- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.301
Yok canim aslinda tamamen silinmesini beklemek istemiyorum zaten hamile kalamıyorum adam ameliyatlı bide silinmede tutmaz heraldeO zaman baya silinmede deneme düşünüyorsun bu seferevet senin genelde t baya koyu çıkardı ama 15.30 daki testte c silik t daha koyuydu 18.20 de eşitlenmiş gibiydi eğer ki 15.30 daki testten önce de eşit gibi oldu sonra t koyu çıktı tekrar eşitledi ise t daha da koyu çıkmaz bence silinir giderek ama bu şekilde ilerlemediyse t bi anda ultra pik olabilir canım 9u bekle bakalım bi
Bende testle takpteyim henüz pik olmadı iki çizgi var amaYok canim aslinda tamamen silinmesini beklemek istemiyorum zaten hamile kalamıyorum adam ameliyatlı bide silinmede tutmaz heraldeama dediğin gibi esite yakindi sonra koyulasti en son eaitlendi bakalim 9 da nasil cikacak ona göre bi durum degerlendirmesi yapcam canim buralarda olursan sevinirim
Buraya at bakalim istersen canim daha önce yapmadiysan fikir veririz nacizhaneBende testle takpteyim henüz pik olmadı iki çizgi var ama
Buraya at bakalim istersen canim daha önce yapmadiysan fikir veririz nacizhane
Canim ultra pik degil mi iki cizgi ayni gibi kalinlik koyuluk ama
Progestan ilacı kullandığım için mecbur aspirin de almam gerekiyormuş canım.aynen yatıyorum bakalımYa cnm sukur bebisin iyimis dinlen cnm is yapma sadece ihtiyac icin kalk insllah iyu olacaksin cnm aspirin iciyormusun bazen aspirinde kanamaya sebeb olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine fazla hareket etme inşallah çabucak bu süreci atlatırsın. Dualarımdasın inşallah sağlıkla doğacak kuzucuk
Amiin Sağolun canlarim Allahım hepinizden razı olsunKuzum cok geçmiş olsun sakin kalkma ayaga wc disinda hayırlısıyla kucagina alacaksin insaallah dualarimdasin
Canım bence senin t daha da koyulaşacak gibi ya şuan t bana bi tık daha koyu geldi ya ışıktan öyle geliyor. Sence 15.30 daki testten koyu mu tCanim ultra pik degil mi iki cizgi ayni gibi kalinlik koyuluk ama
Pikte mi açılmadamı acaba
Canım sen birde şimdi yap 11 de
Yaptim canim atiyorumCanım sen birde şimdi yap 11 de
Ultra pik bu galbaYaptim canim atiyorum
Bak canim karsilastirdimCanım bence senin t daha da koyulaşacak gibi ya şuan t bana bi tık daha koyu geldi ya ışıktan öyle geliyor. Sence 15.30 daki testten koyu mu t
Canım şuan ultra pike geçiyor testin sen bence ya şimdi dene yada sabaha karşı dene madem silinince denemekte var içindeYaptim canim atiyorum
Simdi deneme yapsam sıkıntı olur mu acaba onu düşünüyorum silinmesede olur çata yakin olsa biraz kafi ama saatlerdir ayni değişmediCanım şuan ultra pike geçiyor testin sen bence ya şimdi dene yada sabaha karşı dene madem silinince denemekte var içinde
Canım o zaman 3 saat sonra tekrar test yap o teste göre değerlendir hem içine siner bu şekilde.Simdi deneme yapsam sıkıntı olur mu acaba onu düşünüyorum silinmesede olur çata yakin olsa biraz kafi ama saatlerdir ayni değişmedi
Tmm canim gece 1 de tekrar yapayim testi yine ayni cikar büyük ihtimalle ama cok arada kaldim yaa hayallerimmm pikle cat arasi yapmis Bu sekilde ama bilemedim kiCanım o zaman 3 saat sonra tekrar test yap o teste göre değerlendir hem içine siner bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?