- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.961
10.günse cnm sanki yeni yeni olgunlasiyor yumurtan içinde kalmasin git bakalim doktora boyutunu öğrenirsinSlm kızlar simdi test yaptim dr.a randevum var bugun
tekrar dr.a gitme sansim olmayacak gibi yarin mi gitsem dr.a foto atiyorum bakar misiniz bi
adet ilk gunden 10.gun bugun
Gecen ay 10.gunde gittigimde yumurta olusmus 12 14.gunlerde iliski demisti ama tabi cinsiyet konusunda konusmadik sehirdisindayim devlet hastanelrinden randevu alamiyorim ozele gidecegimde tekrar tekrar gidemem10.günse cnm sanki yeni yeni olgunlasiyor yumurtan içinde kalmasin git bakalim doktora boyutunu öğrenirsin
Canım testine göre yum olgunlaşmaya başlamış gibi duruyor. Daha önce takip yaptın mı testle kaçıncı günler de pik görüyorsun?Slm kızlar simdi test yaptim dr.a randevum var bugun
tekrar dr.a gitme sansim olmayacak gibi yarin mi gitsem dr.a foto atiyorum bakar misiniz bi
adet ilk gunden 10.gun bugun
Ilk kez gecen ay kendim test yqparak takip yaptim birebir her ay ayni olur mu bilemiyorum ama foto var gecen ayın ekliyorum onuda bugun dr. erken olacak sanirim gecen ay 5haziranda adetim ilk gunduCanım testine göre yum olgunlaşmaya başlamış gibi duruyor. Daha önce takip yaptın mı testle kaçıncı günler de pik görüyorsun?
Bence Dr bugün gitme testin eşitlediği zaman gidersen çata yakın gitmiş olursun
Canım senin geçen ay 11.gün eşitlenmiş ve sanırım o gece pik olmuş yani ayın 15nde ertesi güne baya silinmiş testin. Demek ki senin de erken yum olup hızlı oluyor pik ve çat. Geçen aydan öyle anlaşılıyor. Bugün adetin 10.günü ise geçen ayı baz alarak yarın Dr git o zaman. T nin c kadar koyu olduğunu gördüğün zamanda sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir tekrar et testi. Mesela bu akşam bi test daha yap ki piki kaçırma takip için önemli çünkü ilk pik anını yakalamakIlk kez gecen ay kendim test yqparak takip yaptim birebir her ay ayni olur mu bilemiyorum ama foto var gecen ayın ekliyorum onuda bugun dr. erken olacak sanirim gecen ay 5haziranda adetim ilk gundu
Tmm cnm cok tesekkur ederim ben de tam rqndevumu simdi degistirdim yarın sabahaCanım senin geçen ay 11.gün eşitlenmiş ve sanırım o gece pik olmuş yani ayın 15nde ertesi güne baya silinmiş testin. Demek ki senin de erken yum olup hızlı oluyor pik ve çat. Geçen aydan öyle anlaşılıyor. Bugün adetin 10.günü ise geçen ayı baz alarak yarın Dr git o zaman. T nin c kadar koyu olduğunu gördüğün zamanda sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir tekrar et testi. Mesela bu akşam bi test daha yap ki piki kaçırma takip için önemli çünkü ilk pik anını yakalamak
Bence senin tam ultra pikken olmalı çünkü geçen ay ki testine göre hızlı oluyor gibi geldi bana yine de sen bilirsin tabi canımTmm cnm cok tesekkur ederim ben de tam rqndevumu simdi degistirdim yarın sabaha.peki deneme tam ne zaman olmalı
Yaa cnm bide bu ekledigim fotoya bqkqrmisin silinmeye mi bqslqmis sanki simdi yaptim testi yoksa daha var oyuzden mi boyle silik cikiuorBence senin tam ultra pikken olmalı çünkü geçen ay ki testine göre hızlı oluyor gibi geldi bana yine de sen bilirsin tabi canım
