- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.381
Hadi kuzum hayırlısı ağrı olması güzel. Ağrı bazen bacağa vuruyor çok artıyor ya o zaman bi kaç saat içinde çatlıyor geneldeEvet çok hafif bir agrı var sıvı alımına dikkat edip devam edcm
Hadi kuzum hayırlısı ağrı olması güzel. Ağrı bazen bacağa vuruyor çok artıyor ya o zaman bi kaç saat içinde çatlıyor genelde
İşte kadından kadınada değişen bir durum benim 6 saat sürüyor pikle açılma arası mesela çatlama yani...Mesela biz buralarda hangi teori üstünden konuşuyoruz y kromozomunun hızlı olduğunu okuduk ona inanıyoruz silikleştikten sonra rahmin asidik olduğunu o arkadaş nerde okumu öğrenmiş onu soruyorum...Burda yanlış yönlendiriliyor yazdınız ya neye göre yazdınız onu merak ettim????Benimde düşüncem şu çattan 2,3 saat öncesi yada 2,3 saat sonrası olmalı . Tabiki kişiden kişiye göre değişir. 2017den beri burdayım ilk açılmada deneyenlerin çoğunlukla oğlu oldu B Beybipattis de bilir eskileri değilmi canım
Mesela senin pikle silinmesi 6 saat sürüyorsa sen pikten 2,3 saat sonra deneyebilirdin. Birde asidikleşme olayınada gelince çatlama olduktan sonra bir sıvı geliyor. Bu sıvı alkali oluyor y spermi için çok uygun zamandır. Üzerinden zaman geçince akıntı beyaza dönmeye başlıyor buda akıntı alkali olmaktan çıkıp asidikleşmeye başlıyor demek. Yabancı sitelerde bu bilgiye ulaştım hep. Evet hala aynı fikirdeyim. Başkasının Testini takip yapmak için çok fazla bilgiye gerek var. Döngüsü, pik uzunluğu silinme süresi burdaki herkes bunları bilmediğine göre yanlış yönlendirme oluyor.İşte kadından kadınada değişen bir durum benim 6 saat sürüyor pikle açılma arası mesela çatlama yani...Mesela biz buralarda hangi teori üstünden konuşuyoruz y kromozomunun hızlı olduğunu okuduk ona inanıyoruz silikleştikten sonra rahmin asidik olduğunu o arkadaş nerde okumu öğrenmiş onu soruyorum...Burda yanlış yönlendiriliyor yazdınız ya neye göre yazdınız onu merak ettim????
Benimki zaten o şekilde oldu da neyse Allahtan hayırlısı tabi dua ediyoruz gönlümüzdeki için bunların hepsi vesile...Ama B Beybipattis dedigi gibi çoğumuz doktor kontrolunde gıdıyoruz deneme amaçlı testlerimizi de 3-5 aydır atıyoruz buraya konuşuyoruz...Yanlış yönlendirme diyince töhmet altında bırakmak gibi oluyor...Herkes iyi niyetle aynı duygularla birbirine yardımcı oluyor...Eskilerden E elifem
Mesela senin pikle silinmesi 6 saat sürüyorsa sen pikten 2,3 saat sonra deneyebilirdin. Birde asidikleşme olayınada gelince çatlama olduktan sonra bir sıvı geliyor. Bu sıvı alkali oluyor y spermi için çok uygun zamandır. Üzerinden zaman geçince akıntı beyaza dönmeye başlıyor buda akıntı alkali olmaktan çıkıp asidikleşmeye başlıyor demek. Yabancı sitelerde bu bilgiye ulaştım hep. Evet hala aynı fikirdeyim. Başkasının Testini takip yapmak için çok fazla bilgiye gerek var. Döngüsü, pik uzunluğu silinme süresi burdaki herkes bunları bilmediğine göre yanlış yönlendirme oluyor.
