- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.521
Mesele dışarda döner, köfte, lahmacun, kıymalı, kavurmalı pide yiyebiliyoruz ama kaşar olmayacak. kahvaltıda mercimek çorbası da içiyorum bazen. Meyve suyuda içiyorum. Buarada ball ve reçelde yiyorumHay yaşa yaaavallahi bunaldım korkuyorum bisey yemeye bunları not alacam şimdi canim aklinda varsa daha yazarmisin lutfen
Beslenmeye erkekler dahil değil dimi sadece kadınlarMesele dışarda döner, köfte, lahmacun, kıymalı, kavurmalı pide yiyebiliyoruz ama kaşar olmayacak. kahvaltıda mercimek çorbası da içiyorum bazen. Meyve suyuda içiyorum. Buarada ball ve reçelde yiyorum
Evet sadece kadınlarBeslenmeye erkekler dahil değil dimi sadece kadınlar
Gynox baking soda kullandiniz mi hicBeslenmeye erkekler dahil değil dimi
Kızımı oldu dediğiniz kisinin
Doğrumu yapıyorum ?bide Türk kahvesi içilebilir sence
Canım bak yazdıklarını okuyorum nacizane şunları söyleyeyim...Belli başlı dikkat ettiğin şeyler doğru ancak şurda kahvaltıda yiyorum diye yazdığın şeylerin hepsi az ya da çok miktarda kalsiyum ve magnezyum ihtiva ediyor...Örrneğin çerezlerden çiğ badem ve çiğ kaju yüksek miktarda çinko ve kalsiyum içerir ama son derecede alkali besinlerdir...Ananas avakado son derece alkalidir lakin onlar dahi kalsiyum magnezyum içerir...Geçen yıl aralık ocak ayından itibaren besinleri incelemiş ve klasifiye etmeye çalışmış sağlıkçı bir aileden gelen biri olarak diyorum ki besinleri bu anlamda filtrelemen imkansız gibi bişey...Belli başlı konuşulan süt ürünleri ph yuksek su vs gibi şeylere dikkat edebilirsin bütün bunlara dikkat etsen dahi vucut ph ını yükseltmiş olman vajen ph ını doğrudan yükseltmeyebilir doğası gereği zaten düşük ph ile koruma mekanizması vardır...Kaldı ki o sırada farkında olmadığın ufak bir enfeksiyon ph ı aşağı çekmiş olabilir....Bütün bu mekanizmaları kontrol altında tutman imkansız gibi bişey:)...Yine de içini rahatlatmak adına diyetini yap...Ama biyolog birçok arkadaşımda var şöyle söylerler planlama işinin %30 u beslenme kalanı ilişki zamanlamasıdır...Nisandan beri diyet yapıyorum inanın okadar alıştımki başlarda kahvaltı zorluyordu. Şimdi ya kahvaltı yapmıyorum yada bişeyler ayarlıyorum. Mesela patates kızartması zeytin, domates, sucuk, kıyma kavurması, kabak kızartıyorum bazen muhakkak buluyorum bişeylerBuarada simitler sütsüz oluyormuş bugün özellikle sorup oldım. Alerjim var dedim
Arkadaşım yazdıklarının hepsini biliyorum.ayrıca benim diyetimde çerez yok. Protein ağırlıklı besleniyorum. Ben doktoruma güveniyorum.5 bin kişinin üzerinde denenmiş ve yüzde 80 başarıya ulaşmış bir doktorla bu yola girdim. Gerisi Rabbim kalmış. Ayrıca herkes istediğini yapmak da inanmak da özgür. Neden benim diyetime bu kadar takıldınız cidden anlamış değilim. Sizde yapın kesin olacak diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum.Canım bak yazdıklarını okuyorum nacizane şunları söyleyeyim...Belli başlı dikkat ettiğin şeyler doğru ancak şurda kahvaltıda yiyorum diye yazdığın şeylerin hepsi az ya da çok miktarda kalsiyum ve magnezyum ihtiva ediyor...Örrneğin çerezlerden çiğ badem ve çiğ kaju yüksek miktarda çinko ve kalsiyum içerir ama son derecede alkali besinlerdir...Ananas avakado son derece alkalidir lakin onlar dahi kalsiyum magnezyum içerir...Geçen yıl aralık ocak ayından itibaren besinleri incelemiş ve klasifiye etmeye çalışmış sağlıkçı bir aileden gelen biri olarak diyorum ki besinleri bu anlamda filtrelemen imkansız gibi bişey...Belli başlı konuşulan süt ürünleri ph yuksek su vs gibi şeylere dikkat edebilirsin bütün bunlara dikkat etsen dahi vucut ph ını yükseltmiş olman vajen ph ını doğrudan yükseltmeyebilir doğası gereği zaten düşük ph ile koruma mekanizması vardır...Kaldı ki o sırada farkında olmadığın ufak bir enfeksiyon ph ı aşağı çekmiş olabilir....Bütün bu mekanizmaları kontrol altında tutman imkansız gibi bişey:)...Yine de içini rahatlatmak adına diyetini yap...Ama biyolog birçok arkadaşımda var şöyle söylerler planlama işinin %30 u beslenme kalanı ilişki zamanlamasıdır...
