Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhaba bebeginizi gule gule buyutun insallah isteyen herkese versin rabbim bizlere de versin
esıniz takviye neler kullandi sizin fitil hangisiydi doktor takibinde doktorunuz catlama oldu dedikten sonra mi deneme oldu

Merhaba arkadaslar daha oncede bir kac sefer yazmistim sat 16 mayis ovulasyonla ilk silinme oldugu gece ve ertesi gun ogleni degerlendirdik yani 27 mayista oldu denemelerim dun ve bugunku testlerimde silikte olsa cizgi ve insallah saglikla sonuclarinirsa hamileyim galibaustteki dun yaptigim alttaki bu sabah yaptigim cizgi cokmu silik sizce batim 12 haziran buarada

Eklentiler

• 20210608_114444.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah canım baya belli sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bence silik değil daha bata 4 gün var gayet normal bence hiç bunları düşünme

Maşallah canım baya belli sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bence silik değil daha bata 4 gün var gayet normal bence hiç bunları düşünme
Cok tesekkurler cnm dayanamadim gidip kan verdim 86 cikti sonucum saglikla katlansin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin neredeyse 1 yildir deniyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim Rabbiminde izniyle film vesile oldu insallah

Cok tesekkurler cnm dayanamadim gidip kan verdim 86 cikti sonucum saglikla katlansin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin neredeyse 1 yildir deniyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim Rabbiminde izniyle film vesile oldu insallah
Canım maşallah değerin güzel çıkmış kaçıncı bebiş olacak kaç yıl ara vermiştin peki?

Maşallah canım
İnşAllah Rabbim birde erkek evlat nasip etsin yuvanıza
Rahim filmi çektirmeyi Dr mu önerdi canım?
Evet doktor istedi yani butun hormon testlerim normal yumurtlamam saglikli olunca ya sperm kaynakli yada tuplerde birsey olabilir dedi hicbirsey olmasada rahim filmi hamile kalma olasiligini yukseltiyor dedi ondan cektirdim rahmimde hafif sekil bozuklugu cikti ama engel degil dedi zaten 2 kizimda cok dusuk kilolarda dogmustu muhtemelen bu sekil bozuklugu kaynakli dedi..16 mayista regli oldum 8.gunu film cekildi bir kac gun sonrasida yumurtlamam oldu cok sukur Rabbim nasip etti tuttu bu sefer insallah saglikla alirim kucagima..

Maşallah canım
İnşAllah Rabbim birde erkek evlat nasip etsin yuvanıza
Rahim filmi çektirmeyi Dr mu önerdi canım?
Evet doktor istedi yani butun hormon testlerim normal yumurtlamam saglikli olunca ya sperm kaynakli yada tuplerde birsey olabilir dedi hicbirsey olmasada rahim filmi hamile kalma olasiligini yukseltiyor dedi ondan cektirdim rahmimde hafif sekil bozuklugu cikti ama engel degil dedi zaten 2 kizimda cok dusuk kilolarda dogmustu muhtemelen bu sekil bozuklugu kaynakli dedi..16 mayista regli oldum 8.gunu film cekildi bir kac gun sonrasida yumurtlamam oldu cok sukur Rabbim nasip etti tuttu bu sefer insallah saglikla alirim kucagima..

Merhaba bebeginizi gule gule buyutun insallah isteyen herkese versin rabbim bizlere de versin
esıniz takviye neler kullandi sizin fitil hangisiydi doktor takibinde doktorunuz catlama oldu dedikten sonra mi deneme oldu
Hayirli olsun canım maşaallah, darısı başımıza, esin hangi takviyeli kullandı acaba, yemeniz kaç gün dikkat ettiniz ve hangi fitili kullandın canim

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar doktordan geldim şükür kanama kalmamış artık normal hayatına dönebilirsin dedi cinsiyeti de göremedi bebek yüzüstü duruyordu sıpa göstermedi tahmin istedim soylemedi.bir ay sonra bakalım dedi.artik sabredecegim ultrason kağıdını ters çektim düz görünsün diye teyzeleri. Nub falan kafa yoracagim artıkiçime doğan kız yine de Rabbim bilir ama ümit var içimde

Eklentiler

• IMG_20210609_123309.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 85
Masallah kuzucuga annesi büyümüş senin ultrason bakinca erkek bebek hissettim cnm
Sağlıkla gelsin bebiş

Canımmm bak ümit vermek istemem ama nub tan anladığım kadarıyla bu bebiş erkek yaaa Allahımmm ezanlar okunuyor Rabbim sen yanıltma ne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…