- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.401
Bende diyet yaptım.süt ürünleri tuketmedim.et ağırlıklı beslendik.saka içtik.esim takviye kullandi(e vitamini, çinko, keçiboynuzu özü) cinsel perhiz,deneme öncesi sert kahve, catlamadan 4 saat önce tek ilişki.cok çok dua ettim hala ediyorum. Aklıma gelenler bunlar canım.yalniz soldan yumurtladim.Rabbime tevekkül ettim sağdan yum büyümedi kaç ay gittim doktora en son artık verecek rabbim sağ sol boş dedim.Evet canim onu biliyorum ama o çok güzel bir diyet yaptı. Özelden de konuşmuştuk. Canım sen nasıl yaptın peki. Sen burda baya eskilerdensin. Tecrüben çoktur.
Sen ne zaman düşünüyorsun canım?Daha önce pik yaptığı oluyormuydu peki. Hiç doktora gitmedinmi benimm tavsiyem çattan 2 3 gün öncesinde doktora gidilip yumurta ölçümü yapılması daha iyi anlayabiliriz ozaman. Aklımızda acaba kaç yumurta vardı sorusu kalmazdı. Mesela K Khvekokusu20 da iki yum vardı onunda testi sonradan pik yapmıştı o yine deme yapıp oğluna hamile kaldı. Allah seninde gönlüne göre versin. Artık deneme olmuş. Senin yerinde olsam bunları düşünüp kendimi sitrese sokmam. Gönlünü ferah tut. İnşallah oğlun olur canım
Aynen canım bende 2017 süper anneler ne okurduk arastirirdikBenimde düşüncem şu çattan 2,3 saat öncesi yada 2,3 saat sonrası olmalı . Tabiki kişiden kişiye göre değişir. 2017den beri burdayım ilk açılmada deneyenlerin çoğunlukla oğlu oldu B Beybipattis de bilir eskileri değilmi canım
Yaaa pek ters olmuş tatlim ya neyse inşallah Yuma denk gelir kismette varsa olur zaten.Canım beni kışa kadar beklemeyin olursa da sürpriz olur galiba eşim şehir dışına gitti 3 4 ay olmayacak izne geldiğinde denk gelirse artık nasip kısmet ama bu düzenle devam ederse hiç denk gelmeyecek yumkısmet bakalım hayırlısı olsun inşallah
Şuanda çok detaylı bir diyet yapıyorum. Henüz takip aşamasındayım akıntı ph artırmaya çalışıyorum ne zaman istediğim gibi olursa inşallah ozaman deneyeceğim.Aslında hep burdayım sadece çok yazmıyorum.Sen ne zaman düşünüyorsun canım?
Ben kendi adıma konuşayım 1 yıldır test ile takip yapıyorum ve eskilerden de çok kişi ile görüştüm sonuç olarak kaderindekini yaşıyorsun. Yine de keşkeler olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz tabi ki. Benim adetlerim düzensizdi en son 2 ay adet olmadım mesela her ay yum bi farklı oldu K Khvekokusu20 bile şok oldu testlerime o derece yanıltıcıydı. Her insan bir değil maalesef. Burda şuan çoğu arkadaş çok kez denedi ve gebelik oluşmadı, Allaha teslimiyet daha ağır bastığı için biraz daha teorinin dışında denemeler oluyor. Ama şuda bir gerçek ki çoğu Dr a göre de erkek bebek zamanı yum çat olduktan sonra yani test silinince olması. Hatta sende eskisin bilirsin sabirin vardı yardımcı olduğu çoğu kişiye hep t baya baya hayalet çizgiye dönene kadar açılmada ilişki önermiş ve oğlu olan da oldu olmayanda tıpkı 2anne1kız gibi oda erkek bebek için diyetten tut testlerine kadar eşinin ph tut kendi ph kadar 8.5 yaptı kız ama kaderinde yine de kız evlat varmış ki yavrusu geldi. Burda kimse kimseye teorik anlamda yanlış yönlendirme yapmıyor. Ben kendi vucüdumu biliyorum 1yıldır takip sonucu ben denememi ultra pikken düşünüyorum mesela. Örneğin ben burda hep elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara ya ultra pik yada ilk açılma diyorum tabi pik ile çat sürelerini göz önünde bulundurarak ama kimi arkadaş içinden geldiği gibi denedi. Mesela @meaglin87 ben teorik olanı söyledim ama kendisi o an ki vucüdunun tepkilerine göre hareket etti şuan hamile. İnşallah da oğlu olur çünkü onun durumunun aynısı olan eski bir arkadaşın oğlu olacak.Sen uzun süredir yoksun pek aktif değilsin o yüzden de iyi niyetle söyledin biliyorum. Şu son zamanlarda burda aktif olup üst üste deneme yapan arkadaşlar içinde yorum yapmış oldum sen konuya daha iyi hakim ol diye
İnşallah R rana20 biz inandıklarımızı yaptık hep yardımcı oldunuz Allah razı olsun kiSen ne zaman düşünüyorsun canım?
