Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Gerçek hekimler bu kadar etik dışı şeylere son derece karşıdır burda olmamın sebe

Gerçek hekimler bu kadar etik dışı şeylere son derece karşıdır bambaşka branşlarda görev yapmakta ayrıca ailem...Takvim vs hepsının vesile olduguna ınanıyorum bıyere kadar ınanıyorum sizin gibi aklımı beşere kiraya vermıyorum şükür....Burda olmamın sebebi gönlümden geçeni burda arkadaslarımla şeffaf konusabılmem paylasmamdır....Daha fazla yazmayın grubu yeterınce mesgul ettık....

Hahhahaa dinime küfreden Müslüman olsa bari.... sen Arzuma takvim yaptırarak aklını beşere kiraya vermişsin zaten. Ben doktorla yola çıktım senin gibi dolandırıcılarla değil. Ay birde arzuma inanıp takvim yaptırıyorsun. Çok komiksin....

Usluba bak seviyesiz senın kızın olsa nolcak oğlun olsa nolcak sendeki bu kişilikle yazık senin annelik yapacağın evlada!!....Allah hidayet versin diyicem hiç sanmıyorum....

Usluba bak seviyesiz senın kızın olsa nolcak oğlun olsa nolcak sendeki bu kişilikle yazık senin annelik yapacağın evlada!!....Allah hidayet versin diyicem hiç sanmıyorum....
Terbiyesiz sen benim anneliğime nasıl laf edersen. Allah seni bildiği gibi etsin i. Resmen yok yere bana saldırdın. Allahından bul.

Doktor diyeti yazdı mı yazı olarak atar mısın barda Eğer canım

Evet canim dediğin çok mantıklı. Kuzum sen akıntı phsını ölçmüşmüydün ve ne ile ölçtün.
Olctum evet canim, nette ph cubuklari satiliyor onlarla olctum, ictigim sudan tut,idrar akinti sperm hepsini olctum -ki cok yuksekti hep, gunboyu su icmesem asla idrar rengi koyulasmazdi mesela cunku hep yuksekti. Ph damlasi falan da kullandim ben

Ay aranızdaki mevzu ama yaptığınız çok çirkin sizin yerinize ben utandım.Allah anneliği nasip ettiyse senin hakkın yok Rabbim anneliği herkese nasip etsin inşallah.Bide hamilesiniz böyle bi kul hakkı almak olmadı bence ayıp oldu.Haddim değil evet ama haksızlığa da gelemiyorum.

Olctum evet canim, nette ph cubuklari satiliyor onlarla olctum, ictigim sudan tut,idrar akinti sperm hepsini olctum -ki cok yuksekti hep, gunboyu su icmesem asla idrar rengi koyulasmazdi mesela cunku hep yuksekti. Ph damlasi falan da kullandim ben
Senin yaptıklarını hep takip etmiştim. Çok emek verdinHayırlısı böyleymiş demekki Peki yine deneme yapacak olsan bu yöntemi denermiydin.

Senin yaptıklarını hep takip etmiştim. Çok emek verdinHayırlısı böyleymiş demekki Peki yine deneme yapacak olsan bu yöntemi denermiydin.
Hayirlisi canim nasipte yokmus. Evet kesinlikle yine ayni sekilde denerdim. Ne eksik ne fazla, cunku her anlamda aklina gelebilecek herseyi yaptim

Kuzum yine düşünüyor musun peki ve yine denesen bu yaptıklarınımı yapardın
Yok canim artik dusunmuyorum, Allah dileyen herkese nasip etsin. Eger dusunseydim eger ya hic bisey yapmaz tamamen akisina birakirdim. Yada aynilarini yapardim

Evet abla gittim, kesin kız açık ve net gördük... Çok şükür ne diyeyim... Rabbim gönlümüzü razı eylesin tez zamanda İnşallah hamiş ve deneyecek arkadaşlara nasip olur
Hayırlı olsun canım.rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin.salihalardan olsun.bende kız hissediyorum.nasipte olana gönlümüzü razı eylesin Allahım

Hayırlı olsun canım.rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin.salihalardan olsun.bende kız hissediyorum.nasipte olana gönlümüzü razı eylesin Allahım
Canım senin çok bulantın oldumu ve ağızdaki şu acı tat sendede varmıydı? Sen denemeni pikte yaptın yanılmıyorsam inşallah hayırlısıyla erkek evlat nasip olur kucağına canım

Sizin de beslenmeniz diyete uygun muydu yani bir de onceki bebeklerinizde ph ölctunuz mu onlarda nasildı ph dediğiniz akıntı ph mı 5ti,
Evet ama tam değil protein ağırlıklı besleniriz eşimde bende etsiz öğün geçmez. Ama süT ürünleri de burda okuyunca kestim 4 ay diyet yaptım bende çok zorlanmadım. Önceki bebekler doğaçlama olmuş inan ilk oğlum her gün ilişki ile kaldım. Kızımda akıntım başladı bilerek o gün denemedim kız olur diye o zamanlar da takip ediyordum buraları . Sonra çocuklar büyüdü dedik bi tane daha olsun akıntım varken eşim yoktu akıntım ( yumurta akı kıvamlı olan) bittiğinde eşim il dışından geldi ve perhiz etmiş oldu oda o günü değerlendirdik tek ilişki ile. Neyse 4 aylık oldu sonra ömrü yokmuş kalbi durdu. 3 ay dinlendim ve denemeye karar verdiğimde burda arkdşlr ile yazıştık konuştuk çok şey öğrendim 3 ay ovulasyon testi denedim ama nasip değilmiş çAtta denemem oldu ama tutmadı 4. de pikken 6 saat sonra denedim tuttu. Ph burda duyduğum için 3 ay da karbonat ve su dan artırmaya çalıştım phı merak edip ölçtürdüm. Akıntı ph ilk kez duydum ona baktırmadım. Ben bi yerde okumuştum stres kız bebek olmasını etkiliyor diye . Rahat insanların morali yüksek olanların erkek olma olasılığı yüksekmiş. Eşimde bende hep mutluyuz dur güler eğlenir dururuz . Lütfen okunanlar da silsinler kafasından herşeyi bırakıp komik şeyler izleyin bol bol şükredin bok hareket edin eğer eşiniz çok stresli işe ona da bu durumu aşılayın. Herşey gönlünüze göre olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım senin çok bulantın oldumu ve ağızdaki şu acı tat sendede varmıydı? Sen denemeni pikte yaptın yanılmıyorsam inşallah hayırlısıyla erkek evlat nasip olur kucağına canım
Amiin canım inşallah hepimize nasip olur ogluslar denemeyi pikte yaptım aynen
acı tat olmadı istahsizlik oldu hafif bulantım oldu ama hiç istifra etmedim.kizlarda hiç ama hiç olmamıştı bulantım çok rahattım.bu gebelikte benziyor onlara sadece ikinci kızımda kese içinde ilk haftalarda sağda görünüyor.bunda solda başka da bı fark bulamadım.ariyorum farklı belirtiler de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…