Çay, kahve serbest her gün içiyorum. Bazende yeşil çayBitki çayları içiyorum bu süre zarfında
Doğrumu yapıyorum ?bide Türk kahvesi içilebilir sence
Çay, kahve serbest her gün içiyorum. Bazende yeşil çay
Canin sana özelden yazmistim bakbilirmisin rica etsemEvet abla gittim, kesin kız açık ve net gördük... Çok şükür ne diyeyim... Rabbim gönlümüzü razı eylesin tez zamandaİnşallah hamiş ve deneyecek arkadaşlara nasip olur
EvetKızımı oldu dediğiniz kisinin
Tekrar yazar mısınCanin sana özelden yazmistim bakbilirmisin rica etsem
Son bisey daha ekmek konusunda kesinlikle yasak mı yoksa beyaz ekmek,cavdar yada tam tahıllı olurmu
Ben hepsini yiyorum. Çoğunlukla kepekli ekmekSon bisey daha ekmek konusunda kesinlikle yasak mı yoksa beyaz ekmek,cavdar yada tam tahıllı olurmu
Diyetinize neden takılayım sizi ilgilendirir tamameen:)...Söylediklerinizde bilimsellikle örtüşmeyen şeyler de var doktor kardeşiyim doktor eşiyim hiçbir gerçek hekim hastalarıyla ilgili böyle bir konuda yüksek bir örneklemle çalışmaya girmez son derece etik dışı ve inandırıcılıktan uzak!... Elbette istediğinizi yazarsınız isteyen dikkate alır istemeyen almaz...Ama ben de akla mantığa uygun olmayanı yazarım...Grupta birkaç sayfa öncelere dönerseniz paylaşımlarınızda insanları yanlış yönlendirme ile ilgili ithamlarda bulunan sizdiniz....Neyse Rabbım yolunuzu açık etsinArkadaşım yazdıklarının hepsini biliyorum.ayrıca benim diyetimde çerez yok. Protein ağırlıklı besleniyorum. Ben doktoruma güveniyorum.5 bin kişinin üzerinde denenmiş ve yüzde 80 başarıya ulaşmış bir doktorla bu yola girdim. Gerisi Rabbim kalmış. Ayrıca herkes istediğini yapmak da inanmak da özgür. Neden benim diyetime bu kadar takıldınız cidden anlamış değilim. Sizde yapın kesin olacak diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum.
Bilimsellikle örtüşmeyen mi cidden güldürdün beni. Yani bu 5 bin kişiyi kafamdanmı uyduruyorum. Keşke benim kadar araştırıp ondan sonra bunları yazsaydın. Yabancı siteleri bile okudum.Diyetinize neden takılayım sizi ilgilendirir tamameen:)...Söylediklerinizde bilimsellikle örtüşmeyen şeyler de var doktor kardeşiyim doktor eşiyim hiçbir gerçek hekim hastalarıyla ilgili böyle bir konuda yüksek bir örneklemle çalışmaya girmez son derece etik dışı ve inandırıcılıktan uzak!... Elbette istediğinizi yazarsınız isteyen dikkate alır istemeyen almaz...Ama ben de akla mantığa uygun olmayanı yazarım...Grupta birkaç sayfa öncelere dönerseniz paylaşımlarınızda insanları yanlış yönlendirme ile ilgili ithamlarda bulunan sizdiniz....Neyse Rabbım yolunuzu açık etsin
Yazdığınızı okurmusunuz 5 bin kişilik çalışmayı benim doktorum yaptı yazmıştınız...Yazdıklarınız çelişkili yanlış Rusyada yapılan akademık bir çalışma ve bilimsel çalışma sonuçları için 5 bin o kadar küçük bir örneklem ki hayret doğrusu kendinizi nasıl kaptırıp inandırmışsınız...Neyse bu uslupla daha fazla yazmam size...Allah hidayet versin....Bilimsellikle örtüşmeyen mi cidden güldürdün beni. Yani bu 5 bin kişiyi kafamdanmı uyduruyorum. Keşke benim kadar araştırıp ondan sonra bunları yazsaydın. Yabancı siteleri bile okudum.
Rusya’da bazi doktorlar bunun mumkun olabilecegi hakkinda yayinlar yaptiktan sonra Fransa’da da Paris’te 5bin kadin uzerinde yapilan bir arastirma, “diyet” yonteminin yaklasik % 80 oraninda basariya ulasabilecegini gostermistir.
Bu yeterlidir sanırım size iyi günler.
Evet benim doktorum ve yurt dışında.Ayrıca sizi inandırmak zorundamıyım. Siz maden hekimlerle dolu bir aileye sahipsiniz neden arzuma takvim yaptırıp böyle şeylere inanıyorsunuz diye ben size soruyor muyum. Evet lütfen yazmayın. Çok rica ediyorum.Yazdığınızı okurmusunuz 5 bin kişilik çalışmayı benim doktorum yaptı yazmıştınız...Yazdıklarınız çelişkili yanlış Rusyada yapılan akademık bir çalışma ve bilimsel çalışma sonuçları için 5 bin o kadar küçük bir örneklem ki hayret doğrusu kendinizi nasıl kaptırıp inandırmışsınız...Neyse bu uslupla daha fazla yazmam size...Allah hidayet versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?