Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kuzu 9 .30 da tekrar bi test daha yapicam önceki aylarda pik olduktan sonra ultra pik patlayacak koyulukta olurdu acaba o noktaya gelir mi diye bekliyorum. Deneme konusunda kararsizim ya gece 12 1 de yada sabah 9 da falan yapcam ise gitmeden
Canım benımde bu ay böyle olmustu patlayacak kadar kırmızı olmadı ben sılınınce deneme yaptım dokror ertesı gun dün çatlamış dedi...Ve deneme tuttu bence yap deneme kaçırma

Canım benımde bu ay böyle olmustu patlayacak kadar kırmızı olmadı ben sılınınce deneme yaptım dokror ertesı gun dün çatlamış dedi...Ve deneme tuttu bence yap deneme kaçırma
9 da test yapip bakip yapicam denemeyi insaallah canim

Hafif bir silinme de olsa çok silinme de olsa dene bak ben bu durumdayken denedim...Hatta arkadaslardan bazıları tekrar pik olur koyulaşır dedi ama devamlı kontrol ettım koyulaşmadı...Fotodaki halinde denedim mart ayında bu haldeyken tutmamıştı bu ay tuttu...Ay ay değişiyor canım..Hadi insallah dualarla

Eklentiler

• A95857C4-A4B0-4E0D-A1A1-68B117A71F64.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 81
Zamanlaman çok güzel olmuş canim bence keske bende de bu kadar acilsa ama pek sanmiyorum 1 saat sonra yapicam insaallah birazda olsa açılmıştır

Hafif bir silinme de olsa çok silinme de olsa dene bak ben bu durumdayken denedim...Hatta arkadaslardan bazıları tekrar pik olur koyulaşır dedi ama devamlı kontrol ettım koyulaşmadı...Fotodaki halinde denedim mart ayında bu haldeyken tutmamıştı bu ay tuttu...Ay ay değişiyor canım..Hadi insallah dualarla

Kızlar gunaydin testim hala çok koyu açılma olmamış aksama kadar takip yapip aksam deneme yapayim biraz acilsin diyorum ne dersiniz
R rana20 @maeglin87

Eklentiler

• 20210524_091613.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 94
Canım takibe devm et 3 saatte bir yap akşam da deneme olsun bence fazla da bekleme
Aynen canim 3 saatte bir yine takip yapcam ama aksam olur deneme biraz olsun açılır kurudum susuzluktan 2 gündür yapiyim bitsin artik

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bi kizim var rabbim nasip ederse bi cocuk daha istiyoruz bide oğlumuź olursa diye istiyoruz ama hic bilgim yok sizleri takip edecegim eylül ayinda gebe kalinirsa erkek olma oranı daha yuksek diye okumustim sadece bunu biliyorum sizce de dogru mu bu ben neler yapayim ovulasyon testi siparis ettim baslayacagim takibe ama nedir nasil kullanilir hic bilmiyorum ilk bebegimde cok sukur hic boyle seyleri dusunmeden yaptik rabbimde verdi

Canim eger okuduysab asagi yukarı bi fikrin olmuştur gida anlaminda diyet vs uygulaniyo onlarda var alkali beslenme vücudun ph degeri yükselsin diye yazarim genis bi zamanda ins. Teste gelince hic takip yapmadiysan adetin bittigi gunun ertesi teste basla once bi kendini tani ne zaman yum goruyosun ne kadar suruyo piklerin cat arasi vs bunlar önemli

Eklentiler

• Screenshot_20210417-112357_Samsung Internet.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 98
yo daha gidemedim..gece biara regl sancisi gibi sanci oldu dedim.tamam hamile falan degilim sonra gecti.reglde olmadim bugun bat gunum sende oldu mu ole bisey
yok canım adet günü de geçti...kasıklarda batmalar başladı hafif hafif...cuma yada pazartesi doktora görünüp kan veririm artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…