- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.941
Tamm canimRanayı ve maviayı birbilsemi etiketle canım aktifseler bir baksınlar
Canım hafif açılma var gibi ama emin olamadım. Ne kadar süre pikte kalıyor senin daha önceki takiplerinde.deneme yapacaksan tekrar test yap emin olmadan deneme.Kizlar ultra pik olmus mu bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2884586
T çok koyu olunca 4 yada 5 sonra açılma oluyordu diğer aylarCanım hafif açılma var gibi ama emin olamadım. Ne kadar süre pikte kalıyor senin daha önceki takiplerinde.deneme yapacaksan tekrar test yap emin olmadan deneme.
Testin markası degisikse belki ondandır.yada koyulasacaktir dahaBu sefer t yi çok koyu goremedim kafam karisti
Ben senin yerinde olsaydim saat 10 la 16 arasinda bi test yapardim senin ultra pik orda sakli bence saat 13 gibi sahsi dusuncem ama ben pek anlamm baskasinin testindenKizlar ultra pik olmus mu bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2884586
Bana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacakBen senin yerinde olsaydim saat 10 la 16 arasinda bi test yapardim senin ultra pik orda sakli bence saat 13 gibi sahsi dusuncem ama ben pek anlamm baskasinin testinden
4 aydır hep aynı saatlerde yapıyorum ultra pik ve 5 saat sonra çatlama oluyordu yani 16.00da ultra pik 22.00 de çatlama toplam hepsi 24.00 saat içinde gerçekleşiyor du afedersiniz uzayan akintida geldi değerlendirmiş olsaydım sanırım bu geceyi degerlendirirdimBana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacak
Canim.3 saatte bir yapınca karıştırıyorum 6 saatte iyi buluyorum ama bu sefer sasirdimBana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacak
Iste aralari uzun oldugu icin anlasilmiyo pek fazla zaten degerlendirme yapmacakmis bidaki sefer.daha dikkat.ederBana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacak
İşte aradığım cevap canım kişiyi en iyi tanıyan kendisidir. Hemde içine sinen zamanda deneme yapman çok iyi olur.4 aydır hep aynı saatlerde yapıyorum ultra pik ve 5 saat sonra çatlama oluyordu yani 16.00da ultra pik 22.00 de çatlama toplam hepsi 24.00 saat içinde gerçekleşiyor du afedersiniz uzayan akintida geldi değerlendirmiş olsaydım sanırım bu geceyi degerlendirirdim
Evet canim bi yandan kendimi tanımaya çalışıyorum hayırlısı bakalım dediğin vitaminleri kullaniyo eşim onlar bitsin öyle yapicamİşte aradığım cevap canım kişiyi en iyi tanıyan kendisidir. Hemde içine sinen zamanda deneme yapman çok iyi olur.
İlaçların cinsiyet üzerinde kanıtlanmış bir etkisi var mı ki çünkü Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.Onun kullandigi ozel bi ilacti o zaman canim neye dayali kullandi erkek bebek icinmi
Canim yeni gordum mesaji arkadaşlar yorum yapmışlar saat 16.00 ile 22.00 arasında ultra pik olmis olabilir teste devam ettin mi daha sonraKizlar ultra pik olmus mu bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2884586
İlaçların cinsiyet üzerinde kanıtlanmış bir etkisi var mı ki çünkü Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor. bence ne kadin ne erkek belirleye bilir rabbim belirler onu ama bilimsel olarak kanitlanmis yumurtlama gunu vs burdada onu istişare ediyoruz tetikliyici ilac bitkisel gun olarak sans attirmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?