- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.581
Benim sabah ilk idrar bile cok koyu oluyorEvet genelde oyle aynen, ama normal idrarda bahsetmiyorum, saatlerce su icilmemis, wc gidilmemiş ve halen açık renk ise yüksek ihtimal ph yuksektir
Ph çubukları satılıyor internette onlarla bakiyodum benBenim sabah ilk idrar bile cok koyu oluyorıdrar ph ne ile ölcüyorsunuz
Mj yazarken otomatik düzeltme olmuş telefonu değiştirdim tam alışamadım mesela özellikle kızım olsun diye akıntının ilk günü deneme yaptık yazmıştım. Evet bende ilk oğlan olunca 2. Kız istedik eşimin sülalesin de kız yok oda çok istedi çok şükür rabbim ikisinide tattırdı. Olabilir bende bi yazıda okumuştum söylemek istedim yinede stres iyi bişey değil allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlık li ömürlü olsun. Eğer kız diye öğrenseydim bende Üzülmezdim rabbim aratmasın isteyen herkese de nasip etsin inş.Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o.ben de tesadufen ögrendim bu sayfayı 2.yi dusunuyoruz insan nefsi istiyor mutlaka kız da erkek de.ilki oğlan olsaydi bi de kizim olsun derdim mesele erkek olsun degil aslinda.ben cok cok rahat bir insanimdir kizimda da ilk gebelik olunca hic dusunmedim hic esimde oyle 5aylık evliydik zaten olur mu olmaz mı gibi bi stresi olmadi cok sukur ilk denemede de oldu hani stresli olunca kız demissiniz ya o da cok genel degil bence rabbim vermek isteyince veriyor benim dusuncem boyle diyet ovulasyon vs.seyleri simdi ogrendim denemezsem keske deneseydim diye aklimda kalsin istemiyorum
Bildimi peki sonucBen yaptirdim canim
Gunaydin canim bata 6 gun kaldi Yarın sabah erken gebelik yapsam mi diye düşünüyorumRuveydam2015 M Maviayyy Tazeanneeee B Beybipattis Passi0n kızlar nasılsınız?
Herkes iyi mi sesiniz çıkmıyor
Ruveydam2015 canım kaç gün kaldı bata? Hadi hayırlı haberle gelin inşallah
Soruna cevap geldi mi cnm ben de merak ediyorum bunuGüzel anneler vajina ph olcerler varya onlar idrar daki ph mi yoksa rahimde ki ph mi olcuyorlar , bilgisi olan var mı, doktorum idrarın değil rahmin ph önemli erkek bebek icib demişti de
Canim hesaplama degile planlama yaptirmkstim benBildimi peki sonuc
Şükür canım iyiyim sen nasılsın? Haftaya kontrol var bakalım heyecan doruktaRuveydam2015 M Maviayyy Tazeanneeee B Beybipattis Passi0n kızlar nasılsınız?
Çok şükür canım bulantılar çok fazlaydı doktor bir ilaç verdi hamd olsun azaldı kalkıp işlerimi yapıp karnımı doyurabiliyorum. Şimdi peşimdenRuveydam2015 M Maviayyy Tazeanneeee B Beybipattis Passi0n kızlar nasılsınız?
Iyiyim cnm annemlerin yanindayim pek aktif olamıyorum sen nasilsinRuveydam2015 M Maviayyy Tazeanneeee B Beybipattis Passi0n kızlar nasılsınız?
Oo az kalmış yarın yap kız ne olacak yoksa da sağlık olsun deyip önümüze bakarız canım hiç stres yapmaGunaydin canim bata 6 gun kaldi Yarın sabah erken gebelik yapsam mi diye düşünüyorum
Onun dışında sagli sollu batmalar ve bel agrisi inceden eslik ediyor bakalim dua et insaallah bu ay olsun kuzu 3 aydir kusran yoksa
Yaaa zaman nasıl da geçiyor öyleŞükür canım iyiyim sen nasılsın? Haftaya kontrol var bakalım heyecan dorukta
Aynen canım eşim yok hatta bugün yarın yum günümÇok şükür canım bulantılar çok fazlaydı doktor bir ilaç verdi hamd olsun azaldı kalkıp işlerimi yapıp karnımı doyurabiliyorum. Şimdi peşimdenRuveydam2015 ve M Maviayyy sabırsızlıkla ve dualarımla sizleri bekliyorum sen nasılsın canım? R rana20 senin eşin şehir dışına gidecekti o yüzden denemeyi erteledin değil mi canım
Çok şükür canım iyiyim aynı hayat telaşı devam ediyor işteIyiyim cnm annemlerin yanindayim pek aktif olamıyorum sen nasilsin
Bende beklemedeyim kuzuÇok şükür canım iyiyim aynı hayat telaşı devam ediyor iştesen bu ay boş mu geçtin hiç sesin çıkmadı yum olmadı mı daha
Ayy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alacağız Allahın izniyleBende beklemedeyim kuzuRuveydam2015 ayniydi testlerimiz bu ay bakalim hayirlisi kuzu tuttumu tutmadimi göreceğiz
Ya kuzum benim Allah razi olsun rabbim seninde gönlünün muradini versinAyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alacağız Allahın izniylesana hep ikiz olsun diye dua ediyorum
Ayy Aminnnn inşallah canım inşallahYa kuzum benim Allah razi olsun rabbim seninde gönlünün muradini versinBirbirimize ettiğimizi dualar kabul olsun cnm
Insllah bu ay esin supriz yaparda kuzu tam yum zamamninda denemeni yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?