Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
amin canım Allah razı olsun evet her ay farklılık gösterdiği için bilemiyorum tam olarak
Anladim canim pik görene kadar yap testini belki bu ayda öyle olur 4 5 güne sakın kaçırma insaallah guzel bi zamanda yakalayip degerlendirirsin
Amin canım hepimiz inşaallah
Herşey yolunda olacak sen merak etme 13.gün testin koyulaşma yapmış harika bir pik görüp oğluş için deneme olacak hayırlısıyla ben inanıyorum
Akşam yapınca at canım testi bakalım
Amin kuzum Allah razı olsun sekizden sonra yapcam atarım inşaallah henüz kasık ağrısı falan yok bugün pik olmaz gibi
Canim kizlar yazmis bir iki gune olur stres yapma cnm insllah bu ay hersey gonlunce olur hamis kalirsin oğlusuna
Amin canım Allah razı olsun Sen nasılsın kanaman kesilmiştir inşaallah

Kızlar benim daha baya var pik olmasına sanırım yarın test yapmama gerek var mı?

Eklentiler

• A5034D34-4875-4C4F-8B8A-601CEF508733.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 76

Eklentiler

• DCE94E15-4AAB-4B6D-8BD2-14179D169395.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 59
Hiç belli olmaz canım sen takibini sıkı yap
Haklıymışsın canım yaklaşıyor henüz pik olmadı t baya geç beliriyor daha. Sabah bir tane daha yapcam çünkü benim pikle çatlama arası uzun oldu hep şubattaki gibi acele denemeler yapmak istemiyorum. Dua edin kızlar hayırlısıyla, sağlıkla bu ay oğluma hamile kalmak nasip olsun.

Eklentiler

• E9736CA0-0E05-4A1B-BF71-442490DAE7CF.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Canim yarina olur pik insallah yavas yavas oluyor insallah

GECEGOZLUMMM canım sen hamile kaldığın ay duphaston kullanmaya adetin kaçıncı günü başladın? Mesela deneme yaptığın gün ilaç kullanmış mıydın?

Canım benim sabah 7 8 gibi yapmaya çalış. Sonrasında sıkı takibe başlarsın testin durumuna göre
Sakin stres yapma bak herşey gayet güzel ilerliyor maşallah bu ay güzel bir deneme olacak bak gör oğluşun kaderine yazılır inşallah

Amin canım Ben yine karıştım sanırım pik olmuyor mu kaçırdım mı mümkün değil benim hiçbir zaman hemen pik yapıp çatlamadı üstteki gece yaptığım alttaki şimdi

Eklentiler

• F0CBE0FC-C09E-41EC-86B2-100C2654DCFE.webp
    19 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…