- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.721
Evet dün gece oldu maalesef testim bugün pik yapti yarın sabaha çatlar catlamadan 5 yada 6 saat önce ilişki yaparimSen naptin canim deneme oldu mu
Yani pik öncesi ve çatlama hemen sonrası ilişki olacak kafam karıştı vallahi keşke ilişkiyi bugün yapsaydım dün erken olduEvet dün gece oldu maalesef testim bugün pik yapti yarın sabaha çatlar catlamadan 5 yada 6 saat önce ilişki yaparim
Teste devam et canim bi de catlamaya yakin yaparsin aynenEvet dün gece oldu maalesef testim bugün pik yapti yarın sabaha çatlar catlamadan 5 yada 6 saat önce ilişki yaparim
Canim çatlama yarın saat sabah 11 gibi olacak t koyulasinca 18 saat sonra catliyo ama dün gece için çok pişmanım pikten 1 gün önce oldu iliskiTeste devam et canim bi de catlamaya yakin yaparsin aynen
Hayırlısı olsun Canim oyle düşünme tekrar yaparsin denemeCanim çatlama yarın saat sabah 11 gibi olacak t koyulasinca 18 saat sonra catliyo ama dün gece için çok pişmanım pikten 1 gün önce oldu iliski
Aynen canım hayırlısı olsun neyseki çatlama saatini tahmin ediyorum ağrılı oluyor çünkü bu gece sabaha karşı denerim daha da denemem hakkımızda hayirlisiHayırlısı olsun Canim oyle düşünme tekrar yaparsin deneme
Sade suKarbonatlı mı? Yoksa sadcee su mu?
Ahh kuzum şuan beklemedeyim ama ben tek ilişkide kaldım benim de testim pik oldu o gece ilişki oldu , ertesi gün ultra pik yaptı ama tekrar deneme yapmadım. Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre nasip eder inşallahAcaba pikten bi gün öncebolan ilişkiye oğlu olan oldumu
Peki denediğini ilk iliskide akintin nasildiAhh kuzum şuan beklemedeyim ama ben tek ilişkide kaldım benim de testim pik oldu o gece ilişki oldu , ertesi gün ultra pik yaptı ama tekrar deneme yapmadım. Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre nasip eder inşallah
Canım ben Kupkuruydum hatta ultra pikten sonra sabahı afedersin uzayan beyaz akıntı geldi. taa adet zamanıma kadar kupkuru oldum çok şaşırdım kesin tuttu dedim anlamıştım adete 2 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ama bakınca görünüyordu yani, birde benim ağzımda adete 5 gün kala acı bir tat olmaya başladı afedersin acı su şeklinde mide bulandırdı bir iki sefer psikolojik sanmıştım ama hamilelik belirtisiymiş. Tek ilişkiyle tutmaz gözüyle bakıyordum ama tuttu 7 günlük cinsel perhiz yapmıştık. Karışık yazdım biraz kusura bakma canımPeki denediğini ilk iliskide akintin nasildi
Canım inşallah gönlüne göre olur.benim arkadaşım pikten önce pikken birde silinmede denedi oğluna hamile şimdi.Rabbim diledikten sonra her türlü olur.sen yine takibi bırakma deneme yap tekrar dünkü denemeyle bırakma sakınAcaba pikten bi gün öncebolan ilişkiye oğlu olan oldumu
Yaaa içimi ferahlattin çok üzüldüm acaba erkenmi yaptim diye inşallah Rabbim yardımcım olsunCanım inşallah gönlüne göre olur.benim arkadaşım pikten önce pikken birde silinmede denedi oğluna hamile şimdi.Rabbim diledikten sonra her türlü olur.sen yine takibi bırakma deneme yap tekrar dünkü denemeyle bırakma sakın
Canım dün keşke deneme olmasaydı çok belliydi bugün pike geçeceği dün eşitti testin ama olsun Rabbim nasip edecekse her türlü eder ama çatı kaçırma yine bi deneme olsun derim benKizlar yorumlarmisiniz
Eki Görüntüle 2868798
Tmm canim bugünde deneme olacak ama 24.00te test aticam çat olmusmu bakarmusinizCanım dün keşke deneme olmasaydı çok belliydi bugün pike geçeceği dün eşitti testin ama olsun Rabbim nasip edecekse her türlü eder ama çatı kaçırma yine bi deneme olsun derim ben
Ultra pik olmuş canım artık sıvı alımına iyi dikkat et. Test silinmeye geçince dene hemen.duani etmeyi unutma. Sert kahve için, eşin soğuk suyla bölgesel duş,birde önce sen orgazm ol. Yine testi at denemeden bakalımKizlar yorumlarmisiniz
Eki Görüntüle 2868798
Rana silinmeye geçtiğini söyledi az önce attim testi ona yinede 24.00te aticam buraya testi diğer dediklerinide yapicamUltra pik olmuş canım artık sıvı alımına iyi dikkat et. Test silinmeye geçince dene hemen.duani etmeyi unutma. Sert kahve için, eşin soğuk suyla bölgesel duş,birde önce sen orgazm ol. Yine testi at denemeden bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?