- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.021
Canim kizlar yazmis bir iki gune olur stres yapma cnm insllah bu ay hersey gonlunce olur hamis kalirsin oğlusunaKızlar çok mu silik tahmini kaç güne pik yapar bu test? R rana20 M Maviayyy B Beybipattis @Ruveydam2015
Benimde normalde 14. Gün çatlardi hamile kaldığımda 18.gün çatladı canım.degiskenlik oluyor ama önemli olan senin yumurtayı zamanında yakalaman inşallah oda hayırlısıyla olur. Oglusuna hamile kalırsın
Amin canım hepimiz inşaallahAnladim canim pik görene kadar yap testini belki bu ayda öyle olur 4 5 güne sakın kaçırma insaallah guzel bi zamanda yakalayip degerlendirirsin
Amin kuzum Allah razı olsunHerşey yolunda olacak sen merak etme 13.gün testin koyulaşma yapmış harika bir pik görüp oğluş için deneme olacak hayırlısıyla ben inanıyorum
Akşam yapınca at canım testi bakalım
Amin canım Allah razı olsunCanim kizlar yazmis bir iki gune olur stres yapma cnm insllah bu ay hersey gonlunce olur hamis kalirsin oğlusuna
Evet cnn kesildi haftalik ignenin faydasi oldu şükür cumartesi kontrolum var insllah hersey yolundadirAmin canım Allah razı olsunSen nasılsın kanaman kesilmiştir inşaallah
İnşaallah kuzum sağlıkla gelecektir Allah’ın izniyleEvet cnn kesildi haftalik ignenin faydasi oldu şükür cumartesi kontrolum var insllah hersey yolundadir
Canım yarın sabah yine yap hiç belli olmaz bu yumların işi bi bakmışsın pik yapmış o yüzden sıkı sıkı takip yap ki deneme olsunKızlar benim daha baya var pik olmasına sanırım yarın test yapmama gerek var mı?
Haklısın canım öğlene doğru yapayım yine inşaallahCanım yarın sabah yine yap hiç belli olmaz bu yumların işi bi bakmışsın pik yapmış o yüzden sıkı sıkı takip yap ki deneme olsun
Canım ne yaptın test atmadın?Haklısın canım öğlene doğru yapayım yine inşaallah
Yaptım canım dünkü ile bugünkü arasında pek fark yok gibi geldi bana koyulaşmamış henüzCanım ne yaptın test atmadın?
Canım fark var bence akşam kesin yap testYaptım canım dünkü ile bugünkü arasında pek fark yok gibi geldi bana koyulaşmamış henüz
Yapcam kuzum 12ye doğru yatmadan emin olayım pik olmaz ama olsunCanım fark var bence akşam kesin yap test
Hiç belli olmaz canım sen takibini sıkı yapYapcam kuzum 12ye doğru yatmadan emin olayım pik olmaz ama olsun
Haklıymışsın canım yaklaşıyor henüz pik olmadı t baya geç beliriyor daha. Sabah bir tane daha yapcam çünkü benim pikle çatlama arası uzun oldu hep şubattaki gibi acele denemeler yapmak istemiyorum.Hiç belli olmaz canım sen takibini sıkı yap
Canim yarina olur pik insallah yavas yavas oluyor insallahHaklıymışsın canım yaklaşıyor henüz pik olmadı t baya geç beliriyor daha. Sabah bir tane daha yapcam çünkü benim pikle çatlama arası uzun oldu hep şubattaki gibi acele denemeler yapmak istemiyorum.Dua edin kızlar hayırlısıyla, sağlıkla bu ay oğluma hamile kalmak nasip olsun.
Aynen kuzum yarın sıkı takip yapcam inşaallahCanim yarina olur pik insallah yavas yavas oluyor insallah
Canım benim sabah 7 8 gibi yapmaya çalış. Sonrasında sıkı takibe başlarsın testin durumuna göreHaklıymışsın canım yaklaşıyor henüz pik olmadı t baya geç beliriyor daha. Sabah bir tane daha yapcam çünkü benim pikle çatlama arası uzun oldu hep şubattaki gibi acele denemeler yapmak istemiyorum.Dua edin kızlar hayırlısıyla, sağlıkla bu ay oğluma hamile kalmak nasip olsun.
Evet canım öğlen ilk piki gördüm.12 saat sonra ultra pik oldu denedim.B Beybipattis canım senin pikten 12 saat sonra mı deneme olmuştu?
Amin canımCanım benim sabah 7 8 gibi yapmaya çalış. Sonrasında sıkı takibe başlarsın testin durumuna göre
Sakin stres yapma bak herşey gayet güzel ilerliyor maşallah bu ay güzel bir deneme olacak bak gör oğluşun kaderine yazılır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?