Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hayırlı akşamlar sizce ult.pikken mi daha iyi yoksa çatlama olduktan sonra mı? Yani ben ultra pikken denemek istiyorum ama çevrenizde ultra pik olduktan sonra oğlu olan oldumu? Aslında çabuk çatlıyorsa yum. Ultra pikken eğer yum.geç çatlıyosa çatlamaya yakın zaman mı kafam çok karıştı

Ya bendede var hamileyim korkuyorum yürürken vajinadan dışarı çıkıyor rahatsız ediyor Dr zararı yok diyor ama vajina yolunu kapamış gibi tekrar gitcem sizin Dr tedavi önerisi oldu mu

Ya bendede var hamileyim korkuyorum yürürken vajinadan dışarı çıkıyor rahatsız ediyor Dr zararı yok diyor ama vajina yolunu kapamış gibi tekrar gitcem sizin Dr tedavi önerisi oldu mu
Canım normal doğum ile atlattım ben kisti başka tedavi uygulamadık

Ay bazen ben de mi yapmasam diyorum hiç bisey mi yapmadınız?

Ay bazen ben de mi yapmasam diyorum hiç bisey mi yapmadınız?
Canım ben 5-6 aydır deniyordum olmuyordu. Hatta ikinci ay hiç şaşmayan düzenim bile 10 gün şaştı. Kesin hamileyim dedim ama sonuç negatifti tabikide. O ayda olmazsa nerdeyse 1 yıl ertelemek zorunda kalacaktım bebiş planımı. İş vs gibi nedenlerle. Bal tarçın çörek otu karışımını uyguladım. Belki faydası olur diye. O ay tuttu. Bal asidik derler mesela erkek bebek için tam tersi alkali beslenmek falan gerekiyor. Amaaan dedim kız da bizim erkek de. Olsun da mis kokulu bir bebişim daha ne olursa olsun dedim.

Kuzular bende diyete bir kaç gündür başladım eşimde eşlik ediyor ama güç kuvvet olsun diye dedim:) yoksa yapmaz karbonatlı su muz ve badem yemeye başladık

Kız bekleyen arkadaşınız demeyi nasıl yaptı? Çaylamadan sonra mı önce mi açılma derken?

Kızlar benim testlerime de yorum yapar misiniz yumurtlama catlama ne zamanlar olmus öğrenmek icin yaptim testleri 5 haziran da ilk regl günümdü en son testten önce kasıklarimda agri oldu

Grup ne kadar sessizleşti. Yok mu cinsiyet öğrenen test yapmak için heyecanlanan. Azıcık canlansın buralar. Nerelerdesiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…