- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.281
Amin kuzum inşallah Allah razı olsun hiç unutmuyorsun yazıyorsun sağol Varol herzaman duacıyım canımTamam cnm merak ettim gittinmi diye saglik olsun cnm insllah hem keseyi hemde bebisin kalp atisini duyarsin gittiginde
Ben yaptirdim canimCinsiyet hesaplama arzuma yaptiran varmi kizlar instagramda
Allah razi olsun kuzum sende benim duamdasininAmin kuzum inşallah Allah razı olsun hiç unutmuyorsun yazıyorsun sağol Varol herzaman duacıyım canım
Göğsün çok doluysa ondan olabilir canım.emmeden önce azıcık sağ göğsünü daha iyi kavrayabilir o zamanKızlar 1,5 aylık bebeğim emerken cuk cuk diye ses çıkarıyor sanırım memeyi tam kavrayamıyor. Öpücük atarken ses çıkar ya aynen öyle her emerken oluyor bu duurm. Bu sebeple emerken gaz yutuyor ve gaz sancıları oluyor sürekli. Var mı emzirirken bu ses durumu başına gelen. Yutkunma sesi değil şapırdatma gibi
Ya cnm sukur bebisin iyimis dinlen cnm is yapma sadece ihtiyac icin kalk insllah iyu olacaksin cnm aspirin iciyormusun bazen aspirinde kanamaya sebeb olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemedimSelam kızlar
Bugün aniden kanamam oldu.baya çamaşırımı dolduracak kadar çok geldi. Çok kötüydüm.hemen acile gittik.cok şükür bebek iyi kalp atışı var.igne vuruldum.progestani 2 gün önce bırakmıştım geri başladım. Öyle işte dua beklerim sizlerden. Zor geçiyor günler
Kuzum evet pik oldu testim biraz silinmesini bekliyorum bak ekliyorum birazdan tekrar yapicamRuveydam2015 canım ne yaptın yum yakındı senin?
Kuzum evet pik oldu testim biraz silinmesini bekliyorum bak ekliyorum birazdan tekrar yapicam
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine fazla hareket etme inşallah çabucak bu süreci atlatırsın. Dualarımdasın inşallah sağlıkla doğacak kuzucukSelam kızlar
Bugün aniden kanamam oldu.baya çamaşırımı dolduracak kadar çok geldi. Çok kötüydüm.hemen acile gittik.cok şükür bebek iyi kalp atışı var.igne vuruldum.progestani 2 gün önce bırakmıştım geri başladım. Öyle işte dua beklerim sizlerden. Zor geçiyor günler
Daha koyuda oluyo canim normalde bucukta tekrar yapicam zaten pikti biraz daha konulasti yeni yani insaallah hayırlısıyla olur bu ay
Kuzum cok geçmiş olsun sakin kalkma ayaga wc disinda hayırlısıyla kucagina alacaksin insaallah dualarimdasinSelam kızlar
Hayır kuzum çok dolu değil yumuşak göğüslerim.Göğsün çok doluysa ondan olabilir canım.emmeden önce azıcık sağ göğsünü daha iyi kavrayabilir o zaman
Evet canım aynen öyle olmuş denemeyi ne zaman düşünüyorsun
Kuzu 9 .30 da tekrar bi test daha yapicam önceki aylarda pik olduktan sonra ultra pik patlayacak koyulukta olurdu acaba o noktaya gelir mi diye bekliyorum. Deneme konusunda kararsizim ya gece 12 1 de yada sabah 9 da falan yapcam ise gitmedenEvet canım aynen öyle olmuş denemeyi ne zaman düşünüyorsun
O zaman baya silinmede deneme düşünüyorsun bu seferKuzu 9 .30 da tekrar bi test daha yapicam önceki aylarda pik olduktan sonra ultra pik patlayacak koyulukta olurdu acaba o noktaya gelir mi diye bekliyorum. Deneme konusunda kararsizim ya gece 12 1 de yada sabah 9 da falan yapcam ise gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?