- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.681
Yaaa ama gerçekten çok tatlısınız. Hiç tanımadığınız insanlara bile ne güzel yürekten dua edebiliyorsunuzAyyy maşallah maşallah annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimablalarına hayırlı bir erkek kardeş geliyordur inşallah Rabbim gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah benden sana
Yaa canım benim çok teşekkür ederim maşallah ne güzel enerjin var senin deYaaa ama gerçekten çok tatlısınız. Hiç tanımadığınız insanlara bile ne güzel yürekten dua edebiliyorsunuzAmin canım benim hepimizin muradı gerçek olsun inşallah.
Oyy maşallah yaa Rabbim gönlündeki ni kucağında görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, buradaki isteyen herkese Rabbim erkek evlat sevinciyle müjdelesinKızlar doktordan geldim şükür kanama kalmamış artık normal hayatına dönebilirsin dedicinsiyeti de göremedi bebek yüzüstü duruyordu sıpa göstermedi tahmin istedim soylemedi.bir ay sonra bakalım dedi.artik sabredecegim ultrason kağıdını ters çektim düz görünsün diye teyzeleri. Nub falan kafa yoracagim artık içime doğan kız yine de Rabbim bilir ama ümit var içimde
Amiin canım inşallahOyy maşallah yaa Rabbim gönlündeki ni kucağında görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, buradaki isteyen herkese Rabbim erkek evlat sevinciyle müjdelesinRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin
Canım bende çok anlamıyorum ama en sonki fotoda haliyle ben deneme yaptım ertesi akşam ultra pik yaptı. sıvı alımına dikkat et bence 3 saatte bir yenile testini ultra pik yapacaksa şuan deneme için erken gibi yinede kızlar görünce yorum yapar R rana20Yorumlarmisiniz lütfen ovulasyonda acemiyim fazla anlamiyorum
Eki Görüntüle 2867965
Bu ay vitamin kullandığım için çizgiler böyle çıktı yani net piki goremedim az önce yaptım hafif silinmiş hafif silikken kac saat içinde deneme yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz tecrübeli olanlarCanım bende çok anlamıyorum ama en sonki fotoda haliyle ben deneme yaptım ertesi akşam ultra pik yaptı. sıvı alımına dikkat et bence 3 saatte bir yenile testini ultra pik yapacaksa şuan deneme için erken gibi yinede kızlar görünce yorum yapar R rana20Ruveydam2015 M Maviayyy B Beybipattis
Canım tam emin olmadığım için bir tahminde bulanamıcam inşallah kızlar görür seni geç olmadan cevap yazarlar rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Canim tam pik olmamis ama ilactan dolayi mi acaba o konuda benim de bilgim yok normalde daha koyu olur muydu testlerin ve ne ilaci kullandinInsallah canim caresizlik ne kotu
Evet önceden çok net belli olurdu sadece yumurtlama için vitamin kullanmıştım bu ay böyle belirsizlik oldu şaştım vallahiCanim tam pik olmamis ama ilactan dolayi mi acaba o konuda benim de bilgim yok normalde daha koyu olur muydu testlerin ve ne ilaci kullandin
Dr a gitmis miydin peki bu ayEvet önceden çok net belli olurdu sadece yumurtlama için vitamin kullanmıştım bu ay böyle belirsizlik oldu şaştım vallahi
L Lilarengim1 canim sende bakar mısınEki Görüntüle 2868002 Peki burda çatlama olmusmu kızlar lutfen
Dr a gitmis miydin peki bu ay
Canim 8 de yapmissinya bunu mesela sivi alimina dikkat et ve 1 saat sonra tekrar yap yani 2 saat olmus olsun arasi bakalim o zaman ne durumdaHayir gitmedim ama akintidan anlıyorum dünden beri uzayan şeffaf akinti geliyor
Sivi alma artik yani her test arasi zaten yarim bardak su içiyoruzEki Görüntüle 2868002 Peki burda çatlama olmusmu kızlar lutfen
Gun icinde hiç sıvı almadım canim kendimi bildiğim kadarıyla en son yaptığım çatlamış test bugünde degerlendirimmi yani siz hafif silindiğini gordukten sonrada ilişki oluyormu onu merak ediyorumCanim 8 de yapmissinya bunu mesela sivi alimina dikkat et ve 1 saat sonra tekrar yap yani 2 saat olmus olsun arasi bakalim o zaman ne durumda
Canim pik ve hafif silinmede de deneyen var ya da sadece pikten sonra ilk acilmada da deneyen var tercih meselesi ben her ikisinide denedim henüz hamile degilim yanlis yonlendirme de yapmak istemiyorum sanki testin pik yapmaya dogru gidiyo bi test daha yap istersen öyle bakalimGun icinde hiç sıvı almadım canim kendimi bildiğim kadarıyla en son yaptığım çatlamış test bugünde degerlendirimmi yani siz hafif silindiğini gordukten sonrada ilişki oluyormu onu merak ediyorum
Peki afedersin seffaf degil beyaz akinti geldi mi cunku beyaz akinti cattan sonra geliyoGun icinde hiç sıvı almadım canim kendimi bildiğim kadarıyla en son yaptığım çatlamış test bugünde degerlendirimmi yani siz hafif silindiğini gordukten sonrada ilişki oluyormu onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?