- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.361
Vala canim gider ayak stres oldum su an@Zeyno19 böyle olunca kesinlikle önermiyor. Aylardır testlerime bakar.
İstersen sor canımVala canim gider ayak stres oldum su an
Insaallah eder canim saglikla kucagina alırsın senin test hangi durumdaydi peki. Ben sabah dr a gitcem randevum var. Test yavastan açılıyo artik daha koyulasmaz 24 saati geçti pik yapali. Insaallah hayırlısıyla tutar bu ay canim dua edin en güzeli dua inanc
Canım deneme yap bence silinme olmuş hadi hayırlısıyla inşallahCanim acilma devam ediyo deneme yapicam birazdan insaallah bu ay tutar dua et
Canım hangi durumda öneriyor hangi teoriye göre yani bilmediğimden soruyorum fazla açılma olunca neden denenmesin ki çatlamış olmuyor mu?Canım çok açılmış biz bu kadar açılmasını beklemiyoruz. Bu kadar açılmada ben denemem. Allah yardımcın olsun. Ama burda yanlış yönlendirme yapılıyor.
Canım hafif açılmada yum çatlamış oluyor. Bizim amacımızda tam çat anını bulmak yada çat olmadan önce bi kaç saat öncesini. Çatlatma olduktan sonra asidikleşme başlıyor. O yüzden çok silinmesini beklemiyoruz testin.Canım hangi durumda öneriyor hangi teoriye göre yani bilmediğimden soruyorum fazla açılma olunca neden denenmesin ki çatlamış olmuyor mu?
Bak o zaman buna şöyle karşı tez geliştirebilirim ben hem doktor takibi hem ovulasyon testiyle gittim bu ay diğer aylardan biraz daha hızlı olarak testim koyulaştı ve açılmaya geçti sonrada tekrar koyulaşmadı....Ertesi gün doktora gittiğimde dün çatlamış dedi sıvıyı gördük ve teyit ettik...En koyu hali ile aşağıdaki fotodaki halini görmem arası 6 saat sürdü...Yani herkese göre de değişiyor bu durumCanım hafif açılmada yum çatlamış oluyor. Bizim amacımızda tam çat anını bulmak yada çat olmadan önce bi kaç saat öncesini. Çatlatma olduktan sonra asidikleşme başlıyor. O yüzden çok silinmesini beklemiyoruz testin.
Canım burda çoğu arkadaş doktora gidiyor çatlamış deyince deneme yapıyor.karamel diye bir arkadaş vardı oda oğluna hamile aklıma geldi.ama asidiklesmeyi bilemiyorum yaCanım hafif açılmada yum çatlamış oluyor. Bizim amacımızda tam çat anını bulmak yada çat olmadan önce bi kaç saat öncesini. Çatlatma olduktan sonra asidikleşme başlıyor. O yüzden çok silinmesini beklemiyoruz testin.
Asidikleşmeye dair herhangi bir makale yazı vs yok gördüğüm daha evvel okuduğum...Bir varsayımdan inanıştan ibaret olabilirCanım burda çoğu arkadaş doktora gidiyor çatlamış deyince deneme yapıyor.karamel diye bir arkadaş vardı oda oğluna hamile aklıma geldi.ama asidiklesmeyi bilemiyorum ya
Yaptim canim hayirlara ciksin insaallahCanım deneme yap bence silinme olmuş hadi hayırlısıyla inşallah
Sağolasın canım şükür iyiyim damla damla geliyordu kanama kesildi artık.ilaclar bayıyor ama şükür buna da.sizleri takip ediyorum.eskisi gibi pek aktif olamasamda hep kalbimde,dualarimdasinizB Beybipattis sen nasıl oldun canım?
Yaptim canim insaallah tutunur bu seferCanım aynen hadi kız koşşşş hala ne geziyorsun burda sen
Sen de dualardasıj hayırlısyla şu riskli dönemi geçirirsin inşallahSağolasın canım şükür iyiyim damla damla geliyordu kanama kesildi artık.ilaclar bayıyor ama şükür buna da.sizleri takip ediyorum.eskisi gibi pek aktif olamasamda hep kalbimde,dualarimdasiniz
Kızlar bnm test şuan pik sabaha karşı açılır işlahİstersen sor canım
Canım hafif açılmada yum çatlamış oluyor. Bizim amacımızda tam çat anını bulmak yada çat olmadan önce bi kaç saat öncesini. Çatlatma olduktan sonra asidikleşme başlıyor. O yüzden çok silinmesini beklemiyoruz testin.
Evet canim onu biliyorum ama o çok güzel bir diyet yaptı. Özelden de konuşmuştuk. Canım sen nasıl yaptın peki. Sen burda baya eskilerdensin. Tecrüben çoktur.Canım burda çoğu arkadaş doktora gidiyor çatlamış deyince deneme yapıyor.karamel diye bir arkadaş vardı oda oğluna hamile aklıma geldi.ama asidiklesmeyi bilemiyorum ya
Evet çok hafif bir agrı var sıvı alımına dikkat edip devam edcm
Benimde düşüncem şu çattan 2,3 saat öncesi yada 2,3 saat sonrası olmalı . Tabiki kişiden kişiye göre değişir. 2017den beri burdayım ilk açılmada deneyenlerin çoğunlukla oğlu oldu B Beybipattis de bilir eskileri değilmi canımBak o zaman buna şöyle karşı tez geliştirebilirim ben hem doktor takibi hem ovulasyon testiyle gittim bu ay diğer aylardan biraz daha hızlı olarak testim koyulaştı ve açılmaya geçti sonrada tekrar koyulaşmadı....Ertesi gün doktora gittiğimde dün çatlamış dedi sıvıyı gördük ve teyit ettik...En koyu hali ile aşağıdaki fotodaki halini görmem arası 6 saat sürdü...Yani herkese göre de değişiyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?