- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.741
Geçmiş canim silinmeye deneme yapicamSlinmeye geçtiyse bekleme bence kuzum Rana daha iyi bilir
Canım sen ne zaman cinsiyeti öğreneceksinCanım inşallah gönlüne göre olur.benim arkadaşım pikten önce pikken birde silinmede denedi oğluna hamile şimdi.Rabbim diledikten sonra her türlü olur.sen yine takibi bırakma deneme yap tekrar dünkü denemeyle bırakma sakın
Bu hafta gittim ama erken dedi doktor bir ay sonra dedi.soylemedi biseyCanım sen ne zaman cinsiyeti öğreneceksin
Biraz açılmış canım sabaha iyice açılır galiba.kizlar baksın yine de R rana20Son hali budur
Eki Görüntüle 2868930
Amiiiiin canimBence tam zamanı canım Allah hayırlısıyla nasip eylesin
Ya bendede var hamileyim korkuyorum yürürken vajinadan dışarı çıkıyor rahatsız ediyor Dr zararı yok diyor ama vajina yolunu kapamış gibi tekrar gitcem sizin Dr tedavi önerisi oldu muKüçük kızıma hamile kaldığımda rahimde küçük küçük vajina duvarında ceviz büyüklüğünde kist vardı hamilelik boyunca gitmedi ara ara ağrı yaptı doğuma giderken bile hala oradaydı afedersin elime geliyordu resmen. Ama doğuma girdim çıktığımda kist yoktu normal doğumda patlıyor sanırım
Canım normal doğum ile atlattım ben kisti başka tedavi uygulamadıkYa bendede var hamileyim korkuyorum yürürken vajinadan dışarı çıkıyor rahatsız ediyor Dr zararı yok diyor ama vajina yolunu kapamış gibi tekrar gitcem sizin Dr tedavi önerisi oldu mu
Ay bazen ben de mi yapmasam diyorum hiç bisey mi yapmadınız?Kızlar buraya hiç yazmasamda sizleri uzaktan takip ediyorum. Çok tatlısınız R rana20 @Maviayyy B Beybipattis . Güzel yüreklerinizden geçen nasip olur İnşallahBenim de 2 çiçeğim var. Ve 10 haftalık da hamileyim. Herhangi bir yöntem denemedim. Bakalım ne olacak sonuç
Canım ben 5-6 aydır deniyordum olmuyordu. Hatta ikinci ay hiç şaşmayan düzenim bile 10 gün şaştı. Kesin hamileyim dedim ama sonuç negatifti tabikide. O ayda olmazsa nerdeyse 1 yıl ertelemek zorunda kalacaktım bebiş planımı. İş vs gibi nedenlerle. Bal tarçın çörek otu karışımını uyguladım. Belki faydası olur diye. O ay tuttu. Bal asidik derler mesela erkek bebek için tam tersi alkali beslenmek falan gerekiyor. Amaaan dedim kız da bizim erkek de. Olsun da mis kokulu bir bebişim daha ne olursa olsun dedim.Ay bazen ben de mi yapmasam diyorum hiç bisey mi yapmadınız?
Canım sende diyet yaptın mı neler yaptın fikir verir misinSağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yani
Kız bekleyen arkadaşınız demeyi nasıl yaptı? Çaylamadan sonra mı önce mi açılma derken?Kızlar arada girip okuyup çıkıyorum yazmak istedim benimde ph 5 ti ve erkek bebeğe hamile kaldım hamile kaldıktan sonra da 8.Haftada ölçtürdm 5ti. Beslenme tarzımız hep bu şekilde idi ama bilmeyerek 3erkek bebeğe hamile kaldım buna mi bağlı Allah bilir. Ovulasyon testi ile edindiğim tecrübe de t en koyu iken deneme olması idi. Arkadaşım uzun sürüyor çat bekledi ilk açılmada denedi kızı olacakmış. Ben gibi olan arkadaşımda erkek bebek bekliyor. Dün de başka dr a gittim erkek dedi. Cuma günü kendi dr um da erkek dedi önceki haftalarda da erkek demişti yanılma olmaz sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba burda dediginiz ph 7.5 hangi ph oluyor idrar mı dr.kendisi mi ölcmüsOda ilk doktora gittiginde 5.5 cikmis Kesinlikle 7.5 ve üzeri olması gerekiyormuş oda aylarca bol su içti öyle denedi
Doktor hastanede olçturuyormus idrar phMerhaba burda dediginiz ph 7.5 hangi ph oluyor idrar mı dr.kendisi mi ölcmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?