Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım cinsiyet öğrenmene de bişey kalmamış.iki kızımda da doktorlar 11 haftalık bilmişlerdi. Sende çok emek verdin. İnşallah gönlümüzdeki olur. Umut olursun bize

Soldan yumurtladıysan ondan olabilir canım. Amin Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Bendede 2 kız var onlara hamileyken afedersin sabahları sarı safra çıkarırdım ama akşama kadar rahattım. Bu gebelik ağır geçiyor sabahları bulantı çok yoğun akşama kadar sürüyor yemek yiyemiyorum. Dün doktorum bir hap verdi bugün ilk defa karnımı doyurdum oh be dedim vallahi onun dışında rahatım çok şükür bendede usg yı hep sağ kasığımın altına tuttu hatta sordum neden orada diye sağdan yumurtlamışsın dedi. Bakalım rabbim erkek evlatlarımızı nasip eder inşallah

Kuzum ya çok seviniyorum Senin için ne güzel babanın adını yaşatacaksın. Rabbim bizede nasip eder inşallah Dualarında benide unutma
Canımmmm çok sağol gerçekten burda aile gibi oluyoruz ki onlarla paylaşmadıgımız şeyleri paylaşıyoruz.. evet çok şükür ki bende ona seviniyorum , allah razı olsun çok şey öğrettin bana , çok şey kattınız. Hep dualarındasınız . Allah sizlere de nasip etsin inş.. en kısa zamanda hayırlısı ile ..

Kuzum ya bu belirtilere hiç takılma. Ben ilk kızımda 1 ay hastane de yattım. İkinci okadar rahat ve farklıydıki herkes erkek bebek olur diyordu. Bütün belirtiler erkek bebek gelecek diyordu. Ama nur topu gibi bir kızım oldu iyiki oldu. Namaz kılıp dua ederdim Alllahıım hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olsun diye. Yine öyle dua ediyorum. Şimdi Bir kızım daha olsa inan üzülmem. Allaha şükür bazı şeyleri aştım. Sadece elimden geleni yapıyorum. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Rabbim gönlümüzdekini biliyor nasılsa

Aminnn amin amin. Güzel kalpli arkadaşım. Duaların yeter. Benimde bir yardımım dokunmuşsa ne mutlu bana

Amin canım benim inşallah ya..üç aydan sonra rahat gebelik dönemine geçeriz inşallah.ilk aylar zorlaniyoruz.

Yok canım takılmıyorum zaten hakkımızda hayırlısı neyse o olsun her hamilelik bir olmuyor demekki bunu öğrenmiş olduk

Olctum evet canim, nette ph cubuklari satiliyor onlarla olctum, ictigim sudan tut,idrar akinti sperm hepsini olctum -ki cok yuksekti hep, gunboyu su icmesem asla idrar rengi koyulasmazdi mesela cunku hep yuksekti. Ph damlasi falan da kullandim ben
Idrar rengi acık renk ise ph yüksek anlamina mi geliyor yani

Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o.ben de tesadufen ögrendim bu sayfayı 2.yi dusunuyoruz insan nefsi istiyor mutlaka kız da erkek de.ilki oğlan olsaydi bi de kizim olsun derdim mesele erkek olsun degil aslinda.ben cok cok rahat bir insanimdir kizimda da ilk gebelik olunca hic dusunmedim hic esimde oyle 5aylık evliydik zaten olur mu olmaz mı gibi bi stresi olmadi cok sukur ilk denemede de oldu hani stresli olunca kız demissiniz ya o da cok genel degil bence rabbim vermek isteyince veriyor benim dusuncem boyle diyet ovulasyon vs.seyleri simdi ogrendim denemezsem keske deneseydim diye aklimda kalsin istemiyorum

Gunaydın arkadaşlar bende diyete baslamıstim eylülde deneyecektik ama gebelik planımızı ertelemek zorunda kalabiliriz kasımdan sonraya diyet konusunda ne yapmam gerekir boyle olursada diyet 6aydan uzun olacak hatta dun ovulasyon testi bile yaptım 10 mayista regl baslangici olmustu sonra 22 23 mayısta akıntı oldu hatta 23unde yumurta beyaziydi catlama oldu diye dusunmustum ama testler yeni geldi bi test yaptim dun aksam 7de bi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20210526_195233.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
Canim muhtemelen senin yum geçti ama bazi aylar adete yakin tekrar yum olabiliyomus aklimda kalmasin diyosan günlük bi test yap 11 ile 14 arasi yada aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…