Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
tesekkuler canim..kiz ayni donemler oluyor bu cocuklar saglikli sihatli gelirler insallah..bende haftaya gideyim diyorum tam kese gorunur mu.kac haftaliktir ortalama

Diyet benim için ilk planda. Doktor tavsiyesi üzerine nisandan beri yapıyorum. Yumurta takibi ikinci planda ben kesinlikle doktor takibi ile yapacağım. Çatlamamış yumurta çatlamış gibi görünüyor Ruveydam2015 başına geldiği gibi. Dün de dedim ya kesinlikle doktor takibi şart. Testler güven vermiyor. Rüveydam trstin sonradan pik yaptımı peki

Yok canim gece 12 de yapmistim yukarda var attim

Kızlar şimdi test yaptim baya baya silinmiş sanırım catladiginda emin olabiliriz artik
Öğlen 12 de beyazimsi bi akinti oldu affedersiniz çatlama akintisi olabilir mi 3 saattirde kuruyum bişey yok

Eklentiler

• 20210525_150119.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 48
tesekkuler canim..kiz ayni donemler oluyor bu cocuklar saglikli sihatli gelirler insallah..bende haftaya gideyim diyorum tam kese gorunur mu.kac haftaliktir ortalama
Allah nasip ederse ınternetteki hesaplamalarda doğum Ocak sonu gibi gözüküyor tabi ben kızımı beklenenden 3 hafta önce doğum yapmıştım:)..Tabi önce bir kalp atışlarını duyalım da hayırlısıyla...Doktorlar son adet tarıhıne göre degerlendırdıklerı ıcın 6 haftaya yakın olurlar...

Ta
Kızlar şimdi test yaptim baya baya silinmiş sanırım catladiginda emin olabiliriz artik
Öğlen 12 de beyazimsi bi akinti oldu affedersiniz çatlama akintisi olabilir mi 3 saattirde kuruyum bişey yok
Tamam çatlamış işte çatladıktan sonra gelen akıntı o söz ettiğin...

Ç
Çatlamadan 10 saat kadar önce olmuş oldu denemen bence zamanlaman kötü olmadı canım içini ferah tut...Allaha dua edelim inşallah tutmuştur

Ç

Çatlamadan 10 saat kadar önce olmuş oldu denemen bence zamanlaman kötü olmadı canım içini ferah tut...Allaha dua edelim inşallah tutmuştur
Insaallah canim zamanlamayla ilgili cok bi sorunum yok verecek olan Allah ona teslimim sadece dr kafami karistirdi o kadar cok sagol canim

Canım ben sana dedim ya işte Dr ların dediği olay bu işte tam çatlama olduğu vakit t baya baya silik çıkar zaten o ultra pik yaptığı an çata hazır hale geliyor, test bi tık silinmeye başladığı vakitte kanala inmeye başlıyor işte bu durum kimisinde hızlı kimisinde yavaş oluyor. Senin bu ay uzun sürdü mesela.

İkinci yumurta çatladı demek sen zeynoyu dinle onunda aynı olmuştu canım
Denemeyle ilgili bisey demedi canim böylece birakirim yaa riske atayim şimdi kestiremiyorum ne zaman catladi çünkü dr yanlis bakti bence cunku of pof ederek geldi resmen benim zorumla bakti ikna etmek zorunda kaldim yum takibi diyince ilgilenmiyolar

İkinci yumurta çatladı demek sen zeynoyu dinle onunda aynı olmuştu canım
İkinci yumurtayı doktor göremediyse ya ultrason cihazında ciddi sıkıntı vardır ya da çok gelişi güzel bakmıştır her doktor kontrolumde arkada daha az gelişmiş olanları bile gösterdi bana kadın doğumcum tek tek...Kadınların birden fazla yumurtlaması da her ay görülmediğinden ufaak bir ihtimal o canım...

Sanirim canim. Zamanlamam iyi olmustur umarim gec kalmamisimdir yaa deneme ani olarak

canım karından muaynemi oldun alttan mı oldun netlik anlamında sanırım bu durumda farkediyor

Özelemi gidiyordun peki neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Yanlış baktı derken nasıl yani anlayamadım.

Özelemi gidiyordun peki neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Yanlış baktı derken nasıl yani anlayamadım.
Devlete gittim ev cok yakindi randevu yoktu hatta esim taniyodu o ayarlatti ordan ise geçmem gerekiyidu normalde hep özele gittim onlar iyidi ama bu yum takibi diyince bi atarlandi falan bakmak istemedi ben ısrar ettim. Alltan bakti canim 21 mm dedi 22 de catlar dedi zaten dr dan ciktim 2 saate yakin o beyaz akinti geldi belkide onunla birlikte catladi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…