Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ayy Aminnnn inşallah canım inşallah
Yok kız nerdeee şuan tam kur yapıyordum çocuk yapma zamanı falan diye ama maalesef dedi kendileri benden siz kışa kadar umudu kesin o iş çok zor çokkk
Hayirlisi olsun kuzu sen yinede bekle supriz yapar insllah eşin

Yaaa ağzın bal yesin canım benim ya amiin amin inşallah hepimizin gönül muradi olsun.zaman bana da hızlı geçiyor ya.. inşallah sende benim dualarimdasin en hayırlı zamanda oğluna gebe kalırsın

Yaaa ağzın bal yesin canım benim ya amiin amin inşallah hepimizin gönül muradi olsun.zaman bana da hızlı geçiyor ya.. inşallah sende benim dualarimdasin en hayırlı zamanda oğluna gebe kalırsın
Allah razı olsun canım arkadaşım benim Rabbim kabul etsin inşallah dualarımız kabul olan dualardan olsun

Soruna cevap geldi mi cnm ben de merak ediyorum bunu
Yok canim cevap olmadı maalesef, benim bildiğim yumurta çatlayıncaya ilk 12 saat bazik oluyor rahim birde ilk kadın orgazm olunca oluyor diye biliyorum ne kadar doğru bilmiyorum,
Ama bunun haricinde nasıl öğreniliyor ph değeri keşke bunu bilebilseydik

Kızlar bende 6 aydır deneme yapıyordum, hatta baya yazıştık burada, kızlar sağolsun çok destekte oldu. Allah hepinizden razı olsun, sanırım benimde pozitif, adetime 3 gün daha var. Cuma bir daha yapacağım, inş hamileyimdir, Türkiye’ye gideceğim, eşim burada kalacak, 3 ay daha beklemek istemiyorum

Eklentiler

• 43C88003-09D2-4F9B-92CE-ECD3A661F3A1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlı olsun canım var gibi duruyo insaallah guzel ilerler. Bende sabah ayni testten yaptim bata 5 gun var 9. Günüm negatif cıktı adetin gecince kan ver bence kesinleşir

Sendende canim. Peki yasadigin bi belirti var mi birde yumurtlamanın kacinci günündesin
Ben bebek düşündüğüm her ay hamileyim diyordum belirtilerden dolayı, halbuki uzun süre korunduktan sonra hamilelik belirtsi yaşıyor gibi belirti yaşamak mümkünmüş bilmiyordum bunu, bu ay diğer zamanlara göre fark, çenemde sivilcelenme ve göğüs hassasiyeti, regl zamanı göğsüm ağrımazdı çünkü, ondan 3 gün kala test yaptım. Yumurtlamanın 14.günü test yaptım

Gözün aydın canim saglikla kucağına alirsin insaallah

Hayirli olsun cnm ikinci cizgin belirgin bir şekilde rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve oğluşum oluyor diye sevincini yaşamayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…