Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yok canim aslinda tamamen silinmesini beklemek istemiyorum zaten hamile kalamıyorum adam ameliyatlı bide silinmede tutmaz heralde ama dediğin gibi esite yakindi sonra koyulasti en son eaitlendi bakalim 9 da nasil cikacak ona göre bi durum degerlendirmesi yapcam canim buralarda olursan sevinirim

Bende testle takpteyim henüz pik olmadı iki çizgi var ama

3 satte bir yap canim koyulasmaya baslamis çünkü pik i kaçırma

Ya cnm sukur bebisin iyimis dinlen cnm is yapma sadece ihtiyac icin kalk insllah iyu olacaksin cnm aspirin iciyormusun bazen aspirinde kanamaya sebeb olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim
Progestan ilacı kullandığım için mecbur aspirin de almam gerekiyormuş canım.aynen yatıyorum bakalım
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine fazla hareket etme inşallah çabucak bu süreci atlatırsın. Dualarımdasın inşallah sağlıkla doğacak kuzucuk

Kuzum cok geçmiş olsun sakin kalkma ayaga wc disinda hayırlısıyla kucagina alacaksin insaallah dualarimdasin
Amiin Sağolun canlarim Allahım hepinizden razı olsun

Canım bence senin t daha da koyulaşacak gibi ya şuan t bana bi tık daha koyu geldi ya ışıktan öyle geliyor. Sence 15.30 daki testten koyu mu t
Bak canim karsilastirdim

Eklentiler

• IMG_20210523_231308.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 90
Canım şuan ultra pike geçiyor testin sen bence ya şimdi dene yada sabaha karşı dene madem silinince denemekte var içinde
Simdi deneme yapsam sıkıntı olur mu acaba onu düşünüyorum silinmesede olur çata yakin olsa biraz kafi ama saatlerdir ayni değişmedi

Canım o zaman 3 saat sonra tekrar test yap o teste göre değerlendir hem içine siner bu şekilde.
Tmm canim gece 1 de tekrar yapayim testi yine ayni cikar büyük ihtimalle ama cok arada kaldim yaa hayallerimmm pikle cat arasi yapmis Bu sekilde ama bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…