- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.541
Gerçek hekimler bu kadar etik dışı şeylere son derece karşıdır burda olmamın sebeEvet benim doktorum ve yurt dışında.Ayrıca sizi inandırmak zorundamıyım. Siz maden hekimlerle dolu bir aileye sahipsiniz neden arzuma takvim yaptırıp böyle şeylere inanıyorsunuz diye ben size soruyor muyum. Evet lütfen yazmayın. Çok rica ediyorum.
Gerçek hekimler bu kadar etik dışı şeylere son derece karşıdır bambaşka branşlarda görev yapmakta ayrıca ailem...Takvim vs hepsının vesile olduguna ınanıyorum bıyere kadar ınanıyorum sizin gibi aklımı beşere kiraya vermıyorum şükür....Burda olmamın sebebi gönlümden geçeni burda arkadaslarımla şeffaf konusabılmem paylasmamdır....Daha fazla yazmayın grubu yeterınce mesgul ettık....Evet benim doktorum ve yurt dışında.Ayrıca sizi inandırmak zorundamıyım. Siz maden hekimlerle dolu bir aileye sahipsiniz neden arzuma takvim yaptırıp böyle şeylere inanıyorsunuz diye ben size soruyor muyum. Evet lütfen yazmayın. Çok rica ediyorum.
Hahhahaa dinime küfreden Müslüman olsa bari.... sen Arzuma takvim yaptırarak aklını beşere kiraya vermişsin zaten. Ben doktorla yola çıktım senin gibi dolandırıcılarla değil. Ay birde arzuma inanıp takvim yaptırıyorsun. Çok komiksin....Gerçek hekimler bu kadar etik dışı şeylere son derece karşıdır bambaşka branşlarda görev yapmakta ayrıca ailem...Takvim vs hepsının vesile olduguna ınanıyorum bıyere kadar ınanıyorum sizin gibi aklımı beşere kiraya vermıyorum şükür....Burda olmamın sebebi gönlümden geçeni burda arkadaslarımla şeffaf konusabılmem paylasmamdır....Daha fazla yazmayın grubu yeterınce mesgul ettık....
Usluba bak seviyesiz senın kızın olsa nolcak oğlun olsa nolcak sendeki bu kişilikle yazık senin annelik yapacağın evlada!!....Allah hidayet versin diyicem hiç sanmıyorum....Hahhahaa dinime küfreden Müslüman olsa bari.... sen Arzuma takvim yaptırarak aklını beşere kiraya vermişsin zaten. Ben doktorla yola çıktım senin gibi dolandırıcılarla değil. Ay birde arzuma inanıp takvim yaptırıyorsun. Çok komiksin....
Terbiyesiz sen benim anneliğime nasıl laf edersen. Allah seni bildiği gibi etsin i. Resmen yok yere bana saldırdın. Allahından bul.Usluba bak seviyesiz senın kızın olsa nolcak oğlun olsa nolcak sendeki bu kişilikle yazık senin annelik yapacağın evlada!!....Allah hidayet versin diyicem hiç sanmıyorum....
Doktor diyeti yazdı mı yazı olarak atar mısın barda Eğer canımBenim doktorum sadece diyet öneriyor. Diyeti sadece ben yapacağım eşin için bir şeye gerek yok dedi. Ben yinede takviyeler veriyorum. Yumurtlama takibi hiç doktorla yaptırmadım. Evde kendim yapıyorum doktorumun dediği diyeti tam 4 ay yapıp, istediğim zamanlarda ilişkide bulunmam oldu. Ne cinsel perhiz nede yumurtlama gününün hiç bir öneminin olmadığını hatta yumurtlama günün hiç bir etkisinin olmadığı söyledi. Doktorumun ismini malesef paylaşamıyorum. Bu tarz şeylerle anılmak istemiyor.çok rica ettiğim için yardımcı oldu.
Nasip canim, ph yeterli seviye de ise kullanmak sart degil, benim ph yuksekti baya ustune kullaninca belki baska bi etki yapmis olabilir mantar vs gibi
Evet canim dediğin çok mantıklı. Kuzum sen akıntı phsını ölçmüşmüydün ve ne ile ölçtün.Nasip canim, ph yeterli seviye de ise kullanmak sart degil, benim ph yuksekti baya ustune kullaninca belki baska bi etki yapmis olabilir mantar vs gibi
Olctum evet canim, nette ph cubuklari satiliyor onlarla olctum, ictigim sudan tut,idrar akinti sperm hepsini olctum -ki cok yuksekti hep, gunboyu su icmesem asla idrar rengi koyulasmazdi mesela cunku hep yuksekti. Ph damlasi falan da kullandim benEvet canim dediğin çok mantıklı. Kuzum sen akıntı phsını ölçmüşmüydün ve ne ile ölçtün.