Canım gün içinde dalgalanma oluyor daha t tam koyulaşmadığı için o kadar kısa sürede pik yapıp çatlama olamazYaa cnm bide bu ekledigim fotoya bqkqrmisin silinmeye mi bqslqmis sanki simdi yaptim testi yoksa daha var oyuzden mi boyle silik cikiuor
Cok sagol cnm ya bilmeyince kacırdim sandim okadar dr.da erteledim falanCanım gün içinde dalgalanma oluyor daha t tam koyulaşmadığı için o kadar kısa sürede pik yapıp çatlama olamaz
Süt ürünlerini kız bebek olması için mi yenmiycekSut ve süt ürünleri yemicez ama inanın ne yiyeceğimiz şaşırdık yenmesi gerekenlerden bahsedermisiniz lutfen
Sut ürünlerini kız bebek istiyorsan yiyebilirsin ama erkek bebek düşünüyorsan yiyemessinSüt ürünlerini kız bebek olması için mi yenmiycek
İki oglum var hep kızım olsun istedik şimdi 3 cocugu düşünüyoruz kızımız olur die başka ne yapmamız Lazım acaba. Cin takvimini uygulamak dogru mukiE
Sut ürünlerini kız bebek istiyorsan yiyebilirsin ama erkek bebek düşünüyorsan yiyemessin
Canim aslında burası erkek bebek isteyenler daha çok paylaşım yapiyo kız içinde vardır mutlaka arkadaşlar biliyorsa söyleyebilir cin takvimide buradaki erkek bebeğe hamile kalanlarda kız gösteriyor ona da inancım kalmadiİki oglum var hep kızım olsun istedik şimdi 3 cocugu düşünüyoruz kızımız olur die başka ne yapmamız Lazım acaba. Cin takvimini uygulamak dogru muki
Tamam canım Teşekkür ederim Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahCanim aslında burası erkek bebek isteyenler daha çok paylaşım yapiyo kız içinde vardır mutlaka arkadaşlar biliyorsa söyleyebilir cin takvimide buradaki erkek bebeğe hamile kalanlarda kız gösteriyor ona da inancım kalmadi
Amin canım insallahTamam canım Teşekkür ederim Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım ne yaptın gittin mi Dr a?Cok sagol cnm ya bilmeyince kacırdim sandim okadar dr.da erteledim falan
Evet cnm gittim daha yumurta 20mm dedi zorla konusturdum valla nasil bi dr.du anlamadim bi de ozel yani daha var catlamqya dedi gunasiri deneme yapabilirsin tek seferde olqcak diye bisey yok dedi tabi ben sqdece gebelik dusunuyorum dedim dr.un tqvrini gorunce detaya girmedim hic gecen ayla tutmayacak demekki qma dun yumurta beyazi gibi akintim oldu afedersin bildigin sunerek aktı bugun yarin test yqpcam ama dr.daha tam olmamis vs deyince anlam veremedim bide azcik enfeksiyon var diye antibiyotik ve donaxyl diye bi fitil verdi denemeden sonra kullan dediCanım ne yaptın gittin mi Dr a?
Tahminen bu civarda olduğu belliydi canım sen bugün bi test yap büyük ihtimalle 2 güne kalmaz pik görürsün. Deneme olacak mı bu ay?Evet cnm gittim daha yumurta 20mm dedi zorla konusturdum valla nasil bi dr.du anlamadim bi de ozel yani daha var catlamqya dedi gunasiri deneme yapabilirsin tek seferde olqcak diye bisey yok dedi tabi ben sqdece gebelik dusunuyorum dedim dr.un tqvrini gorunce detaya girmedim hic gecen ayla tutmayacak demekki qma dun yumurta beyazi gibi akintim oldu afedersin bildigin sunerek aktı bugun yarin test yqpcam ama dr.daha tam olmamis vs deyince anlam veremedim bide azcik enfeksiyon var diye antibiyotik ve donaxyl diye bi fitil verdi denemeden sonra kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?