- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.041
Sağ ol canım ben daha pik bile yakalayamadım henüzEvet canım öğlen ilk piki gördüm.12 saat sonra ultra pik oldu denedim.
Canım sabah erkenden yapsaydın dün yazdım da görmedim galiba. Stres yapma lütfen bekle belki geç olacak sen testi akşam saatlerinde yine yap. Pik olana kadar dalgalanma olması normalAmin canımBen yine karıştım sanırım pik olmuyor mu kaçırdım mı mümkün değil benim hiçbir zaman hemen pik yapıp çatlamadı üstteki gece yaptığım alttaki şimdi
Doktora gidip kontrol ettirsen daha iyi olur, belki çatlamış bile olabilir canım. Benim testimi ekliyim, benim ki hatırlıyorum ultra pik bile olmamıştı çatladı hemenAmin canımBen yine karıştım sanırım pik olmuyor mu kaçırdım mı mümkün değil benim hiçbir zaman hemen pik yapıp çatlamadı üstteki gece yaptığım alttaki şimdi
Görmedim canım bir de hiç böyle hemen pik olup çatlamadı ağrımda olmadı hiç akıntı falanda yok bu ay çok tuhaf doktorada gidemiyorum kaldı bu ay böyle üç saat arayla yine test yapcam belki dalgalanmadır öyle yapıyor benim testler geneldeCanım sabah erkenden yapsaydın dün yazdım da görmedim galiba. Stres yapma lütfen bekle belki geç olacak sen testi akşam saatlerinde yine yap. Pik olana kadar dalgalanma olması normal
Canım normaldede böyle mi oluyordu hep ağrı falan olmuş muydu çatladığında. Doktora gidemeyeceğim bu ay mecbur testle devamDoktora gidip kontrol ettirsen daha iyi olur, belki çatlamış bile olabilir canım. Benim testimi ekliyim, benim ki hatırlıyorum ultra pik bile olmamıştı çatladı hemen
Canım teste devam et belki dalgalanma olmuştur.Sağ ol canım ben daha pik bile yakalayamadım henüz
Evet canım gündüz yoğun beyaz bi akıntı oluyor hemen teste başlıyorum. Herkesin akıntısı olmuyor diye biliyorum. O yoğun beyaz akıntıdan 12 saat sonra şeffaf akıntı geliyor.Görmedim canım bir de hiç böyle hemen pik olup çatlamadı ağrımda olmadı hiç akıntı falanda yok bu ay çok tuhaf doktorada gidemiyorum kaldı bu ay böyle üç saat arayla yine test yapcam belki dalgalanmadır öyle yapıyor benim testler genelde
Canım normaldede böyle mi oluyordu hep ağrı falan olmuş muydu çatladığında. Doktora gidemeyeceğim bu ay mecbur testle devam
Bende her ay akıntı olurdu bu ay hem adetim çok uzun sürdü hem akıntı görmedim tuhafEvet canım gündüz yoğun beyaz bi akıntı oluyor hemen teste başlıyorum. Herkesin akıntısı olmuyor diye biliyorum. O yoğun beyaz akıntıdan 12 saat sonra şeffaf akıntı geliyor.
Etcem kuzum hayırlısı inşaallah kaçmamıştırCanım teste devam et belki dalgalanma olmuştur.
Hayırlısı olsun inşallah canım.benimde Ağrı olmayan ay oluyorKızlar çatlamış sanırım opak akıntıda geldi hemen eşimi aradım yaptım deneme es geçmek istemedim Allah nasip etmişse olur elbet dua istiyorum sizlerdendeeskilerden birkaç kişi çatlamadan üç beş saat sonra denedi oğlu oldu inşaallah Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip eder
Sağ ol canım Allah razı olsun bakalım bu ayda böyle oldu nasip diyorum artıkHayırlısı olsun inşallah canım.benimde Ağrı olmayan ay oluyor
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin oğluş benim deneme yaptığımda hic ağrı olmamıştı cnmKızlar çatlamış sanırım opak akıntıda geldi hemen eşimi aradım yaptım deneme es geçmek istemedim Allah nasip etmişse olur elbet dua istiyorum sizlerdendeeskilerden birkaç kişi çatlamadan üç beş saat sonra denedi oğlu oldu inşaallah Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip eder
Amiin Canım inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsınKızlar çatlamış sanırım opak akıntıda geldi hemen eşimi aradım yaptım deneme es geçmek istemedim Allah nasip etmişse olur elbet dua istiyorum sizlerdendeeskilerden birkaç kişi çatlamadan üç beş saat sonra denedi oğlu oldu inşaallah Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip eder
Amin canım Allah razı olsun bakalım hayal ettiğim gibi olmadı piki nasıl oldu göremedim ne ara koyulaştı çatladı hiç içime sinmediHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin oğluş benim deneme yaptığımda hic ağrı olmamıştı cnm
Amin canım Allah razı olsun araştırdım baktım biraz çatladıktan sonra hamile kalma ihtimali düşük yazmışlar hep ama Allahtan ümidimi kesmiyorum nasip olur inşaallahAmiin Canım inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın
Ateşim de farklılık olmadı canım hep ölçtüm ben 36.7 falan çıkıyordu hep..Amin canım Allah razı olsun bakalım hayal ettiğim gibi olmadı piki nasıl oldu göremedim ne ara koyulaştı çatladı hiç içime sinmedi
Amin canım Allah razı olsun araştırdım baktım biraz çatladıktan sonra hamile kalma ihtimali düşük yazmışlar hep ama Allahtan ümidimi kesmiyorum nasip olur inşaallahCanım senin deneme yaptığında ateşin kaçtı yükselmiş miydi ölçtün mü?
16 ci gun basladim canim 10 gun boyunca kullandimGECEGOZLUMMM canım sen hamile kaldığın ay duphaston kullanmaya adetin kaçıncı günü başladın? Mesela deneme yaptığın gün ilaç kullanmış mıydın?
Amin kuzum gelir inşaallahTazeanneeee canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırla oğluşun gelir
Teste devam ettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?