- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.341
Canım ne yaptın ne durumda testin?Isteyim canim zaten aksam düşünüyorum aynen
Kuzu 6 .30 yaptim isten ancak gelebildim arasi 3.30 saat olmuş oldu yani sanki biraz sakinlemis açılmış çizgiler esit gibiCanım ne yaptın ne durumda testin?
Aynen öyle canım 15te ki ultra pik yapmış artık açılmaya geçmiş
Cok şükür ya stres oldum 4 saatlik uykuylayim. 9 da yine yapcam ona göre deneme yaparim canim 9 da bakarsin yine musait olursanAynen öyle canım 15te ki ultra pik yapmış artık açılmaya geçmiş
Bakarım tabi canım buralarda olurum merak etmeCok şükür ya stres oldum 4 saatlik uykuylayim. 9 da yine yapcam ona göre deneme yaparim canim 9 da bakarsin yine musait olursan
Tsk ederim kuzumBakarım tabi canım buralarda olurum merak etme
Pik uzun sürüyormuş senin canım gece yarısına doğru açılma olabilir aman uyuyup kalmaAynen öyle canım 15te ki ultra pik yapmış artık açılmaya geçmiş
Tersine canim kisa suruyodu benin incir kürü yapmıştım ondan mi oldu anlamadim 9 da test yapcam tekrar gece yarisini beklemem artik yaa deneme yaparimPik uzun sürüyormuş senin canım gece yarısına doğru açılma olabilir aman uyuyup kalma
Nasıl içinden geliyorsa canım..Bak ben 8 mayıs gecesi uyudum yarın iftardan sonra deneme yaprız diye inanırmısın 3-4 saat sonra uyandım içimdeki sesi dinledim deneme oldu ve o deneme şimdilik tutmuş gibi gözüküyor Allah devamını nasip ederse tabi...Sen de içinden geleni dinle dualarla tabiTersine canim kisa suruyodu benin incir kürü yapmıştım ondan mi oldu anlamadim 9 da test yapcam tekrar gece yarisini beklemem artik yaa deneme yaparim
Insaallah eder canim saglikla kucagina alırsın senin test hangi durumdaydi peki. Ben sabah dr a gitcem randevum var. Test yavastan açılıyo artik daha koyulasmaz 24 saati geçti pik yapali. Insaallah hayırlısıyla tutar bu ay canim dua edin en güzeli dua inancNasıl içinden geliyorsa canım..Bak ben 8 mayıs gecesi uyudum yarın iftardan sonra deneme yaprız diye inanırmısın 3-4 saat sonra uyandım içimdeki sesi dinledim deneme oldu ve o deneme şimdilik tutmuş gibi gözüküyor Allah devamını nasip ederse tabi...Sen de içinden geleni dinle dualarla tabi
Canım neden daha fazla açılmasını bekliyorsunki pik yaptıktan sonraki ilk açılmada denemek gerekiyor. Şuan senin eşit olmuş zatenKuzu 6 .30 yaptim isten ancak gelebildim arasi 3.30 saat olmuş oldu yani sanki biraz sakinlemis açılmış çizgiler esit gibi
Canim cok acilmasini beklemiyorum koyulasmadigindam emin olmak istedim gun boyu ulrta pikti hatta dun geceden beri simdi yaptim siliniyo yavas yavaş deneme yapicam insaallah dua edinCanım neden daha fazla açılmasını bekliyorsunki pik yaptıktan sonraki ilk açılmada denemek gerekiyor. Şuan senin eşit olmuş zaten
Canim acilma devam ediyo deneme yapicam birazdan insaallah bu ay tutar dua etAynen öyle canım 15te ki ultra pik yapmış artık açılmaya geçmiş
Canım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.Canim acilma devam ediyo deneme yapicam birazdan insaallah bu ay tutar dua et
Catladiktan sonra bile deneyenler var canim nasip gerisi insaallah tutar bakalimCanım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.
Aslinda o kadar acik degil c den bi tik acik ve yeni acildi canim kismet bilemiyorumCanım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.
K Khvekokusu20 böyle olunca kesinlikle önermiyor. Aylardır testlerime bakar.Catladiktan sonra bile deneyenler var canim nasip gerisi insaallah tutar bakalim
Canım aynen hadi kız koşşşş hala ne geziyorsun burda senCanim acilma devam ediyo deneme yapicam birazdan insaallah bu ay tutar dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?