Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayirli olsun cnm evet var gibi duruyor insallah gonlundeki olur detaylari da yaz lutfen yurtlama vs.ne zaman deneme oldu

Erken
Erken gebelik testi 5 gun kala negatif
Canım erken gebelik testleri bana çok güven vermiyor nedense. Yoksa da hayırlısı olsun inşallah üzülmek yok yola devam Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir.
Ben yapmadiim cnm annemlerdeyim eve gecince yaparim diyorum
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz o zaman
Aaa canım evet biliyorum seni deneme yapmıştın testine bakmıştık çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim inşallah oğluşum geliyor teyzeleri diye yazdığın günleri de görürüz

Hayirli olsun cnm evet var gibi duruyor insallah gonlundeki olur detaylari da yaz lutfen yurtlama vs.ne zaman deneme oldu
Saol canım benim, amin inşallah, benim piklerim kısa sürüyordu. 1 gün içinde pik ve çatlama oluyordu. Reglimin 15.günü yumurtlamaydı. Testlerim ekte. Akşam 8 de pikti, gece 1 de denemem oldu. Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• 7983BF37-D44B-44D8-B55A-41B5D5041D86.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
Amin canım benim, uğraşıyoruz ediyoruz, takdir yüce Rabbimizin, tekrar saolun. Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun inşallah
Amin canım sanada hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah oğlunu L Lilarengim1 canım bu arkadaşımıda eklermisin listeye sayfadaki bayanlar sizde boş durmayın dolduralım kucaklarımızı erkek evlatlarımızla inşallah

Ah ahh kocamı bi yakalarsam inşallah çağrına hemen uyacağımmm

Ah ahh kocamı bi yakalarsam inşallah çağrına hemen uyacağımmm
E o zaman önce Allah kavuştursun diyelim sonra da sağlıklı hayırlı erkek evlat mayası tuttursun inşallah diyelim Aminnnn de diyelim her zaman dualardasınız canlar Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım benim Aminnnn Aminnnn Aminnnnn ne güzel dua ettim öyle Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah topluca şükür namazları kılalım o günleri göstersin Rabbim

Ruveydam2015 canım benim bata 2 gün vardı kaset test yapmıştım yumdan sonra 12. Ci gündü bir kaç gün daha bekle sen umutsuzlanma hemen olacak Allah'ın izniyl inşallah
Kuzum insalllah dua edin bu ay bos geçmez bakalım umarım adet olmam

M Maviayyy ve Ruveydam2015 güzel haberlerinizi bekliyorum test yaptınızmı? Belirtileriniz varmı? Ne durumdasınız canlar?
Canim bu gun benim bat günüm gelen giden yok şimdilik 1 haftadir bel kasik agrisi var adet olcam gibi sanki onun öncesinde de çokça batma olmuştu. Sabah test yaptim negatif sanirim bu ayda bisey yok bende

Canim bu gun benim bat günüm gelen giden yok şimdilik 1 haftadir bel kasik agrisi var adet olcam gibi sanki onun öncesinde de çokça batma olmuştu. Sabah test yaptim negatif sanirim bu ayda bisey yok bende
Canım haktan hayırlısı geç olur ama rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlık olsun yeterki. Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur hiç sıkıntı yapma canım duacınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…