Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Masallah kuzucuga annesi büyümüş senin ultrason bakinca erkek bebek hissettim cnm
Sağlıkla gelsin bebiş
Canımmm bak ümit vermek istemem ama nub tan anladığım kadarıyla bu bebiş erkek yaaa Allahımmm ezanlar okunuyor Rabbim sen yanıltma ne olursun
Ya kızlar canimsiniz siz.duygu patlaması yaşadım mesajlarınıza.Allah sizden bin kere razı olsun.kocaman Amiiin Güzel yurekli kardeşlerim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu.

Ya kızlar canimsiniz siz.duygu patlaması yaşadım mesajlarınıza.Allah sizden bin kere razı olsun.kocaman Amiiin Güzel yurekli kardeşlerim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu.
Senden haber gelene kadar Rabbi hebli mines salihin çektim içimdeki his zaten hep erkek sana karşı Rabbim yanıltmasın inşallah
Hepimizin kaderi bir duası bir ben inanıyorum ki Rabbim de bizi yalnız bırakmayacak ve dualarımızı kabul edecek şuan bende gözlerim sulu sulu yazıyorum inan

Çok teşekkür ederim canım benim.kulun kula gıyabında ettiği duadan daha güzel ne olabilir ki.. çok şükür bizim gönüllerimizi buluşturan rabbime.ahirette sımsıkı sarilmak istiyorum sizlere.Allah razı olsun.bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.inanin hep dualarimdasiniz.

Aminnn canım kardeşim Aminnn. Şükürler olsun Allahıma

Sende de Allah razi olsun cnm senin mutlulugunu en içten yaşıyoruz rabbim kalbimizde ki dualari yasamayi nasip etsin. R rana20 bacimin dedigi gibi senin erkek bebek hissediyorum rabbim hislerimizi yanitmaz insllah pipili bir oğluş nasip eder

Amiin canım inşallah ya İkra Meyra da erkek gibi ama emin olamadım dedi. Artık hayırlısı 3 hafta sonra öğreniriz inşallah

Amiin canım inşallah ya İkra Meyra da erkek gibi ama emin olamadım dedi. Artık hayırlısı 3 hafta sonra öğreniriz inşallah
Yaaa canim insallah benide heycanlandirdin kiz3 haftayi sabirsizlikla bekliyoruz guzel haberler vereceksin inşallah

Sağolasın canım benim hayırlı olsun hadi inşallah ogluslar geliyordur

İnşallah canım. Gönül illaki olmayanı da tatmak istiyor. Hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için İnşallah. 6+3 deki usg fotosu var ama Ramzi teorisinden de pek anlamıyorum
Aynen öyle canım amin inşallah.
Ultrason karından olduğunda bebek soldaysa bebek erkek,sagdaysa kız deniyor ramzi teorisinde.benim çevremde çoğu kişide tuttu.hamile kalan yakınlarıma hemen tahmin yaparım

Ya çok teşekkür ederim o sizin kalbinizi güzelliği hayirlis olsun hamileliginiz insllah sağlıklı hayirli bir oğluşunuz olur rabbim gonlunuzdeki nasip etsin

Ayyy maşallah maşallah annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ablalarına hayırlı bir erkek kardeş geliyordur inşallah Rabbim gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah benden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…