Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Eşim vitaminleri daha bitirmedi bugünü degerlendurmicem ama yinede takip yaptim ilk defa bu ay ultra piki goremedim belkide kacirdim

Ben senin yerinde olsaydim saat 10 la 16 arasinda bi test yapardim senin ultra pik orda sakli bence saat 13 gibi sahsi dusuncem ama ben pek anlamm baskasinin testinden
Bana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacak

Bana da 16 ile 22 arasında olmuş olabilir gibi geliyor.6 saat aralık var aslında 3 saate yapılmalı kaçmasın diye.yine de bilemiyoruz belki de koyulasacak
4 aydır hep aynı saatlerde yapıyorum ultra pik ve 5 saat sonra çatlama oluyordu yani 16.00da ultra pik 22.00 de çatlama toplam hepsi 24.00 saat içinde gerçekleşiyor du afedersiniz uzayan akintida geldi değerlendirmiş olsaydım sanırım bu geceyi degerlendirirdim

Iste aralari uzun oldugu icin anlasilmiyo pek fazla zaten degerlendirme yapmacakmis bidaki sefer.daha dikkat.eder

İşte aradığım cevap canım kişiyi en iyi tanıyan kendisidir. Hemde içine sinen zamanda deneme yapman çok iyi olur.

Onun kullandigi ozel bi ilacti o zaman canim neye dayali kullandi erkek bebek icinmi
İlaçların cinsiyet üzerinde kanıtlanmış bir etkisi var mı ki çünkü Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.

Slm kızlar simdi test yaptim dr.a randevum var bugun
tekrar dr.a gitme sansim olmayacak gibi yarin mi gitsem dr.a foto atiyorum bakar misiniz bi
adet ilk gunden 10.gun bugun

Eklentiler

• 20210708_104841.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…