- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.641
Merhaba bebeginizi gule gule buyutun insallah isteyen herkese versin rabbim bizlere de versinDoktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Maşallah canım baya belli sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimMerhaba arkadaslar daha oncede bir kac sefer yazmistim sat 16 mayis ovulasyonla ilk silinme oldugu gece ve ertesi gun ogleni degerlendirdik yani 27 mayista oldu denemelerim dun ve bugunku testlerimde silikte olsa cizgi ve insallah saglikla sonuclarinirsa hamileyim galibaustteki dun yaptigim alttaki bu sabah yaptigim cizgi cokmu silik sizce batim 12 haziran buarada
Cok tesekkurler cnm dayanamadim gidip kan verdim 86 cikti sonucum saglikla katlansin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin neredeyse 1 yildir deniyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim Rabbiminde izniyle film vesile oldu insallahMaşallah canım baya belli sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bence silik değil daha bata 4 gün var gayet normal bence hiç bunları düşünme
Canım maşallah değerin güzel çıkmışCok tesekkurler cnm dayanamadim gidip kan verdim 86 cikti sonucum saglikla katlansin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin neredeyse 1 yildir deniyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim Rabbiminde izniyle film vesile oldu insallah
Rabbim nasip ederse 3.bebisim olacak 2 kızım var 2010 ve 2014 dogumluCanım maşallah değerin güzel çıkmışkaçıncı bebiş olacak kaç yıl ara vermiştin peki?
Rabbim gönlüne gore versin insallahHayırlı geceler güzeller.yarin doktor kontrolüm var.azicik ucundan falan gösterirse cinsiyeti çok merak ediyorum.dualariniza talibim.
Sağolasın canım.hayırlı olsun bebiş inşallah seninde gönlüne gore olur.. Buradaki tüm dostlarımla beraber ..Rabbim gönlüne gore versin insallah
Insallah Rabbim önce saglikli sonra gönlümüzdekini nasip etsinSağolasın canım.hayırlı olsun bebiş inşallah seninde gönlüne gore olur.. Buradaki tüm dostlarımla beraber ..
Hayirli haberlerle gel cnm insllah gosteriri kuzucukHayırlı geceler güzeller.yarin doktor kontrolüm var.azicik ucundan falan gösterirse cinsiyeti çok merak ediyorum.dualariniza talibim.
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım. Dualarımdasın inşallahHayırlı geceler güzeller.yarin doktor kontrolüm var.azicik ucundan falan gösterirse cinsiyeti çok merak ediyorum.dualariniza talibim.
Maşallah canımRabbim nasip ederse 3.bebisim olacak 2 kızım var 2010 ve 2014 dogumlu
Evet doktor istedi yani butun hormon testlerim normal yumurtlamam saglikli olunca ya sperm kaynakli yada tuplerde birsey olabilir dedi hicbirsey olmasada rahim filmi hamile kalma olasiligini yukseltiyor dedi ondan cektirdim rahmimde hafif sekil bozuklugu cikti ama engel degil dedi zaten 2 kizimda cok dusuk kilolarda dogmustu muhtemelen bu sekil bozuklugu kaynakli dedi..16 mayista regli oldum 8.gunu film cekildi bir kac gun sonrasida yumurtlamam oldu cok sukur Rabbim nasip etti tuttu bu sefer insallah saglikla alirim kucagima..Maşallah canım
İnşAllah Rabbim birde erkek evlat nasip etsin yuvanıza
Rahim filmi çektirmeyi Dr mu önerdi canım?
Evet doktor istedi yani butun hormon testlerim normal yumurtlamam saglikli olunca ya sperm kaynakli yada tuplerde birsey olabilir dedi hicbirsey olmasada rahim filmi hamile kalma olasiligini yukseltiyor dedi ondan cektirdim rahmimde hafif sekil bozuklugu cikti ama engel degil dedi zaten 2 kizimda cok dusuk kilolarda dogmustu muhtemelen bu sekil bozuklugu kaynakli dedi..16 mayista regli oldum 8.gunu film cekildi bir kac gun sonrasida yumurtlamam oldu cok sukur Rabbim nasip etti tuttu bu sefer insallah saglikla alirim kucagima..Maşallah canım
İnşAllah Rabbim birde erkek evlat nasip etsin yuvanıza
Rahim filmi çektirmeyi Dr mu önerdi canım?
Hayirli olsun canım maşaallah, darısı başımıza, esin hangi takviyeli kullandı acaba, yemeniz kaç gün dikkat ettiniz ve hangi fitili kullandın canimMerhaba bebeginizi gule gule buyutun insallah isteyen herkese versin rabbim bizlere de versin
esıniz takviye neler kullandi sizin fitil hangisiydi doktor takibinde doktorunuz catlama oldu dedikten sonra mi deneme oldu
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet doktor istedi yani butun hormon testlerim normal yumurtlamam saglikli olunca ya sperm kaynakli yada tuplerde birsey olabilir dedi hicbirsey olmasada rahim filmi hamile kalma olasiligini yukseltiyor dedi ondan cektirdim rahmimde hafif sekil bozuklugu cikti ama engel degil dedi zaten 2 kizimda cok dusuk kilolarda dogmustu muhtemelen bu sekil bozuklugu kaynakli dedi..16 mayista regli oldum 8.gunu film cekildi bir kac gun sonrasida yumurtlamam oldu cok sukur Rabbim nasip etti tuttu bu sefer insallah saglikla alirim kucagima..
Masallah kuzucuga annesi büyümüş senin ultrason bakinca erkek bebek hissettim cnmKızlar doktordan geldim şükür kanama kalmamış artık normal hayatına dönebilirsin dedicinsiyeti de göremedi bebek yüzüstü duruyordu sıpa göstermedi tahmin istedim soylemedi.bir ay sonra bakalım dedi.artik sabredecegim ultrason kağıdını ters çektim düz görünsün diye teyzeleri. Nub falan kafa yoracagim artık içime doğan kız yine de Rabbim bilir ama ümit var içimde
Canımmm bak ümit vermek istemem ama nub tan anladığım kadarıyla bu bebiş erkek yaaaKızlar doktordan geldim şükür kanama kalmamış artık normal hayatına dönebilirsin dedicinsiyeti de göremedi bebek yüzüstü duruyordu sıpa göstermedi tahmin istedim soylemedi.bir ay sonra bakalım dedi.artik sabredecegim ultrason kağıdını ters çektim düz görünsün diye teyzeleri. Nub falan kafa yoracagim artık içime doğan kız yine de Rabbim bilir ama ümit var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?