Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar 1,5 aylık bebeğim emerken cuk cuk diye ses çıkarıyor sanırım memeyi tam kavrayamıyor. Öpücük atarken ses çıkar ya aynen öyle her emerken oluyor bu duurm. Bu sebeple emerken gaz yutuyor ve gaz sancıları oluyor sürekli. Var mı emzirirken bu ses durumu başına gelen. Yutkunma sesi değil şapırdatma gibi

Göğsün çok doluysa ondan olabilir canım.emmeden önce azıcık sağ göğsünü daha iyi kavrayabilir o zaman

Selam kızlar
Bugün aniden kanamam oldu.baya çamaşırımı dolduracak kadar çok geldi. Çok kötüydüm.hemen acile gittik.cok şükür bebek iyi kalp atışı var.igne vuruldum.progestani 2 gün önce bırakmıştım geri başladım. Öyle işte dua beklerim sizlerden. Zor geçiyor günler

Ya cnm sukur bebisin iyimis dinlen cnm is yapma sadece ihtiyac icin kalk insllah iyu olacaksin cnm aspirin iciyormusun bazen aspirinde kanamaya sebeb olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine fazla hareket etme inşallah çabucak bu süreci atlatırsın. Dualarımdasın inşallah sağlıkla doğacak kuzucuk

Kuzum cok geçmiş olsun sakin kalkma ayaga wc disinda hayırlısıyla kucagina alacaksin insaallah dualarimdasin

R rana20 canim son testim bu şekilde cıktı iki cizgide eşit bi önceki t biraz daha koyuydu c den

Eklentiler

• 20210523_183423.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 85
Evet canım aynen öyle olmuş denemeyi ne zaman düşünüyorsun
Kuzu 9 .30 da tekrar bi test daha yapicam önceki aylarda pik olduktan sonra ultra pik patlayacak koyulukta olurdu acaba o noktaya gelir mi diye bekliyorum. Deneme konusunda kararsizim ya gece 12 1 de yada sabah 9 da falan yapcam ise gitmeden

Kuzu 9 .30 da tekrar bi test daha yapicam önceki aylarda pik olduktan sonra ultra pik patlayacak koyulukta olurdu acaba o noktaya gelir mi diye bekliyorum. Deneme konusunda kararsizim ya gece 12 1 de yada sabah 9 da falan yapcam ise gitmeden
O zaman baya silinmede deneme düşünüyorsun bu sefer evet senin genelde t baya koyu çıkardı ama 15.30 daki testte c silik t daha koyuydu 18.20 de eşitlenmiş gibiydi eğer ki 15.30 daki testten önce de eşit gibi oldu sonra t koyu çıktı tekrar eşitledi ise t daha da koyu çıkmaz bence silinir giderek ama bu şekilde ilerlemediyse t bi anda ultra pik olabilir canım 9u bekle bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…