Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım ne yaptın ne durumda testin?
Kuzu 6 .30 yaptim isten ancak gelebildim arasi 3.30 saat olmuş oldu yani sanki biraz sakinlemis açılmış çizgiler esit gibi

Eklentiler

• 20210524_183443.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 74
R rana20 bak 15 teki testimide atayim anlarsin farki canim

Eklentiler

• 20210524_150836.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 75
Pik uzun sürüyormuş senin canım gece yarısına doğru açılma olabilir aman uyuyup kalma
Tersine canim kisa suruyodu benin incir kürü yapmıştım ondan mi oldu anlamadim 9 da test yapcam tekrar gece yarisini beklemem artik yaa deneme yaparim

Tersine canim kisa suruyodu benin incir kürü yapmıştım ondan mi oldu anlamadim 9 da test yapcam tekrar gece yarisini beklemem artik yaa deneme yaparim
Nasıl içinden geliyorsa canım..Bak ben 8 mayıs gecesi uyudum yarın iftardan sonra deneme yaprız diye inanırmısın 3-4 saat sonra uyandım içimdeki sesi dinledim deneme oldu ve o deneme şimdilik tutmuş gibi gözüküyor Allah devamını nasip ederse tabi...Sen de içinden geleni dinle dualarla tabi

Insaallah eder canim saglikla kucagina alırsın senin test hangi durumdaydi peki. Ben sabah dr a gitcem randevum var. Test yavastan açılıyo artik daha koyulasmaz 24 saati geçti pik yapali. Insaallah hayırlısıyla tutar bu ay canim dua edin en güzeli dua inanc

Canım neden daha fazla açılmasını bekliyorsunki pik yaptıktan sonraki ilk açılmada denemek gerekiyor. Şuan senin eşit olmuş zaten
Canim cok acilmasini beklemiyorum koyulasmadigindam emin olmak istedim gun boyu ulrta pikti hatta dun geceden beri simdi yaptim siliniyo yavas yavaş deneme yapicam insaallah dua edin

Canım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.
Catladiktan sonra bile deneyenler var canim nasip gerisi insaallah tutar bakalim

Canım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.
Aslinda o kadar acik degil c den bi tik acik ve yeni acildi canim kismet bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…