Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
valla anlamadım niye öyle yaptı doktorun oflucak poflucak bişey değil ki bu muayene yani sonuçta ve ihtimali kuvvetlendirmeye çalısıyorsun ben 3 kere gıttım her defa izahatta bulundu alttan muayene edip ://
Ne güzel iste bu tersti canim aman hayırlısı artik Rabbim nasip etsin ins tutmuştur

Doktorunuz kim yani ben daha once bi iki dr.a sordum ama hemen mumkun olmadigini soyleyip kestirip attılar
ayni sehirde degiliz belki ama bize de fikir verir yonlendirme yapar
Yumurtlamayı kendiniz takip edip testte catlamayi gorunce mi kontrole dr.a gidiyorsunuz

benim son batim.24 nisan o.zmn venimkide ocak sonu gibi..cin takvimine baktin mi cinsiyet icin benimki.kiz cikiyor

Ne güzel iste bu tersti canim aman hayırlısı artik Rabbim nasip etsin ins tutmuştur
Amin rüveydam artık rahatla...Bak ben hep şöyle düşünüyorum rahatlıyorum biz üstümüze düşeni yaptık mı yaptık bundan sonrası takdir Rabbimin...Artık düşünmeyelim dua edelim inşallah

Amin rüveydam artık rahatla...Bak ben hep şöyle düşünüyorum rahatlıyorum biz üstümüze düşeni yaptık mı yaptık bundan sonrası takdir Rabbimin...Artık düşünmeyelim dua edelim inşallah
Aynen öyle canim için cok rahat o acidan gerisi tevekkül

Ayy maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Maşallah Allah devamını nasip etsin gözünüz aydın:)

Oy maşallah canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.gonlundeki olur inşallah

Maşallah minik kuzuya rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm hayirla oglusum oldu diye sevincinide yaşarsin

Maşallah Allah devamını nasip etsin gözünüz aydın:)
Allah razı olsun canım rabbim seninde gebeliğini sağlıklı sıhhatli versin İnşallah
Oy maşallah canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.gonlundeki olur inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla
Maşallah minik kuzuya rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm hayirla oglusum oldu diye sevincinide yaşarsin
Amin kader arkadaşım Allah'ım istediğimiz sevinci hepimize yaşatsın sabırla cinsiyeti beklicem artık darısı sizin başınıza

Kızlar o azeri kadın benim iki kızıma erkek dedi.diğer bebek arabası olan da bi kız bi erkek dedi ben inanmıyorum onlara baglanmayın bence

Ismi ne tam olarak canim
Konuşmalarımızı kopyalasam ceza alırmıyım canım?Şöyle 3kisiye baktırmısım 2sibilememis biri bilmiş.geçen sene yapmıştım.bilmeyen isimleri cinsiyet- planlama -hesaplama profilinde Ekiz bebek fln yazıyor diğeri cinsiyet tahmini bi kutucuk var profilinde.bilen de cinsiyet tahmini kesin bi kız bi erkek va rprofilinde.yani ona en son baktırdım diye güvenmedim.Dedim belkibirbirlerini tanıyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…