- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.701
Tmm saat 24.00 te bi daha yapicamCanim pik ve hafif silinmede de deneyen var ya da sadece pikten sonra ilk acilmada da deneyen var tercih meselesi ben her ikisinide denedim henüz hamile degilim yanlis yonlendirme de yapmak istemiyorum sanki testin pik yapmaya dogru gidiyo bi test daha yap istersen öyle bakalim
Evet şeffaftan sonra beyaz akinti geldi bu ne anlama geliyo pekiPeki afedersin seffaf degil beyaz akinti geldi mi cunku beyaz akinti cattan sonra geliyo
Tmm canim yine atarsin bakariz insaallah elimizden geldiği kadariylaTmm saat 24.00 te bi daha yapicam
Catladiktan sonra geliyo diye biliyorum canimEvet şeffaftan sonra beyaz akinti geldi bu ne anlama geliyo peki
Evet canim benim tahminim yumurtlama çatladı ve beyaz akinti geldi ama nedense bu ay çizgiler çok silik cikiyo bi arkadaşımında aynı böyleydi vitamin kullandığı ay çizgileri net değildi sonucunda oğlu olduCatladiktan sonra geliyo diye biliyorum canim
Vitamin olarak ne kullandin peki canmEvet canim benim tahminim yumurtlama çatladı ve beyaz akinti geldi ama nedense bu ay çizgiler çok silik cikiyo bi arkadaşımında aynı böyleydi vitamin kullandığı ay çizgileri net değildi sonucunda oğlu oldu
Protime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim ettiVitamin olarak ne kullandin peki canm
Yaa ne güzel bize denk gelenler yum takibi bile yapmiyolar bildigin ne var ona söylenen bunun disinda yani burda konustuklarimiz disinda canimProtime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim etti
Vay be doktora bak sen bileydikProtime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim etti
Canim burdakilerin hepsini aynısını ona doktorda söylemiş ama vucut ph 7.4 üstüne çıkana kadar aylarca bol su içmiş eşine ve kendine hesaplama yapmış dogum tarihleriyle önce kadının kesinlikle orgazm olmasını söylemiş bide bu vitaminleri vermiş bide o arkadaş adet dongusu 28 yada 29 gün olduğu için ona her ayın 15.16 ve 17. günleri ilişki vermiş ilişkinin uzayan şeffaf akinti geldiğinde olması gerektiğini söylemiş aklimdakiler bunlar canimProtime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim etti
3 gün peş peşe sık ilişki oluyor ama ultra pik yada ultra pikten sonra ilk silinmede tek deneme olması lazım bence, yüce Allah'ım nasip ederse yine hertürlü olur ama tek deneme pik ve pik sonrası ilk çatlamasına değerlendirildiğinde erkek çocuğu bulanlar çok oldu bu sayfada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim burdakilerin hepsini aynısını ona doktorda söylemiş ama vucut ph 7.4 üstüne çıkana kadar aylarca bol su içmiş eşine ve kendine hesaplama yapmış dogum tarihleriyle önce kadının kesinlikle orgazm olmasını söylemiş bide bu vitaminleri vermiş bide o arkadaş adet dongusu 28 yada 29 gün olduğu için ona her ayın 15.16 ve 17. günleri ilişki vermiş ilişkinin uzayan şeffaf akinti geldiğinde olması gerektiğini söylemiş aklimdakiler bunlar canim
3 gün peş peşe sık ilişki oluyor ama ultra pik yada ultra pikten sonra ilk silinmede tek deneme olması lazım bence, yüce Allah'ım nasip ederse yine hertürlü olur ama tek deneme pik ve pik sonrası ilk çatlamasına değerlendirildiğinde erkek çocuğu bulanlar çok oldu bu sayfada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu kadar detayli vermesi cok iyimis yaa hesaplama dışında bizim yaptığımız şeyler aslinda elbette kesin degil sans artiyo dr da teyit etmiş ph yukselmedikce onermedi mi acaba benimde 2 ay önce falan 5 ti ama bilemedimCanim burdakilerin hepsini aynısını ona doktorda söylemiş ama vucut ph 7.4 üstüne çıkana kadar aylarca bol su içmiş eşine ve kendine hesaplama yapmış dogum tarihleriyle önce kadının kesinlikle orgazm olmasını söylemiş bide bu vitaminleri vermiş bide o arkadaş adet dongusu 28 yada 29 gün olduğu için ona her ayın 15.16 ve 17. günleri ilişki vermiş ilişkinin uzayan şeffaf akinti geldiğinde olması gerektiğini söylemiş aklimdakiler bunlar canim
Bu kadar detayli vermesi cok iyimis yaa hesaplama dışında bizim yaptığımız şeyler aslinda elbette kesin degil sans artiyo dr da teyit etmiş ph yukselmedikce onermedi mi acaba benimde 2 ay önce falan 5 ti ama bilemedim
Canim sanki yum yeni oluyor gibi geldi bana teste devam et sivi alimina dikkat ederek birde cnm içinden nasil geçiyorsa oyle yap cnm denemeyi ben ilk silinmeden sonra denedim nasibimizde varsa olur insllahYorumlarmisiniz lütfen ovulasyonda acemiyim fazla anlamiyorum
Eki Görüntüle 2867965
Karbonatlı mı? Yoksa sadcee su mu?Oda ilk doktora gittiginde 5.5 cikmis Kesinlikle 7.5 ve üzeri olması gerekiyormuş oda aylarca bol su içti öyle denedi
Sen naptin canim deneme oldu muOda ilk doktora gittiginde 5.5 cikmis Kesinlikle 7.5 ve üzeri olması gerekiyormuş oda aylarca bol su içti öyle denedi
Evet canim çatlama olmuş silinmeye başlamışL Lilarengim1 canim sende bakar mısın
Günaydın kızlar dün gece uyumuşum bakamadım
hayalim canım senin testin dün pik olmamış eşitlemeye yakındı. Umarım devam etmişsindir teste. Birde uzayan yum akı kıvamında akıntı geldiği gün kimi insan da pik olur kimisinde 1 gün kimisinde 2 gün sonra olur hatta şöyle ki bazı aylar aynı kişide 1 gün sonra yada aynı gün olduğu bile olur. Bu durum çok değişken o ay vucüdun tepkisine göre oluyor. Bunu baz alma bence test ile takibe devam et eğer Dr gitme şansın varsa direk Dr git durumu bi öğren. Bence senin testin bugün pik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?