Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tahminen bu civarda olduğu belliydi canım sen bugün bi test yap büyük ihtimalle 2 güne kalmaz pik görürsün. Deneme olacak mı bu ay?
Evet istiyorum deneme yapmayi ama dr.boyle bi olumsuz konustu aynen teste devam edecegim pazartesine kadar catlamazsa zaten evde de onceki gittigim dr.a giderim bi tekrar artik bu dr.biraz moralimi bozdu acikcasi tek yumurtaymis ihtimal dusuk falan dedi onceki aylardq da hep tek yumirta oluyordu ve o gittigim dr.ne kadar iyi konusmustu bilmiyorum her ay cift yumurtlayan olur mu ki

Canım zaten standart herkesin aylık 1 yumurtası olur ki o Dr un sanırım kendiyle sorunları vardı ki baya ters davranmış gününde değildi demek ki sen bunları kafana takma bence hemen testi yap takibini sıkı yap Allahın izniyle olur inşallah olumsuz düşünecek ne var ki çok şükür yum var daha ne olsun

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız? Benim adetim 1 Temmuz’da lekelenme olarak başlayıp iki üçte sökülmeye başlayıp 4 ve 5i azalmıştı fakat 6sından bugüne aşırı bir kanama arttı tekrar bitmesini beklerken normal mi acaba yumurta gelişmeye devam ediyor mudur doktorada gidemiyorum haliyle kanama var diye hatta bugün kasık ağrım başladı yumurta geliştiği zamanlarda olduğu gibi

Canım bizim ofiste covid olan arkadaşların da buna benzer düzensizlikleri olmuştu sonra normale döndü ama. Belki senin de ondan kaynaklı olarak bu şekilde olmuş olabilir. Normalde kaç gün sürüyor adetin?

Yaaa cok sagol aynen dedigin gibi devam edeyim rabbim verir cok sukur her ay duzenli oluyor soldaymis yumurta simdiye kadar genel kontrollerde bile hep cok saglikli diye yorumladı dr.lar hele 2ay once gittigimde sen dqha cok dogrurursun bu durumuna gore diye espri bile yapti dr.ustune bu boyle deyince illa insanin akli bulaniyor cok tesekkur ederim yardimlarin destegin icin testlerimi atarim yine

Boşver canım sen Dr u aynen öyle sen daha çok doğurursun maşallah
Testleri atınca bakarız

Canım bizim ofiste covid olan arkadaşların da buna benzer düzensizlikleri olmuştu sonra normale döndü ama. Belki senin de ondan kaynaklı olarak bu şekilde olmuş olabilir. Normalde kaç gün sürüyor adetin?
6.gün kesin temiz oluyordum canım ondan şaşırdım bu ay böyle olunca dediğin gibidir belki covid sonrası olan ay adetimde çok kısa sürmüştü mesela

Aleykum selam cnm belkide tam sokulmedigi için böyle olmuştur hamile kalmadan önce hem agrili hemde senin gibi olmuştu insllah bu ayda senin guzel haberini aliriz cnm

Aleykum selam cnm belkide tam sokulmedigi için böyle olmuştur hamile kalmadan önce hem agrili hemde senin gibi olmuştu insllah bu ayda senin guzel haberini aliriz cnm
Erkek bebek isteyenler topiginde okumuştum geçmiş yıllarda.hani adet oluruz bir ay daha az kanamalı geçer diğer ay daha ağır geçer.benim böyleydi yani çoğu kadın böyleymiş.erkek bebek içinde yoğun kanama sonrası yumurtlama da deneme öneriliyor.ben buna dikkat ederek hamile kaldım canlar

Boşver canım sen Dr u aynen öyle sen daha çok doğurursun maşallah
Testleri atınca bakarız
Simdi test yaptim cnm 3 sqatten fazladir su icmedim idrarda cikmadim bide gece yapayim demi yani yumurtlama mi oluyor bu bundqn sonra silindikce catlama olqcak demi

