Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yaaa ama gerçekten çok tatlısınız. Hiç tanımadığınız insanlara bile ne güzel yürekten dua edebiliyorsunuzAmin canım benim hepimizin muradı gerçek olsun inşallah.

Yaaa ama gerçekten çok tatlısınız. Hiç tanımadığınız insanlara bile ne güzel yürekten dua edebiliyorsunuzAmin canım benim hepimizin muradı gerçek olsun inşallah.
Yaa canım benim çok teşekkür ederim maşallah ne güzel enerjin var senin de dualarım tüm dileyen isteyenlerle Rabbim kabul olan dualardan eylesin inşallah

Oyy maşallah yaa Rabbim gönlündeki ni kucağında görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, buradaki isteyen herkese Rabbim erkek evlat sevinciyle müjdelesin Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin

Bu
Bu ay vitamin kullandığım için çizgiler böyle çıktı yani net piki goremedim az önce yaptım hafif silinmiş hafif silikken kac saat içinde deneme yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz tecrübeli olanlar

Canım tam emin olmadığım için bir tahminde bulanamıcam inşallah kızlar görür seni geç olmadan cevap yazarlar rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah

Canim 8 de yapmissinya bunu mesela sivi alimina dikkat et ve 1 saat sonra tekrar yap yani 2 saat olmus olsun arasi bakalim o zaman ne durumda
Gun icinde hiç sıvı almadım canim kendimi bildiğim kadarıyla en son yaptığım çatlamış test bugünde degerlendirimmi yani siz hafif silindiğini gordukten sonrada ilişki oluyormu onu merak ediyorum

Gun icinde hiç sıvı almadım canim kendimi bildiğim kadarıyla en son yaptığım çatlamış test bugünde degerlendirimmi yani siz hafif silindiğini gordukten sonrada ilişki oluyormu onu merak ediyorum
Canim pik ve hafif silinmede de deneyen var ya da sadece pikten sonra ilk acilmada da deneyen var tercih meselesi ben her ikisinide denedim henüz hamile degilim yanlis yonlendirme de yapmak istemiyorum sanki testin pik yapmaya dogru gidiyo bi test daha yap istersen öyle bakalim

Peki afedersin seffaf degil beyaz akinti geldi mi cunku beyaz akinti cattan sonra geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…