- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.061
Canım niye umudunu kırıyorsun ki verecek Rabbim kaderine yazdıysa her türlü gelir ki böyle düşün olur mu içini ferah tut. Bu teste göre çatlamış görünüyor bugün de yine yap test gidişatı kontrol etAmin kuzum gelir inşaallahNe bileyim çok mu geç kaldım gebelik tutar mı bu aşamada ondan bir umudum kırıldı teste devam ettim canım bunu en son gece 12de yaptım çatlamış dimi kesin. Bugün bir daha yapcam test
Cnm tutar niye tutmasin rabbim sağlıkla hayirla erkek bebek nasip etsin cnmAmin kuzum gelir inşaallahNe bileyim çok mu geç kaldım gebelik tutar mı bu aşamada ondan bir umudum kırıldı teste devam ettim canım bunu en son gece 12de yaptım çatlamış dimi kesin. Bugün bir daha yapcam test
Genelde erkek ama kızı olanda varMerhabalar kızlar size sorum olucak yumurtlama takipi doktor kontrolunde yaptiran arkadaslar bebek cinsiyeti nedir
Canım niye umudunu kırıyorsun ki verecek Rabbim kaderine yazdıysa her türlü gelir ki böyle düşün olur mu içini ferah tut. Bu teste göre çatlamış görünüyor bugün de yine yap test gidişatı kontrol et
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Amin kuzum cümlemize inşaallah bekleyeyim bakalım sayılı gün tez geçermişCnm tutar niye tutmasin rabbim sağlıkla hayirla erkek bebek nasip etsin cnm
Ben deneme yaptigimda opak akinti vardi cnm
Stres yapma insllah olacak
Canim deneme yaptigim zamanda adet gününe kadar hiç bir belirtim olmadi adet günü test yaptim cok silikti yani insllah seninde güzel haberlerini aliriz cnmAmin kuzum cümlemize inşaallah bekleyeyim bakalım sayılı gün tez geçermişBir de deneme sonrası döllenme belirtilerin oldu mu?
Amin kuzum çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsunCanim deneme yaptigim zamanda adet gününe kadar hiç bir belirtim olmadi adet günü test yaptim cok silikti yani insllah seninde güzel haberlerini aliriz cnm
Sivi alimana dikkat ederek 3 saatte bir yapinKızlar bu ay ilkkez yapıyorum sizce yanlış mı yaptım 23 haziranda adet oldum 1 temmuzda test yapmaya başladım 8 temmuzda kanama oldu 6 temmuza kadar ama testte tam koyu göremedim yanlış mı yaptım kanama olduğu için mi anlamadım devam edeyim mi test yapmaya yardımcı olurmusunuz benimde 2 kızım var oğlum olsun istiyorum Allahım nasip ederseEki Görüntüle 2889648
Evet ben adettimin bittiği gün başladım ama ara kanamam oldu yumurtlama kanaması mı anlayamadım baya yoğun oldu çünkü 3_4 aydır adetlerim düzensiz 2 aydır 34 günde bir oluyorum ve arada lekelenme oluyorSivi alimana dikkat ederek 3 saatte bir yapin
test koyulasmaya baslayacak gibi duruyor
Adet gunu yapmiyoruz biz testi genelde adeti bitimi sonrasi basliyoruz
Canim ben ilk silinmede denedim ve hamile kaldim bazi arkadaslarimizi ultra pikte denedi bazisida silinmeden sonra sen test yap at cnm birde icinden deneme nasil geliyorsa öyle dene ama tek deneme oolsunArkadaşlar gören varsa deneyenlerden akıl verirmisiniz şimdi tekrar yaptım yine koyu ben deneme yapmalımıyım 3 saat ara ile test mi yapayım
Oğlun olacak sanırım inşallah bana da kısmet olur dua et canım bana da adım Elif20.30 da tekrar yapıcam silikleşinde deneyeyim dedim ama bilmiyorum senin cinsiyet belli mi canım Allahıma dua ediyorum bol bol inşallahgönlğmdekini nasip eder
Eki Görüntüle 2890003
Cnm belli degil cinsiyetim 10 haftalik olacak insllah rabbim sanada banada isteyen tum arkadaslarimoza nasip etsin bir erkek evlat20.30 da tekrar yapıcam silikleşinde deneyeyim dedim ama bilmiyorum senin cinsiyet belli mi canım Allahıma dua ediyorum bol bol inşallahgönlğmdekini nasip eder
Eki Görüntüle 2890003
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?