Ben kendi adıma konuşayım 1 yıldır test ile takip yapıyorum ve eskilerden de çok kişi ile görüştüm sonuç olarak kaderindekini yaşıyorsun. Yine de keşkeler olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz tabi ki. Benim adetlerim düzensizdi en son 2 ay adet olmadım mesela her ay yum bi farklı oldu K Khvekokusu20 bile şok oldu testlerime o derece yanıltıcıydı. Her insan bir değil maalesef. Burda şuan çoğu arkadaş çok kez denedi ve gebelik oluşmadı, Allaha teslimiyet daha ağır bastığı için biraz daha teorinin dışında denemeler oluyor. Ama şuda bir gerçek ki çoğu Dr a göre de erkek bebek zamanı yum çat olduktan sonra yani test silinince olması. Hatta sende eskisin bilirsin sabirin vardı yardımcı olduğu çoğu kişiye hep t baya baya hayalet çizgiye dönene kadar açılmada ilişki önermiş ve oğlu olan da oldu olmayanda tıpkı 2anne1kız gibi oda erkek bebek için diyetten tut testlerine kadar eşinin ph tut kendi ph kadar 8.5 yaptı kız ama kaderinde yine de kız evlat varmış ki yavrusu geldi. Burda kimse kimseye teorik anlamda yanlış yönlendirme yapmıyor. Ben kendi vucüdumu biliyorum 1yıldır takip sonucu ben denememi ultra pikken düşünüyorum mesela. Örneğin ben burda hep elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara ya ultra pik yada ilk açılma diyorum tabi pik ile çat sürelerini göz önünde bulundurarak ama kimi arkadaş içinden geldiği gibi denedi. Mesela @meaglin87 ben teorik olanı söyledim ama kendisi o an ki vucüdunun tepkilerine göre hareket etti şuan hamile. İnşallah da oğlu olur çünkü onun durumunun aynısı olan eski bir arkadaşın oğlu olacak.Sen uzun süredir yoksun pek aktif değilsin o yüzden de iyi niyetle söyledin biliyorum. Şu son zamanlarda burda aktif olup üst üste deneme yapan arkadaşlar içinde yorum yapmış oldum sen konuya daha iyi hakim ol diye
Adet zamanımı hic bu kadar heyecanla beklememistim.dun diyeti uygulamaya basladım.esim icinde baslayalim.test yapinca atarim evet.yorumlayıp yonlendirirseniz mutlu olurum.cok tesekkur ederim desteginiz icinCanim mümkünse hic tuketme asidik gidalari sut ürünleri vs ama en olmadi minimuma indir bende illaki yiyorum ama esine muz ceviz badem findik fistik kabak çekirdeği yedir keciboynuzu ozu sabah aksam tuketsin ingiliz Karbonatli su icin gunluk 1 er lt kirmizi et yesin eşin. Iliskiden 4 5 gun oncesi kadar cinsel perhiz denemeden yarim saat öncesi bitter cikolata ve sert kahve içsin soğuk bolgesel dus yapsin spremleri harekete geciriyo çünkü. Aklima gelenler bunlar canim. Siteden alkali gidalara bak bol bol yiyin testle takipte önemli adet biter bitmez başka. Wc git sonra yarim bardak su ic 3 saat sonra test yap 4 damla damlat fazla olmasin bizede atabilirsin bakariz canim hakkinda hayırlısı
Rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin , hayır ve sağlıkla insAllahKızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var, cinsiyet kesinleşecek, lütfen... Gram umudum yok ama Rabbim isterse ne yapamazki... Saat 5te randevum, çıkınca hemen yazacağım size
Canım hayırlısı sağlıklısı olsun...Elbet gönlümüzdeki olsun istiyoruz ancak sağlıklı bir bebek sahibi olabilmenin büyük bir lutuf oldugunu aklından bir an bile çıkarma nolurKızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var, cinsiyet kesinleşecek, lütfen... Gram umudum yok ama Rabbim isterse ne yapamazki... Saat 5te randevum, çıkınca hemen yazacağım size
Canım elbetteki hepimizin ilk isteği o, ama neden bu gruptayız amacımız belli ve ii hamile kalınca ciddiyete binince aklın kabullensede yüreğe söz geçmiyor bazen bilirsinizCanım hayırlısı sağlıklısı olsun...Elbet gönlümüzdeki olsun istiyoruz ancak sağlıklı bir bebek sahibi olabilmenin büyük bir lutuf oldugunu aklından bir an bile çıkarma nolur
Ablacımmm, inşallah inşallah dediğin gibi olurRabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin , hayır ve sağlıkla insAllah
Ayy canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var, cinsiyet kesinleşecek, lütfen... Gram umudum yok ama Rabbim isterse ne yapamazki... Saat 5te randevum, çıkınca hemen yazacağım size
Bu yıllık planlama nedir kim yapıyorEvet Azeri
Hadi simdiden gazan mubarek olsun ne demek canim kizlarla birlikte yorumlariz insaallahAdet zamanımı hic bu kadar heyecanla beklememistim.dun diyeti uygulamaya basladım.esim icinde baslayalim.test yapinca atarim evet.yorumlayıp yonlendirirseniz mutlu olurum.cok tesekkur ederim desteginiz icin
Vajina ph nasıl anliyorsunuzAslında hemen yapacaktım ama bir sürü şey giriyor araya ertelemek zorunda kaldım. En kötüsü de diyet takviye herşeyi yapmıştıkVajen pH çok iyiydi benim. Hepsi boşa gitti ya. Diyorum vardır bu dada bir hayır
Tesekkurler ins.rabbim isteyen dileyen herkese hepimize nasip eder.Hadi simdiden gazan mubarek olsun ne demek canim kizlarla birlikte yorumlariz insaallah
Ph ölçerler var. Organik pedlerin içinden çıkıyorVajina ph nasıl anliyorsunuz
Bilmedigim ne cok sey varmisPh ölçerler var. Organik pedlerin içinden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?