Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tmm saat 24.00 te bi daha yapicam

Catladiktan sonra geliyo diye biliyorum canim
Evet canim benim tahminim yumurtlama çatladı ve beyaz akinti geldi ama nedense bu ay çizgiler çok silik cikiyo bi arkadaşımında aynı böyleydi vitamin kullandığı ay çizgileri net değildi sonucunda oğlu oldu

Evet canim benim tahminim yumurtlama çatladı ve beyaz akinti geldi ama nedense bu ay çizgiler çok silik cikiyo bi arkadaşımında aynı böyleydi vitamin kullandığı ay çizgileri net değildi sonucunda oğlu oldu
Vitamin olarak ne kullandin peki canm

Protime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim etti
Yaa ne güzel bize denk gelenler yum takibi bile yapmiyolar bildigin ne var ona söylenen bunun disinda yani burda konustuklarimiz disinda canim

Protime women kendime, esimede progeny m bunlar oğlu olan arkadaşımın tavsiyesi onada doktoru vermişti tamamen cinsiyet için doktoru ona açık açık yardim etti
Canim burdakilerin hepsini aynısını ona doktorda söylemiş ama vucut ph 7.4 üstüne çıkana kadar aylarca bol su içmiş eşine ve kendine hesaplama yapmış dogum tarihleriyle önce kadının kesinlikle orgazm olmasını söylemiş bide bu vitaminleri vermiş bide o arkadaş adet dongusu 28 yada 29 gün olduğu için ona her ayın 15.16 ve 17. günleri ilişki vermiş ilişkinin uzayan şeffaf akinti geldiğinde olması gerektiğini söylemiş aklimdakiler bunlar canim

3 gün peş peşe sık ilişki oluyor ama ultra pik yada ultra pikten sonra ilk silinmede tek deneme olması lazım bence, yüce Allah'ım nasip ederse yine hertürlü olur ama tek deneme pik ve pik sonrası ilk çatlamasına değerlendirildiğinde erkek çocuğu bulanlar çok oldu bu sayfada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amiiin canim insalllah

Bu kadar detayli vermesi cok iyimis yaa hesaplama dışında bizim yaptığımız şeyler aslinda elbette kesin degil sans artiyo dr da teyit etmiş ph yukselmedikce onermedi mi acaba benimde 2 ay önce falan 5 ti ama bilemedim

Oda ilk doktora gittiginde 5.5 cikmis Kesinlikle 7.5 ve üzeri olması gerekiyormuş oda aylarca bol su içti öyle denedi
Bu kadar detayli vermesi cok iyimis yaa hesaplama dışında bizim yaptığımız şeyler aslinda elbette kesin degil sans artiyo dr da teyit etmiş ph yukselmedikce onermedi mi acaba benimde 2 ay önce falan 5 ti ama bilemedim

Günaydın kızlar dün gece uyumuşum bakamadım
hayalim canım senin testin dün pik olmamış eşitlemeye yakındı. Umarım devam etmişsindir teste. Birde uzayan yum akı kıvamında akıntı geldiği gün kimi insan da pik olur kimisinde 1 gün kimisinde 2 gün sonra olur hatta şöyle ki bazı aylar aynı kişide 1 gün sonra yada aynı gün olduğu bile olur. Bu durum çok değişken o ay vucüdun tepkisine göre oluyor. Bunu baz alma bence test ile takibe devam et eğer Dr gitme şansın varsa direk Dr git durumu bi öğren. Bence senin testin bugün pik yapar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…