldu galiba cunku 36 saat ne agri vardi ne akinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?