Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Mj yazarken otomatik düzeltme olmuş telefonu değiştirdim tam alışamadım mesela özellikle kızım olsun diye akıntının ilk günü deneme yaptık yazmıştım. Evet bende ilk oğlan olunca 2. Kız istedik eşimin sülalesin de kız yok oda çok istedi çok şükür rabbim ikisinide tattırdı. Olabilir bende bi yazıda okumuştum söylemek istedim yinede stres iyi bişey değil allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlık li ömürlü olsun. Eğer kız diye öğrenseydim bende Üzülmezdim rabbim aratmasın isteyen herkese de nasip etsin inş.

Güzel anneler vajina ph olcerler varya onlar idrar daki ph mi yoksa rahimde ki ph mi olcuyorlar , bilgisi olan var mı, doktorum idrarın değil rahmin ph önemli erkek bebek icib demişti de

Çok şükür canım bulantılar çok fazlaydı doktor bir ilaç verdi hamd olsun azaldı kalkıp işlerimi yapıp karnımı doyurabiliyorum. Şimdi peşimden Ruveydam2015 ve M Maviayyy sabırsızlıkla ve dualarımla sizleri bekliyorum sen nasılsın canım? R rana20 senin eşin şehir dışına gidecekti o yüzden denemeyi erteledin değil mi canım

Gunaydin canim bata 6 gun kaldi Yarın sabah erken gebelik yapsam mi diye düşünüyorum
Onun dışında sagli sollu batmalar ve bel agrisi inceden eslik ediyor bakalim dua et insaallah bu ay olsun kuzu 3 aydir kusran yoksa
Oo az kalmış yarın yap kız ne olacak yoksa da sağlık olsun deyip önümüze bakarız canım hiç stres yapma
Şükür canım iyiyim sen nasılsın? Haftaya kontrol var bakalım heyecan dorukta
Yaaa zaman nasıl da geçiyor öyle Allahım gönül muradınla müjdelesin inşallah canım dualarımdasın içime sana karşı hep erkek doğuyor Rabbim yanıltmaz inşallah
Aynen canım eşim yok hatta bugün yarın yum günüm bahtsız bedevi ben sonumu merak ediyorum bakalım hayır olsun inşallah seninde zorlu geçiyor Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanla hafifler
Iyiyim cnm annemlerin yanindayim pek aktif olamıyorum sen nasilsin
Çok şükür canım iyiyim aynı hayat telaşı devam ediyor işte sen bu ay boş mu geçtin hiç sesin çıkmadı yum olmadı mı daha

Çok şükür canım iyiyim aynı hayat telaşı devam ediyor işte sen bu ay boş mu geçtin hiç sesin çıkmadı yum olmadı mı daha
Bende beklemedeyim kuzu Ruveydam2015 ayniydi testlerimiz bu ay bakalim hayirlisi kuzu tuttumu tutmadimi göreceğiz

Ayy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alacağız Allahın izniyle sana hep ikiz olsun diye dua ediyorum
Ya kuzum benim Allah razi olsun rabbim seninde gönlünün muradini versin Birbirimize ettiğimizi dualar kabul olsun cnm
Insllah bu ay esin supriz yaparda kuzu tam yum zamamninda denemeni yaparsin

Ya kuzum benim Allah razi olsun rabbim seninde gönlünün muradini versin Birbirimize ettiğimizi dualar kabul olsun cnm
Insllah bu ay esin supriz yaparda kuzu tam yum zamamninda denemeni yaparsin
Ayy Aminnnn inşallah canım inşallah
Yok kız nerdeee şuan tam kur yapıyordum çocuk yapma zamanı falan diye ama maalesef dedi kendileri benden siz kışa kadar umudu kesin o iş çok zor çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…