- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.661
Masallah kuzucuga annesi büyümüş senin ultrason bakinca erkek bebek hissettim cnm
Sağlıkla gelsin bebiş
Ya kızlar canimsiniz siz.duygu patlaması yaşadım mesajlarınıza.Allah sizden bin kere razı olsun.kocaman Amiiin Güzel yurekli kardeşlerim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu.Canımmm bak ümit vermek istemem ama nub tan anladığım kadarıyla bu bebiş erkek yaaaAllahımmm ezanlar okunuyor Rabbim sen yanıltma ne olursun
Senden haber gelene kadar Rabbi hebli mines salihin çektim içimdeki his zaten hep erkek sana karşı Rabbim yanıltmasın inşallahYa kızlar canimsiniz siz.duygu patlaması yaşadım mesajlarınıza.Allah sizden bin kere razı olsun.kocaman Amiiin Güzel yurekli kardeşlerim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu.
Çok teşekkür ederim canım benim.kulun kula gıyabında ettiği duadan daha güzel ne olabilir ki.. çok şükür bizim gönüllerimizi buluşturan rabbime.ahirette sımsıkı sarilmak istiyorum sizlere.Allah razı olsun.bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.inanin hep dualarimdasiniz.Senden haber gelene kadar Rabbi hebli mines salihin çektim içimdeki his zaten hep erkek sana karşı Rabbim yanıltmasın inşallah
Hepimizin kaderi bir duası bir ben inanıyorum ki Rabbim de bizi yalnız bırakmayacak ve dualarımızı kabul edecekşuan bende gözlerim sulu sulu yazıyorum inan
Aminnn canım kardeşim Aminnn.Çok teşekkür ederim canım benim.kulun kula gıyabında ettiği duadan daha güzel ne olabilir ki.. çok şükür bizim gönüllerimizi buluşturan rabbime.ahirette sımsıkı sarilmak istiyorum sizlere.Allah razı olsun.bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.inanin hep dualarimdasiniz.
Sende de Allah razi olsun cnm senin mutlulugunu en içten yaşıyoruz rabbim kalbimizde ki dualari yasamayi nasip etsin. R rana20 bacimin dedigi gibi senin erkek bebek hissediyorum rabbim hislerimizi yanitmaz insllah pipili bir oğluş nasip ederYa kızlar canimsiniz siz.duygu patlaması yaşadım mesajlarınıza.Allah sizden bin kere razı olsun.kocaman Amiiin Güzel yurekli kardeşlerim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu.
Amiin canım inşallah ya İkra Meyra da erkek gibi ama emin olamadım dedi. Artık hayırlısı 3 hafta sonra öğreniriz inşallah
Yaaa canim insallahAmiin canım inşallah ya İkra Meyra da erkek gibi ama emin olamadım dedi. Artık hayırlısı 3 hafta sonra öğreniriz inşallah
Sağolasın canım benim hayırlı olsun hadi inşallah ogluslar geliyordur
İnşallah canım. Gönül illaki olmayanı da tatmak istiyor. Hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için İnşallah. 6+3 deki usg fotosu var ama Ramzi teorisinden de pek anlamıyorumSağolasın canım benim hayırlı olsun hadi inşallah ogluslar geliyordur
Aynen öyle canım amin inşallah.İnşallah canım. Gönül illaki olmayanı da tatmak istiyor. Hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için İnşallah. 6+3 deki usg fotosu var ama Ramzi teorisinden de pek anlamıyorum
Ekliyeyim canım fotoyu birde sen bak bakalım.Aynen öyle canım amin inşallah.
Ultrason karından olduğunda bebek soldaysa bebek erkek,sagdaysa kız deniyor ramzi teorisinde.benim çevremde çoğu kişide tuttu.hamile kalan yakınlarıma hemen tahmin yaparım
Ya çok teşekkür ederim o sizin kalbinizi güzelliği
Solda duruyor canım inşallah erkektir
İnşallah canım. Senin de gönlündekini çifter çifter nasip etsin Rabbim inşallahYa çok teşekkür ederim o sizin kalbinizi güzelliğihayirlis olsun hamileliginiz insllah sağlıklı hayirli bir oğluşunuz olur rabbim gonlunuzdeki nasip etsin
İnşallah canım. Bakalım bir kaç haftaya belli olur belki. Her türlü başımızın tacı elbette. Senin usg ye bakınca bende erkek hissettim.Solda duruyor canım inşallah erkektir
Allah razi olsum cnmİnşallah canım. Senin de gönlündekini çifter çifter nasip etsin Rabbim inşallah
Ayyy maşallah maşallah annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?