Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Acaba pikten bi gün öncebolan ilişkiye oğlu olan oldumu
Ahh kuzum şuan beklemedeyim ama ben tek ilişkide kaldım benim de testim pik oldu o gece ilişki oldu , ertesi gün ultra pik yaptı ama tekrar deneme yapmadım. Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre nasip eder inşallah

Peki denediğini ilk iliskide akintin nasildi

Peki denediğini ilk iliskide akintin nasildi
Canım ben Kupkuruydum hatta ultra pikten sonra sabahı afedersin uzayan beyaz akıntı geldi. taa adet zamanıma kadar kupkuru oldum çok şaşırdım kesin tuttu dedim anlamıştım adete 2 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ama bakınca görünüyordu yani, birde benim ağzımda adete 5 gün kala acı bir tat olmaya başladı afedersin acı su şeklinde mide bulandırdı bir iki sefer psikolojik sanmıştım ama hamilelik belirtisiymiş. Tek ilişkiyle tutmaz gözüyle bakıyordum ama tuttu 7 günlük cinsel perhiz yapmıştık. Karışık yazdım biraz kusura bakma canım

Acaba pikten bi gün öncebolan ilişkiye oğlu olan oldumu
Canım inşallah gönlüne göre olur.benim arkadaşım pikten önce pikken birde silinmede denedi oğluna hamile şimdi.Rabbim diledikten sonra her türlü olur.sen yine takibi bırakma deneme yap tekrar dünkü denemeyle bırakma sakın

Yaaa içimi ferahlattin çok üzüldüm acaba erkenmi yaptim diye inşallah Rabbim yardımcım olsun

Canım dün keşke deneme olmasaydı çok belliydi bugün pike geçeceği dün eşitti testin ama olsun Rabbim nasip edecekse her türlü eder ama çatı kaçırma yine bi deneme olsun derim ben
Tmm canim bugünde deneme olacak ama 24.00te test aticam çat olmusmu bakarmusiniz

Rana silinmeye geçtiğini söyledi az önce attim testi ona yinede 24.00te aticam buraya testi diğer dediklerinide yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…