Eklentiler

• 20210709_201609.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 94
amin canım çok istiyorum hepimiz gibi bende öyle okumuştum benimde bir ay az bir ay çok gelir bu ay inşaallah oğluşa hamile kalırım bende sizlerin ikinizinde tek denemede tuttu dimi canım?

amin canım çok istiyorum hepimiz gibi bende öyle okumuştum benimde bir ay az bir ay çok gelir bu ay inşaallah oğluşa hamile kalırım bende sizlerin ikinizinde tek denemede tuttu dimi canım?
Ayy hadi inşallah bu ay senden güzel haberler alalim kuzum ya şu topik oğlan bebek haberleriyle dolsun taşsın inşallah
Benim ultra pikte tek deneme de tuttu canım.

Ayy hadi inşallah bu ay senden güzel haberler alalim kuzum ya şu topik oğlan bebek haberleriyle dolsun taşsın inşallah
Birbilsem1132 ultra pik dedigimiz hqngisi oluyor benim teste bakar misin ekliyorum bu testi aksam 20.15 gibi yaptim sabah dr.yumurta 20mm demisti

Eklentiler

• 20210709_201609.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 86
Aynen kuzum çok ağrılı ve kanamam coktu hayatimda belkide oyle olmamıştır insllah arkadslarimda bende erkek haberi veririz canim senin gibi

Canim benim biraz karisik ama tek denem diyebiliriz hafif silinmede oldu deneme yaptigimda pik ve ultra pik cat uzun sürdü cnm benim normalde kisa olurdu 16.gün cat olDu

Amin canım benim Allah razı olsun bende bakalım duruma göre iki veya tek deneme yaparım inşaallah
Canim benim biraz karisik ama tek denem diyebiliriz hafif silinmede oldu deneme yaptigimda pik ve ultra pik cat uzun sürdü cnm benim normalde kisa olurdu 16.gün cat olDu
Anladım canım sağ ol rabbim sağlıkla oğlan nasip etmiştir karnına ve sonrada kucağına inşaallah

Canım yeni gördüm ya yatmadan bir tane daha test yapsaydın.catlamaya yaklaşmış baya.deneme falan yaptın mı
Deneme Yapmadım cnm bu kadar hızlı olunca sasirdim sabah dr.daha buyumemis demisti teste inanamadim bide gece 2.30da test yaptim aslinda catlamaya gecmisti ama gece su vs.dikkat etmemistim oyuzden deneme yapmak istemedimde kacirdim diye ultra pik ilk gordugum 20.30 testiymis sanirim ve bu testlere gore hizli yum ve catlama oluyor demek oluyor demi
Birde dun bi dr dinledim instagramda bir gebenim gunlugunde tam yumurtlamada yapmak gerekir diyor yumurtalqma olacak tuplerden atilmadan sperm yakalamali ozaman erkek orani artiyor gibi biseyler dedi sonrasindaki zamanlarda oran dusuyor dedi tabi bilimsel veri yok ama tıp dunyasinda bilinen bir durummus hani hala ne zaman olmali diye karisiklik vardi bende yumurtlamayi kacirdim diye de deneme yapmadim dogru mu yaptim bilmiyorumdq

Canım akşam 20.30 da yapmışsın ya 3 saat sonra tekrar yapmaliydin arayı çok açıyorsun yumurta kaçıyor.bence buna dikkat etmelisin.ben silinmeye geçmeden ultra pikte denedim.Allahin izniyle oğlum olacak.benimde senin gibi hızlı çatlıyor yumurta.yine sen bilirsin ama bence sende çatlamaya yakın zamanda dene. Bir de bu ay iyice kendini tanımış,anlamış oldun.bi dahaki ay daha temkinli davranıp yaparsın denemeni inşallah.simdi tekrar test yaptın mı emin misin iyice silindiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…