Canım ben muaammalardayım hâlâ işte senin dediğin bu ağrı bende ilk 2 çizgi koyu olduğunda çok şiddetli bir şekilde oldu devamında 3 gün daha sürdü acaba birden fazla yumurta çat olmuş olabilirmi çünkü ben öyle bir ağrı ömrümde hiç yaşamadım. Ve benim test pik ve çat kısa sürdüğü için ilk açılmada deneme yaptım ve tek denemeydi. Ama ertesi gün ultra pik yaptı ve diğer gün silinmeye başlamıştı, ama tek denemede kalmak istedim sizlerinde önerisini almıştım. sence fazla yum çat olmuş olabilirmi? Uykularım yok çok stresliyim zor günler geçiriyorum bulantı, baş ağrısı halsizlik hepsi çok ağır geldi Allah'ım affetsin inşallahHadi kuzum hayırlısı ağrı olması güzel. Ağrı bazen bacağa vuruyor çok artıyor ya o zaman bi kaç saat içinde çatlıyor genelde
Arkadaşım hepimizin amacı aynı. İyi niyetle yardım ediyoruz birbirimize vakit ayırıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz. Kimsede kötü niyet olduğunu zaten düşünmüyorum ama testlere vakit ayırmak lazım her detayı bilmek gerekiyor. Demek istediğim buydu. Bunları yapmadı diye oğlu olmayacak diyemeyiz orasını Allah bilir.Allah herkesin gönlüne göre versinBenimki zaten o şekilde oldu da neyse Allahtan hayırlısı tabi dua ediyoruz gönlümüzdeki için bunların hepsi vesile...Ama B Beybipattis dedigi gibi çoğumuz doktor kontrolunde gıdıyoruz deneme amaçlı testlerimizi de 3-5 aydır atıyoruz buraya konuşuyoruz...Yanlış yönlendirme diyince töhmet altında bırakmak gibi oluyor...Herkes iyi niyetle aynı duygularla birbirine yardımcı oluyor...
Canım videolar var buna dair bunu bende biliyorum çatdan sonra kaliteli sperm yoksa yumurta adet olmak için asidik ortama geçiyor gelen y spermler asidik ortamda ölüyor ve güçlü olan x kromozom tutunursa tutunuyorİşte kadından kadınada değişen bir durum benim 6 saat sürüyor pikle açılma arası mesela çatlama yani...Mesela biz buralarda hangi teori üstünden konuşuyoruz y kromozomunun hızlı olduğunu okuduk ona inanıyoruz silikleştikten sonra rahmin asidik olduğunu o arkadaş nerde okumu öğrenmiş onu soruyorum...Burda yanlış yönlendiriliyor yazdınız ya neye göre yazdınız onu merak ettim????
Daha önce pik yaptığı oluyormuydu peki. Hiç doktora gitmedinmi benimm tavsiyem çattan 2 3 gün öncesinde doktora gidilip yumurta ölçümü yapılması daha iyi anlayabiliriz ozaman. Aklımızda acaba kaç yumurta vardı sorusu kalmazdı. Mesela K Khvekokusu20 da iki yum vardı onunda testi sonradan pik yapmıştı o yine deme yapıp oğluna hamile kaldı. Allah seninde gönlüne göre versin. Artık deneme olmuş. Senin yerinde olsam bunları düşünüp kendimi sitrese sokmam. Gönlünü ferah tut. İnşallah oğlun olur canımCanım ben muaammalardayım hâlâ işte senin dediğin bu ağrı bende ilk 2 çizgi koyu olduğunda çok şiddetli bir şekilde oldu devamında 3 gün daha sürdü acaba birden fazla yumurta çat olmuş olabilirmi çünkü ben öyle bir ağrı ömrümde hiç yaşamadım. Ve benim test pik ve çat kısa sürdüğü için ilk açılmada deneme yaptım ve tek denemeydi. Ama ertesi gün ultra pik yaptı ve diğer gün silinmeye başlamıştı, ama tek denemede kalmak istedim sizlerinde önerisini almıştım. sence fazla yum çat olmuş olabilirmi? Uykularım yok çok stresliyim zor günler geçiriyorum bulantı, baş ağrısı halsizlik hepsi çok ağır geldi Allah'ım affetsin inşallahyarın doktora gidiyorum bende bir aksilik olmazsa
Canım kaç haftalık oldun sen Allah kolaylık versinCanım videolar var buna dair bunu bende biliyorum çatdan sonra kaliteli sperm yoksa yumurta adet olmak için asidik ortama geçiyor gelen y spermler asidik ortamda ölüyor ve güçlü olan x kromozom tutunursa tutunuyor
Canım beni kışa kadar beklemeyin olursa da sürpriz olur galiba eşim şehir dışına gitti 3 4 ay olmayacak izne geldiğinde denk gelirse artık nasip kısmet ama bu düzenle devam ederse hiç denk gelmeyecek yum
