- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.421
Canım koyulaşmış gözün aydın:) bende bugun tekrar yaptım aşağıya atıyorum fotoyu pazartesiye randevu aldım...Sen de al istersen artık doktor randevusu...Kan isteyecekler zaten bizden.Hakkımızda hayırlısıkizlarr kan tahliline gidemedim ama evde test yaptim koyu cikti bu kez
Canım eli kulağında zaten çatlayacak akıntı durumun nasıl dün ve bugünKızlar gunaydin dr dan çıktım solda 21 ml yumurta gördü çatlamamış yoksa göremezdi degil mi 22 de catlar dedi napcam şimdi dun gece deneme olduya şok oldum
Canım senin bu ay neden bu kadar uzun sürdü ki ama telaş yapma bi test yap bakalım test ne aşamada çıkacak. Birde benim bildiğim kadarıyla Dr çatladı dediği zaman testte t baya silik çıkıyor tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama çoğunluk öyle oluyor genelde sen akşama bi deneme daha mı yapacaksın o zaman yoksa tek ilişki ile kalacak mısın?Kızlar gunaydin dr dan çıktım solda 21 ml yumurta gördü çatlamamış yoksa göremezdi degil mi 22 de catlar dedi napcam şimdi dun gece deneme olduya şok oldum
Maşallah canım koyulaşma olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim çok sevindim senin adınakizlarr kan tahliline gidemedim ama evde test yaptim koyu cikti bu kez
Testin ultra pik olmuşCanım koyulaşmış gözün aydın:) bende bugun tekrar yaptım aşağıya atıyorum fotoyu pazartesiye randevu aldım...Sen de al istersen artık doktor randevusu...Kan isteyecekler zaten bizden.Hakkımızda hayırlısı
Canım hoşgeldin...Diyet önemli belli başlı şeylere hepimiz dikkat ettik ama herşeye dikkat etmek ınkansız gibi...Tekrar bisey sormak istiyorimdiyet icin karbonhidratlı besinler yiyebilir miyiz sanki yenmemeli gibi okudum ama hatirlayamadim
Aminnn sorma bende çizgi çıkınca evde adamı aradım bi işimiz var diyicektim sonra o kısmın geçtiğini bunun gebelik testi olduğunu hatırladımTestin ultra pik olmuşhadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım kan verince içimiz daha da rahat eder sağlıkla bir oğluş nasip etsin Allahım
Canim hic bilmiyorum yaa ultra pikten sonra neden silindi ki o zaman 2 yumurta olabilir mi sagdaki catladi soldaki kaldi zaten sagdan hissettim hep solda bisey yoktu. Testin durumuna göre ilerlicem canim 2.30 da yapicam atarim burayaCanım senin bu ay neden bu kadar uzun sürdü ki ama telaş yapma bi test yap bakalım test ne aşamada çıkacak. Birde benim bildiğim kadarıyla Dr çatladı dediği zaman testte t baya silik çıkıyor tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama çoğunluk öyle oluyor genelde sen akşama bi deneme daha mı yapacaksın o zaman yoksa tek ilişki ile kalacak mısın?
Akintidan anladim sabah zaten canim hala yun olabileceğini sabah cok az vardi kalktigimda akinti eyvah dedim kostum dr a. Simdide cok hafif beyaza yakin ama akinti var canim bel agrisi fln devam ediyo 2 yumurta vardi bence bu ayCanım eli kulağında zaten çatlayacak akıntı durumun nasıl dün ve bugün
Ayy masallah canim darısı basimiza hayırlı olsun saglikla al kucaginaCanım koyulaşmış gözün aydın:) bende bugun tekrar yaptım aşağıya atıyorum fotoyu pazartesiye randevu aldım...Sen de al istersen artık doktor randevusu...Kan isteyecekler zaten bizden.Hakkımızda hayırlısı
Maşallah canım baya dikkate alarak yapıyorsun sen. Diyet konusunda ben çok ayrıntıya inemiyorum süt içmiyorum ama nadiren de olsa sütlü bir tatlı da yiyorum yada peynir çok olmasa da arada sırada kahvaltı da yiyorum. Eşim zaten oldu olası etçil evde sebze yemeği pişmez çok nadiren annem yaparsa yeriz anneme yemem diyemiyor eşimŞuanda çok detaylı bir diyet yapıyorum. Henüz takip aşamasındayım akıntı ph artırmaya çalışıyorum ne zaman istediğim gibi olursa inşallah ozaman deneyeceğim.Aslında hep burdayım sadece çok yazmıyorum.