Ay aranızdaki mevzu ama yaptığınız çok çirkin sizin yerinize ben utandım.Allah anneliği nasip ettiyse senin hakkın yok Rabbim anneliği herkese nasip etsin inşallah.Bide hamilesiniz böyle bi kul hakkı almak olmadı bence ayıp oldu.Haddim değil evet ama haksızlığa da gelemiyorum.Usluba bak seviyesiz senın kızın olsa nolcak oğlun olsa nolcak sendeki bu kişilikle yazık senin annelik yapacağın evlada!!....Allah hidayet versin diyicem hiç sanmıyorum....
Senin yaptıklarını hep takip etmiştim. Çok emek verdinOlctum evet canim, nette ph cubuklari satiliyor onlarla olctum, ictigim sudan tut,idrar akinti sperm hepsini olctum -ki cok yuksekti hep, gunboyu su icmesem asla idrar rengi koyulasmazdi mesela cunku hep yuksekti. Ph damlasi falan da kullandim ben
Hayirlisi canim nasipte yokmus. Evet kesinlikle yine ayni sekilde denerdim. Ne eksik ne fazla, cunku her anlamda aklina gelebilecek herseyi yaptimSenin yaptıklarını hep takip etmiştim. Çok emek verdinHayırlısı böyleymiş demekki Peki yine deneme yapacak olsan bu yöntemi denermiydin.
Kuzum yine düşünüyor musun peki ve yine denesen bu yaptıklarınımı yapardınHayirlisi canim nasipte yokmus. Evet kesinlikle yine ayni sekilde denerdim. Ne eksik ne fazla, cunku her anlamda aklina gelebilecek herseyi yaptim
Yok canim artik dusunmuyorum, Allah dileyen herkese nasip etsin. Eger dusunseydim eger ya hic bisey yapmaz tamamen akisina birakirdim. Yada aynilarini yapardimKuzum yine düşünüyor musun peki ve yine denesen bu yaptıklarınımı yapardın
Hayırlı olsun canım.rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin.salihalardan olsun.bende kız hissediyorum.nasipte olana gönlümüzü razı eylesin AllahımEvet abla gittim, kesin kız açık ve net gördük... Çok şükür ne diyeyim... Rabbim gönlümüzü razı eylesin tez zamandaİnşallah hamiş ve deneyecek arkadaşlara nasip olur
Canım senin çok bulantın oldumu ve ağızdaki şu acı tat sendede varmıydı? Sen denemeni pikte yaptın yanılmıyorsam inşallah hayırlısıyla erkek evlat nasip olur kucağına canımHayırlı olsun canım.rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin.salihalardan olsun.bende kız hissediyorum.nasipte olana gönlümüzü razı eylesin Allahım
Akıntı ph değil , idrar canım. O kadar ayrıntıyı bilmiyorum ben sizlerin yazılarınızı okudukça çok şey öğrendimKuzum gözün aydın kesinleşmesine çok sevindim. senin idrar ph şımı 5 di yoksa akıntı phşımı?
Evet ama tam değil protein ağırlıklı besleniriz eşimde bende etsiz öğün geçmez. Ama süT ürünleri de burda okuyunca kestim 4 ay diyet yaptım bende çok zorlanmadım. Önceki bebekler doğaçlama olmuş inan ilk oğlum her gün ilişki ile kaldım. Kızımda akıntım başladı bilerek o gün denemedim kız olur diye o zamanlar da takip ediyordum buralarıSizin de beslenmeniz diyete uygun muydu yani bir de onceki bebeklerinizde ph ölctunuz mu onlarda nasildı ph dediğiniz akıntı ph mı 5ti,
Amiin canım inşallah hepimize nasip olur ogluslarCanım senin çok bulantın oldumu ve ağızdaki şu acı tat sendede varmıydı? Sen denemeni pikte yaptın yanılmıyorsam inşallah hayırlısıyla erkek evlat nasip olur kucağına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?