Yok canım ben doktora hiç gitmedim. Dediğin gibi olan oldu nekadar takmamaya çalışsamda olmuyor işte hani son pişmanlık fayda veremiyor ya o misali oldum yinede bir umut yok değil içimde Rabbim gönlümdekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin bir mucizem olsun inşallah sizlerinde benimdeDaha önce pik yaptığı oluyormuydu peki. Hiç doktora gitmedinmi benimm tavsiyem çattan 2 3 gün öncesinde doktora gidilip yumurta ölçümü yapılması daha iyi anlayabiliriz ozaman. Aklımızda acaba kaç yumurta vardı sorusu kalmazdı. Mesela K Khvekokusu20 da iki yum vardı onunda testi sonradan pik yapmıştı o yine deme yapıp oğluna hamile kaldı. Allah seninde gönlüne göre versin. Artık deneme olmuş. Senin yerinde olsam bunları düşünüp kendimi sitrese sokmam. Gönlünü ferah tut. İnşallah oğlun olur canım
Amin Canım deneme olalı 4+4Canım kaç haftalık oldun sen Allah kolaylık versin
Aminnn kuzum inşallah Olacak ben inanıyorum. Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın.Yok canım ben doktora hiç gitmedim. Dediğin gibi olan oldu nekadar takmamaya çalışsamda olmuyor işte hani son pişmanlık fayda veremiyor ya o misali oldum yinede bir umut yok değil içimde Rabbim gönlümdekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin bir mucizem olsun inşallah sizlerinde benimde
Zaten burada birbirmize yaptığımız dualar öyle içten öyle güzel ki rabbim birbirimize yaptığımız duaları kabul etsin inşallah Allah hepimize erkek evlatlarımızı nasip etsin aratmasın güzel Allah'ım müjdelesin bizleri inşallahAminnn kuzum inşallah Olacak ben inanıyorum. Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın.
Diyet konusunda yazabilirseniz cok sevinirim biraz okumaya calistim ama cok yorum var hepsine bakamadim,daha once hic yumurtlama takibi yapmadım testim gelsin 10 mayısta regl basladi bu ay icin gecti sanirim artik ama haziranda hemen takibe baslayaxagim simdi test yapmama gerek var miCanim eger okuduysab asagi yukarı bi fikrin olmuştur gida anlaminda diyet vs uygulaniyo onlarda var alkali beslenme vücudun ph degeri yükselsin diye yazarim genis bi zamanda ins. Teste gelince hic takip yapmadiysan adetin bittigi gunun ertesi teste basla once bi kendini tani ne zaman yum goruyosun ne kadar suruyo piklerin cat arasi vs bunlar önemli
Canim yaparlar ama alttan ultrasonla bakiyolar ozeldeki gibi cihazlar iyi olmadigi icin. Sen yumurtlama takibi yaptirmakbistedigini söyle adetten 2 gün sonra gibi gitTesekkur ederim bu cok iyi oldu peki mesela sut urunleri tuketmemek gerekiyor ya 3 ay boyunca hic mi tuketmemek gerekir yoksa en aza indirmek yeterli olur mu birde devlet hastanesinde yumurtlama takibi yapiyorlar mı her isteyene ilce de yasiyorim özel dr. yok maalesef
Canim mümkünse hic tuketme asidik gidalari sut ürünleri vs ama en olmadi minimuma indir bende illaki yiyorum ama esine muz ceviz badem findik fistik kabak çekirdeği yedir keciboynuzu ozu sabah aksam tuketsin ingiliz Karbonatli su icin gunluk 1 er lt kirmizi et yesin eşin. Iliskiden 4 5 gun oncesi kadar cinsel perhiz denemeden yarim saat öncesi bitter cikolata ve sert kahve içsin soğuk bolgesel dus yapsin spremleri harekete geciriyo çünkü. Aklima gelenler bunlar canim. Siteden alkali gidalara bak bol bol yiyin testle takipte önemli adet biter bitmez başka. Wc git sonra yarim bardak su ic 3 saat sonra test yap 4 damla damlat fazla olmasin bizede atabilirsin bakariz canim hakkinda hayırlısıDiyet konusunda yazabilirseniz cok sevinirim biraz okumaya calistim ama cok yorum var hepsine bakamadim,daha once hic yumurtlama takibi yapmadım testim gelsin 10 mayısta regl basladi bu ay icin gecti sanirim artik ama haziranda hemen takibe baslayaxagim simdi test yapmama gerek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?