- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.621
Hayirli olsun cnm evet var gibi duruyor insallah gonlundeki olurKızlar bende 6 aydır deneme yapıyordum, hatta baya yazıştık burada, kızlar sağolsun çok destekte oldu. Allah hepinizden razı olsun, sanırım benimde pozitif, adetime 3 gün daha var. Cuma bir daha yapacağım, inş hamileyimdir, Türkiye’ye gideceğim, eşim burada kalacak, 3 ay daha beklemek istemiyorum
Canım erken gebelik testleri bana çok güven vermiyor nedense. Yoksa da hayırlısı olsun inşallah üzülmek yok yola devam Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir.Erken
Erken gebelik testi 5 gun kala negatif
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz o zamanBen yapmadiim cnm annemlerdeyim eve gecince yaparim diyorum
Aaa canım evet biliyorum seni deneme yapmıştın testine bakmıştık çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlar bende 6 aydır deneme yapıyordum, hatta baya yazıştık burada, kızlar sağolsun çok destekte oldu. Allah hepinizden razı olsun, sanırım benimde pozitif, adetime 3 gün daha var. Cuma bir daha yapacağım, inş hamileyimdir, Türkiye’ye gideceğim, eşim burada kalacak, 3 ay daha beklemek istemiyorum
Saol canım benim, amin inşallah, benim piklerim kısa sürüyordu. 1 gün içinde pik ve çatlama oluyordu. Reglimin 15.günü yumurtlamaydı. Testlerim ekte. Akşam 8 de pikti, gece 1 de denemem oldu. Bakalım hayırlısı olsun inşallahHayirli olsun cnm evet var gibi duruyor insallah gonlundeki olurdetaylari da yaz lutfen yurtlama vs.ne zaman deneme oldu
Amin canım benim, uğraşıyoruz ediyoruz, takdir yüce Rabbimizin, tekrar saolun. Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahCanım erken gebelik testleri bana çok güven vermiyor nedense. Yoksa da hayırlısı olsun inşallah üzülmek yok yola devam Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir.
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz o zaman
Aaa canım evet biliyorum seni deneme yapmıştın testine bakmıştık çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbiminşallah oğluşum geliyor teyzeleri diye yazdığın günleri de görürüz
Ya ne tatlisin senL Lilarengim1 canım beni sayfanın başına hamile diye eklermisin cinsiyet öğrenince yumdan 1 gün önce erkek bebek bekliyor diye yazarsın inşallah amin amin aminnnn ,
Hayırlı olsun inşallahL Lilarengim1 canım beni sayfanın başına hamile diye eklermisin cinsiyet öğrenince yumdan 1 gün önce erkek bebek bekliyor diye yazarsın inşallah amin amin aminnnn ,
Amin kuzum rabbim ikimizede bu sevinci yaşatsın inşallahYa ne tatlisin seninşllah oğluşum oluyor ssevincini yasarsin
Amin canım sanada hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah oğlunuHayırlı olsun inşallah
Ah ahh kocamı bi yakalarsam inşallah çağrına hemen uyacağımmmAmin canım sanada hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah oğlunuL Lilarengim1 canım bu arkadaşımıda eklermisin listeye sayfadaki bayanlar sizde boş durmayın dolduralım kucaklarımızı erkek evlatlarımızla inşallah
E o zaman önce Allah kavuştursun diyelim sonra da sağlıklı hayırlı erkek evlat mayası tuttursun inşallah diyelim Aminnnn de diyelimAh ahh kocamı bi yakalarsam inşallah çağrına hemen uyacağımmm
Allah razı olsun canım benim Aminnnn Aminnnn AminnnnnE o zaman önce Allah kavuştursun diyelim sonra da sağlıklı hayırlı erkek evlat mayası tuttursun inşallah diyelim Aminnnn de diyelimher zaman dualardasınız canlar Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Kuzum insalllah dua edin bu ay bos geçmez bakalım umarım adet olmamRuveydam2015 canım benim bata 2 gün vardı kaset test yapmıştım yumdan sonra 12. Ci gündü bir kaç gün daha bekle sen umutsuzlanma hemen olacak Allah'ın izniyl inşallah
Merhaba bu neo penatronu kullandıgınız sürede kaşıntınız oldu mıCnm ph artıran fiiller mi bunlar
Canim bu gun benim bat günüm gelen giden yok şimdilik 1 haftadir bel kasik agrisi var adet olcam gibi sanki onun öncesinde de çokça batma olmuştu. Sabah test yaptim negatif sanirim bu ayda bisey yok bendeM Maviayyy veRuveydam2015 güzel haberlerinizi bekliyorum test yaptınızmı? Belirtileriniz varmı? Ne durumdasınız canlar?
Canım haktan hayırlısı geç olur ama rabbim gönlündekini nasip eder inşallahCanim bu gun benim bat günüm gelen giden yok şimdilik 1 haftadir bel kasik agrisi var adet olcam gibi sanki onun öncesinde de çokça batma olmuştu. Sabah test yaptim negatif sanirim bu ayda bisey yok bende
Insaallah canim Allah razi olsunCanım haktan hayırlısı geç olur ama rabbim gönlündekini nasip eder inşallahsağlık olsun yeterki. Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur hiç sıkıntı yapma canım duacınım
Merhaba bebisinize az kalmıs sanırim hayirlisiyla sagliklica dogar ins.Benimde az bi şeffaf akıntım olmuştu bir iki saat sonra hastaneye gittim çatlamış dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?