Test konusına gelince yorumlamak bana göre değil. Bir kere yorumladım çok yakın arkadaşımınkini (doktora gidemediği için testinde yardımcı oldum)Oğlu oldu şuan 2aylıkAllah nasip ettiği için oldu tabiki yoksa testler bahane Onu yorumlamak bile beni oldukça strese soktu. Burda kimseye sebep olmak istemiyorum. Arkadaşa dayanamadım yazdım. Doktor takibi ile yapılması taraftarıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
2 yumurta olsa doktor söylemezmiydi canım iyice baktımı alttan muayne mi etti bi deAkintidan anladim sabah zaten canim hala yun olabileceğini sabah cok az vardi kalktigimda akinti eyvah dedim kostum dr a. Simdide cok hafif beyaza yakin ama akinti var canim bel agrisi fln devam ediyo 2 yumurta vardi bence bu ay
Evet bu kadar birebir uymak cok zor aynen.yenilecekleri atlamadan karbonhidrati da mecbur kalmadikca yemeden devam insallahCanım hoşgeldin...Diyet önemli belli başlı şeylere hepimiz dikkat ettik ama herşeye dikkat etmek ınkansız gibi...Yani karbonhıdrat ıceren hadi makarna ekmek yemeyeceksin ama karbonhıdrat ıceren meyvelerde var mesela farkında olmadan tüketiyorsun rüveydamın yazdıgı seylere dıkkat et vucut ph yukselecektır ister istemez...Amaç ta o zaten
Canım öyle de olmuş olabilir İncir kürü yapmışsın o baya etkiliyor ama onu da dikkatli yapmak lazım prolaktin için iyi değil.Canim hic bilmiyorum yaa ultra pikten sonra neden silindi ki o zaman 2 yumurta olabilir mi sagdaki catladi soldaki kaldi zaten sagdan hissettim hep solda bisey yoktu. Testin durumuna göre ilerlicem canim 2.30 da yapicam atarim buraya
kizlarr kan tahliline gidemedim ama evde test yaptim koyu cikti bu kez
[/QUOTÖncesinde gitmedim canim baktirmaya dr kil biriydi onu bile zorla bakti alttan ultrasonla aynen solda 21 ml yum var ne zaman oluştu bilemiyorum öncesini dedi takip yapmadığımız icin 28 ile 22 arasi çatlar dedi sadece sag icin bisey demedi sivi falan2 yumurta olsa doktor söylemezmiydi canım iyice baktımı alttan muayne mi etti bi de
Gece 12 de yaptim canim biraz daha açılmıştıCanım öyle de olmuş olabilir İncir kürü yapmışsın o baya etkiliyor ama onu da dikkatli yapmak lazım prolaktin için iyi değil.Dün ilişkiden sonra teste devam etmedin mi sen?
Bak canim 21 de deneme yaptigim hali diğeri 23.50 falanCanım öyle de olmuş olabilir İncir kürü yapmışsın o baya etkiliyor ama onu da dikkatli yapmak lazım prolaktin için iyi değil.Dün ilişkiden sonra teste devam etmedin mi sen?
Canım sen şuan test teorisini çürüttün bakBak canim 21 de deneme yaptigim hali diğeri 23.50 falan
Hic sorma yaa kafam allak bullak oldu vala ıncirden mi oldum anlamadim toplasan 3 4 dun gun yaptim halbu ki ve normal yum zamanimi geçmek üzereyim gectim bile hatta 2.30 da yapicam bakalim nasil çıkacakCanım sen şuan test teorisini çürüttün baknormalde ultra pikten sonra ki açılmada çata geçti denilir seninde açılmış ama çatlamamış işte herkesin bünyesi farklı bir de her ay farklı farklı olabiliyor cidden seni İncir etkiledi bence hızlı geliştirip geç çat oldu o zaman bence 2.yum olsaydı Dr sıvı görürdü ya tabi dikkatli incelediyse. Sen bi test daha yap saati gelince cidden çok merak ettim t nasıl çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?