Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm bi 20.30da test yaptm bi 11.30da ikisini de ekleyim tekrar ikiside t cok koyu idi ama gece 2.30da tekrar test yaptim ozaman silinme baslamisti onun fotosunu cekmedim.ben de ultra pik de denemek istiyorum dedigin gibi en azindan kendimi tanimis olurum aslinda piki yakalamisim ama sabah dr.bana daha yumurta olgunlasmamis kucuk falan dedi daha var diye testteki sonuca guvenemedim
Eklediğim testler 20.30 ve 23.30 testleri

Eklentiler

• 20210709_233656.webp
    7 KB · Görüntüleme: 104
  • 20210709_201529.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 100
Yaaa kızlarrr simdi tekrar test yaptim 3saat su ve idrara dikkat ettim ekliyorim sonucu sanki 20.30daki testte gore daha koyu t cizgisi yani asıl pik simdi gorunuyor gibi anlamadim gece 2.30da yaptigim silik cikti demistimya o sanirim su faln dikkat etmemistim tekrar test yapmiycam diye ondan silik cikmis olabilir mi

Eklentiler

• 20210710_133307.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 135
Evet canım daha catlamamis kaçırmış sayılmazsın. Sıvıya dikkat et yanıltıyor kesinlikle. Doktor 20 mm demiş zaten 22-24 mm de çatlıyor. Daha var demesi saçma olmuş. Deneme şansın varsa bir test daha yapıp debeyebilirsin.yada ilk silinmeyi yakala o zaman dene.rabbim gönlüne göre versin inşallah.rast getirsin

Insallahhh cnm isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim dr.yumurta kucuk dedigi icin esimde biraz istemedi acikcasi hani bi sorun mu var gibisinden evham yaptı bu ay kalır artik sqnirim insallah onumuzdeki ay denerim hem bütün periyodu bi takip etmis olurum ögrenmek icin

Pikken deneme yapmis oldunuz demi ve oğlunuz mu olacak insallah
Ya Allah söyletti galiba insallah canim rabbim hepimize nasip etsin ogluslar 9 haftalik olacagam cnm daha cinsiyet belli değil
Canim testim böyleydi deneme yaptığımda pikten 5 saat sonra oldu

Eklentiler

• 20210527_220923.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 133
Ben de böyledir, bir ay az kanama olur bir ay fazla , sen fazla dan sonra mı denedin?ben tersini biliyordum. Oğlun olacaktı değil mi

Ya Allah söyletti galiba insallah canim rabbim hepimize nasip etsin ogluslar 9 haftalik olacagam cnm daha cinsiyet belli değil
Canim testim böyleydi deneme yaptığımda pikten 5 saat sonra oldu
Insallahh cnmm Allah soyletmistir Saglikla kucagina alirsin ins.oglusunu herkesi takip edemedim kim hamile kim degil bilmiyorum rabbim hepimize nasip etsin insallah
Ben de yeni bi test yaptim silinme başlamiş pikten catlamaya yinede baya zaman oldu degerlendirme yapmak icin zaman oluyor her ay boyle olursa ins.

Amin ALLAH razi olsun cnm benim her zaman kisa süresi pik ve çat arasi deneme yaptığım ay cok uzun surdu cnm insllah hersey gönlünce olsun
Biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz takdiri Allaha insllah herbirimize sağlıklı hayirli erkek evlatlari nasip eder

13 müş pardon canim. Normalde ne zaman pik oluyodu senin aksama bi daha test yap bence 1 2 gune pik olur gibi duruyo
Son aylarda 14.gün oluyordu canım Şubat Mart gibi 19.günlerdi bakalım bu ay nasıl olacak
Canım 15. Günün gecesi falan catlayabilir.doktora gidecek misin ? Aman takibini sıkı yap acele etme. Bı sabah bı akşam yap pik görene kadar.dualarimdasin
Canımsın Allah razı olsun Doktora gitmeyeceğim bu ay öyle testle deneyeceğim nasipse
Canım akşam tekrar yap testi sıvıya çok dikkat et sanki yarına pik olur gibi geldi bana
Tamam canım çok sağ ol hayırlısıyla yakalayıp deneme yapayım inşaallah

Benimde normalde 14. Gün çatlardi hamile kaldığımda 18.gün çatladı canım.degiskenlik oluyor ama önemli olan senin yumurtayı zamanında yakalaman inşallah oda hayırlısıyla olur. Oglusuna hamile kalırsın

Anladim canim pik görene kadar yap testini belki bu ayda öyle olur 4 5 güne sakın kaçırma insaallah guzel bi zamanda yakalayip degerlendirirsin

Herşey yolunda olacak sen merak etme 13.gün testin koyulaşma yapmış harika bir pik görüp oğluş için deneme olacak hayırlısıyla ben inanıyorum
Akşam yapınca at canım testi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…