- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.501
O seviyeden sonra demek ki cok zor yukseliyo bende çoğu zaman gun boyu karbonatli su içtim ama 5 çıkmıştı aslinda deger guzel hatta dr a sordum nasil yukseltebilirim diye menopoza mi girmek istiyosun demistiValla bende dikkat ediyorum diyete eşime takviye falan, 9.5 + alkali su içiyoruz ailece, vajen pH 4.5. 5 civarlarında.
Benim bildiğim enfeksiyon, mantar olmayacak erkek bebek için, enfeksiyon mantar olduğu zaman zaten pH da düşüyor. bu değerlerde normal bence. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahO seviyeden sonra demek ki cok zor yukseliyo bende çoğu zaman gun boyu karbonatli su içtim ama 5 çıkmıştı aslinda deger guzel hatta dr a sordum nasil yukseltebilirim diye menopoza mi girmek istiyosun demistierkek bebek icin yeterli degil sanirim bilemiyorum
Canım ne yaptın, doktor a gittin mi?Canım elbetteki hepimizin ilk isteği o, ama neden bu gruptayız amacımız belli ve ii hamile kalınca ciddiyete binince aklın kabullensede yüreğe söz geçmiyor bazen bilirsiniz
Ablacımmm, inşallah inşallah dediğin gibi olur
Amin insallah nasip eder rabbim evet kesinlikle yenmemeli dedigi seyler var mı benimde dusundugum tarihe 4 ay var nerdeyseCanım zaten karbonatlı su phşı kesinlikle değiştiriyor. Bende içtiğim dönemlerde ph7, 5 çıkmıştı. Ondan önce 5,5 su mesela. Ama bu önemli değil akıntının phsını yükseltmek önemli buda su ile olacak bir şey değil. Kesinlikle beslenme ile bunu söyleyen doktorum. Ben bi dönem diyet yapmıştım ama bu kadar sıkı değil akıntı ph şını ölçtüm inanırmısın kağıt yeşil oldu. Geçmiş te paylaşmıştım. Bunu nasıl bunu nasıl başardığıma şaşırdılar. İşte ozman diyetin önemini anladım. Yüzde 80 şansın var dedi doktor. Ayrıca bu demek değilki kesin olacak yüzde 20 lik kısmada girebiliriz. Ama inşallah girmem Rabbim nasip eder
Canım yazdım. Diyet benim paylaştıklarımla aynı zaten ama çok çok dikkat ediyorum. Doğummgünümde bile bir lokma pasta yemedim desemAmin insallah nasip eder rabbim evet kesinlikle yenmemeli dedigi seyler var mı benimde dusundugum tarihe 4 ay var nerdeyse
Tesekkur ederim diyet icinde yazdiniz tabi de dr.size liste mi yapiyor ondan da paylasim yapsaniz esim zaten et agirlikli besleniyor keciboynuzu vermeye basladim son ay da çinko alayim diye dusunuyorum ama kendime kesin diyet uygulamak istiyorum sonrasi icin dua ederiz Rabbim kısmet eder verir ne guzel olur hepimize insallah
Kuzum gözün aydın kesinleşmesine çok sevindim. senin idrar ph şımı 5 di yoksa akıntı phşımı?Kızlar arada girip okuyup çıkıyorum yazmak istedim benimde ph 5 ti ve erkek bebeğe hamile kaldım hamile kaldıktan sonra da 8.Haftada ölçtürdm 5ti. Beslenme tarzımız hep bu şekilde idi ama bilmeyerek 3erkek bebeğe hamile kaldım buna mi bağlı Allah bilir. Ovulasyon testi ile edindiğim tecrübe de t en koyu iken deneme olması idi. Arkadaşım uzun sürüyor çat bekledi ilk açılmada denedi kızı olacakmış. Ben gibi olan arkadaşımda erkek bebek bekliyor. Dün de başka dr a gittim erkek dedi. Cuma günü kendi dr um da erkek dedi önceki haftalarda da erkek demişti yanılma olmaz sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Diyette sağlıklı değil. Ama yapıyoruz. Doktorum diyet yapmamı söyledi.Çünkü hiç bir hastalığım yok. Bu diyeti tansiyon.,kalp hastaları, böbrek hastaları kesinlikle yapamaz demişti. Çünkü sağlıklı bir diyet değil. İçerden ph değiştirmek önemli Dışardan fitil karbonatlı su önermiyor.Valla bende dikkat ediyorum diyete eşime takviye falan, 9.5 + alkali su içiyoruz ailece, vajen pH 4.5. 5 civarlarında.
Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insallahCanım yazdım. Diyet benim paylaştıklarımla aynı zaten ama çok çok dikkat ediyorum. Doğummgünümde bile bir lokma pasta yemedim desem
Sizin de beslenmeniz diyete uygun muydu yani bir de onceki bebeklerinizde ph ölctunuz mu onlarda nasildı ph dediğiniz akıntı ph mı 5ti,Kızlar arada girip okuyup çıkıyorum yazmak istedim benimde ph 5 ti ve erkek bebeğe hamile kaldım hamile kaldıktan sonra da 8.Haftada ölçtürdm 5ti. Beslenme tarzımız hep bu şekilde idi ama bilmeyerek 3erkek bebeğe hamile kaldım buna mi bağlı Allah bilir. Ovulasyon testi ile edindiğim tecrübe de t en koyu iken deneme olması idi. Arkadaşım uzun sürüyor çat bekledi ilk açılmada denedi kızı olacakmış. Ben gibi olan arkadaşımda erkek bebek bekliyor. Dün de başka dr a gittim erkek dedi. Cuma günü kendi dr um da erkek dedi önceki haftalarda da erkek demişti yanılma olmaz sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Evet abla gittim, kesin kız açık ve net gördük... Çok şükür ne diyeyim... Rabbim gönlümüzü razı eylesin tez zamandaCanım ne yaptın, doktor a gittin mi?
Evet canim süt içeren herşeyi kestim sadece peynir, yoğurt felan degil yani çok detaylı yapıyorumRabbim emeklerinizin karsiligini verir insallahEvet cok tesekkur ederim ben simdiden stres yaptim ondan heralde ne yiycem ne yemiycem şasirdim kaldim.pastayi kremasi sutlu diye yemediniz sanirim bende sut urunlerini kestim 3 4 gun oldu normalde cok cok severim hani bunun gibi kesinlikle yenmeyecek seyleri cikarmak istiyorum hayatimdan denemeye kadar
Hayır değildi. İkinci kızıma hamile kalmadan önce, yeşil sebzeler süt ürünleri çerezler tüketirdim şimdide tam tersini yapıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum.Sizin de beslenmeniz diyete uygun muydu yani bir de onceki bebeklerinizde ph ölctunuz mu onlarda nasildı ph dediğiniz akıntı ph mı 5ti,
Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah.Evet abla gittim, kesin kız açık ve net gördük... Çok şükür ne diyeyim... Rabbim gönlümüzü razı eylesin tez zamandaİnşallah hamiş ve deneyecek arkadaşlara nasip olur
Canim akinti ph nasıl artırılıyor ben de bunu çok merak ediyordumŞuanda çok detaylı bir diyet yapıyorum. Henüz takip aşamasındayım akıntı ph artırmaya çalışıyorum ne zaman istediğim gibi olursa inşallah ozaman deneyeceğim.Aslında hep burdayım sadece çok yazmıyorum.
Test konusına gelince yorumlamak bana göre değil. Bir kere yorumladım çok yakın arkadaşımınkini (doktora gidemediği için testinde yardımcı oldum)Oğlu oldu şuan 2aylıkAllah nasip ettiği için oldu tabiki yoksa testler bahane Onu yorumlamak bile beni oldukça strese soktu. Burda kimseye sebep olmak istemiyorum. Arkadaşa dayanamadım yazdım. Doktor takibi ile yapılması taraftarıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Diyetle canım.Yenilen gidalarin kadinin vajinasindaki pH yani asit baz sistemini etkilemesi ve bu sayede erkek ya da disi sperm hucrelerine oncelik tanimasidir.Canim akinti ph nasıl artırılıyor ben de bunu çok merak ediyordum
Diyetle canım.Yenilen gidalarin kadinin vajinasindaki pH yani asit baz sistemini etkilemesi ve bu sayede erkek ya da disi sperm hucrelerine oncelik tanimasid
Nisandan beri diyet yapıyorum inanın okadar alıştımki başlarda kahvaltı zorluyordu. Şimdi ya kahvaltı yapmıyorum yada bişeyler ayarlıyorum. Mesela patates kızartması zeytin, domates, sucuk, kıyma kavurması, kabak kızartıyorum bazen muhakkak buluyorum bişeylerSut ve süt ürünleri yemicez ama inanın ne yiyeceğimiz şaşırdık yenmesi gerekenlerden bahsedermisiniz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?