Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet canim onu biliyorum ama o çok güzel bir diyet yaptı. Özelden de konuşmuştuk. Canım sen nasıl yaptın peki. Sen burda baya eskilerdensin. Tecrüben çoktur.
Bende diyet yaptım.süt ürünleri tuketmedim.et ağırlıklı beslendik.saka içtik.esim takviye kullandi(e vitamini, çinko, keçiboynuzu özü) cinsel perhiz,deneme öncesi sert kahve, catlamadan 4 saat önce tek ilişki.cok çok dua ettim hala ediyorum. Aklıma gelenler bunlar canım.yalniz soldan yumurtladim.Rabbime tevekkül ettim sağdan yum büyümedi kaç ay gittim doktora en son artık verecek rabbim sağ sol boş dedim.

Sen ne zaman düşünüyorsun canım?
Ben kendi adıma konuşayım 1 yıldır test ile takip yapıyorum ve eskilerden de çok kişi ile görüştüm sonuç olarak kaderindekini yaşıyorsun. Yine de keşkeler olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz tabi ki. Benim adetlerim düzensizdi en son 2 ay adet olmadım mesela her ay yum bi farklı oldu K Khvekokusu20 bile şok oldu testlerime o derece yanıltıcıydı. Her insan bir değil maalesef. Burda şuan çoğu arkadaş çok kez denedi ve gebelik oluşmadı, Allaha teslimiyet daha ağır bastığı için biraz daha teorinin dışında denemeler oluyor. Ama şuda bir gerçek ki çoğu Dr a göre de erkek bebek zamanı yum çat olduktan sonra yani test silinince olması. Hatta sende eskisin bilirsin sabirin vardı yardımcı olduğu çoğu kişiye hep t baya baya hayalet çizgiye dönene kadar açılmada ilişki önermiş ve oğlu olan da oldu olmayanda tıpkı 2anne1kız gibi oda erkek bebek için diyetten tut testlerine kadar eşinin ph tut kendi ph kadar 8.5 yaptı kız ama kaderinde yine de kız evlat varmış ki yavrusu geldi. Burda kimse kimseye teorik anlamda yanlış yönlendirme yapmıyor. Ben kendi vucüdumu biliyorum 1yıldır takip sonucu ben denememi ultra pikken düşünüyorum mesela. Örneğin ben burda hep elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara ya ultra pik yada ilk açılma diyorum tabi pik ile çat sürelerini göz önünde bulundurarak ama kimi arkadaş içinden geldiği gibi denedi. Mesela @meaglin87 ben teorik olanı söyledim ama kendisi o an ki vucüdunun tepkilerine göre hareket etti şuan hamile. İnşallah da oğlu olur çünkü onun durumunun aynısı olan eski bir arkadaşın oğlu olacak. Sen uzun süredir yoksun pek aktif değilsin o yüzden de iyi niyetle söyledin biliyorum. Şu son zamanlarda burda aktif olup üst üste deneme yapan arkadaşlar içinde yorum yapmış oldum sen konuya daha iyi hakim ol diye

Aynen canım bende 2017 süper anneler ne okurduk arastirirdik ilk silinme bence de mantıklı ama bu kişiden kişiye değişiyor bazılarında hızlı çatlıyor.kendini iyi takip yapmalı deneyecekler

Yaaa pek ters olmuş tatlim ya neyse inşallah Yuma denk gelir kismette varsa olur zaten.

Şuanda çok detaylı bir diyet yapıyorum. Henüz takip aşamasındayım akıntı ph artırmaya çalışıyorum ne zaman istediğim gibi olursa inşallah ozaman deneyeceğim.Aslında hep burdayım sadece çok yazmıyorum.
Test konusına gelince yorumlamak bana göre değil. Bir kere yorumladım çok yakın arkadaşımınkini (doktora gidemediği için testinde yardımcı oldum)Oğlu oldu şuan 2aylık Allah nasip ettiği için oldu tabiki yoksa testler bahaneOnu yorumlamak bile beni oldukça strese soktu. Burda kimseye sebep olmak istemiyorum. Arkadaşa dayanamadım yazdım. Doktor takibi ile yapılması taraftarıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Son düzenleme:
İnşallah R rana20 biz inandıklarımızı yaptık hep yardımcı oldunuz Allah razı olsun ki bundan sonrası teslimiyet ve dua...

Adet zamanımı hic bu kadar heyecanla beklememistim.dun diyeti uygulamaya basladım.esim icinde baslayalim.test yapinca atarim evet.yorumlayıp yonlendirirseniz mutlu olurum.cok tesekkur ederim desteginiz icin

Kızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var, cinsiyet kesinleşecek, lütfen ... Gram umudum yok ama Rabbim isterse ne yapamazki... Saat 5te randevum, çıkınca hemen yazacağım size
Rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin , hayır ve sağlıkla insAllah

Kızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var, cinsiyet kesinleşecek, lütfen ... Gram umudum yok ama Rabbim isterse ne yapamazki... Saat 5te randevum, çıkınca hemen yazacağım size
Canım hayırlısı sağlıklısı olsun...Elbet gönlümüzdeki olsun istiyoruz ancak sağlıklı bir bebek sahibi olabilmenin büyük bir lutuf oldugunu aklından bir an bile çıkarma nolur

Canım hayırlısı sağlıklısı olsun...Elbet gönlümüzdeki olsun istiyoruz ancak sağlıklı bir bebek sahibi olabilmenin büyük bir lutuf oldugunu aklından bir an bile çıkarma nolur
Canım elbetteki hepimizin ilk isteği o, ama neden bu gruptayız amacımız belli ve ii hamile kalınca ciddiyete binince aklın kabullensede yüreğe söz geçmiyor bazen bilirsiniz
Rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin , hayır ve sağlıkla insAllah
Ablacımmm, inşallah inşallah dediğin gibi olur

Adet zamanımı hic bu kadar heyecanla beklememistim.dun diyeti uygulamaya basladım.esim icinde baslayalim.test yapinca atarim evet.yorumlayıp yonlendirirseniz mutlu olurum.cok tesekkur ederim desteginiz icin
Hadi simdiden gazan mubarek olsun ne demek canim kizlarla birlikte yorumlariz insaallah

Kızlar gunaydin dr dan çıktım solda 21 ml yumurta gördü çatlamamış yoksa göremezdi degil mi 22 de catlar dedi napcam şimdi dun gece deneme olduya şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…