Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım niye umudunu kırıyorsun ki verecek Rabbim kaderine yazdıysa her türlü gelir ki böyle düşün olur mu içini ferah tut. Bu teste göre çatlamış görünüyor bugün de yine yap test gidişatı kontrol et
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Cnm tutar niye tutmasin rabbim sağlıkla hayirla erkek bebek nasip etsin cnm
Ben deneme yaptigimda opak akinti vardi cnm
Stres yapma insllah olacak

amin canım benim Allah razı olsun cümlemizin inşaallah
Cnm tutar niye tutmasin rabbim sağlıkla hayirla erkek bebek nasip etsin cnm
Ben deneme yaptigimda opak akinti vardi cnm
Stres yapma insllah olacak
Amin kuzum cümlemize inşaallah bekleyeyim bakalım sayılı gün tez geçermiş Bir de deneme sonrası döllenme belirtilerin oldu mu?

Amin kuzum cümlemize inşaallah bekleyeyim bakalım sayılı gün tez geçermiş Bir de deneme sonrası döllenme belirtilerin oldu mu?
Canim deneme yaptigim zamanda adet gününe kadar hiç bir belirtim olmadi adet günü test yaptim cok silikti yani insllah seninde güzel haberlerini aliriz cnm

Kızlar bu ay ilkkez yapıyorum sizce yanlış mı yaptım 23 haziranda adet oldum 1 temmuzda test yapmaya başladım 8 temmuzda kanama oldu 6 temmuza kadar ama testte tam koyu göremedim yanlış mı yaptım kanama olduğu için mi anlamadım devam edeyim mi test yapmaya yardımcı olurmusunuz benimde 2 kızım var oğlum olsun istiyorum Allahım nasip ederse

Aranıza yeni katılıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim testler bir koyu çıkıyor bir açık sıvı alımını bıraktıktan 2 buçuk 3 saat sonra yapıyorum testleri

Sivi alimana dikkat ederek 3 saatte bir yapin
test koyulasmaya baslayacak gibi duruyor
Adet gunu yapmiyoruz biz testi genelde adeti bitimi sonrasi basliyoruz

Sivi alimana dikkat ederek 3 saatte bir yapin
test koyulasmaya baslayacak gibi duruyor
Adet gunu yapmiyoruz biz testi genelde adeti bitimi sonrasi basliyoruz
Evet ben adettimin bittiği gün başladım ama ara kanamam oldu yumurtlama kanaması mı anlayamadım baya yoğun oldu çünkü 3_4 aydır adetlerim düzensiz 2 aydır 34 günde bir oluyorum ve arada lekelenme oluyor

Eğer adet sayarsan 8 temmuzda başladı 6 gün sürdü ondan sonra test yapmaya başladım tekrar ama ilk deneme olduğu için çözemedim maalesef cevap için teşekkürler

Birde gripli gibiyim ondan mı bilmiyorum ama dün ve bugün ateşim 37.1 ve 37.3 arası yumurtlama döneminde ateşiniz kaç oluyordu arkadaşlar

Kızlar yine ben Kızlar testim yumurtlama mı ben anlayamıyorum Ya dünden beri pozitif iki çizgi de aynı renk resimleri de ekledim öncekiler beklediği için biraz silikleşmiş gerçi. Bugün hem sabah hem akşam yaptım bilenler yorum yapabilir mi lütfen tecrübesizim kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 9515BDB8-26ED-4B88-9826-CD4088D4167C.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 51
  • C749D5B1-5AB6-44E0-97BA-F27CF4C1220F.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 592428D7-6EDA-4CA6-9A59-26304AF6061A.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhaba bende erkek bebek için burdayım ne yapmalıyım erkek bebeğe hamile olanlar yazarmısınız bana

Arkadaşlar gören varsa deneyenlerden akıl verirmisiniz şimdi tekrar yaptım yine koyu ben deneme yapmalımıyım 3 saat ara ile test mi yapayım
Canim ben ilk silinmede denedim ve hamile kaldim bazi arkadaslarimizi ultra pikte denedi bazisida silinmeden sonra sen test yap at cnm birde icinden deneme nasil geliyorsa öyle dene ama tek deneme oolsun

20.30 da tekrar yapıcam silikleşinde deneyeyim dedim ama bilmiyorum senin cinsiyet belli mi canım Allahıma dua ediyorum bol bol inşallahgönlğmdekini nasip eder

20.30 da tekrar yapıcam silikleşinde deneyeyim dedim ama bilmiyorum senin cinsiyet belli mi canım Allahıma dua ediyorum bol bol inşallahgönlğmdekini nasip eder
Eki Görüntüle 2890003
Cnm belli degil cinsiyetim 10 haftalik olacak insllah rabbim sanada banada isteyen tum arkadaslarimoza nasip etsin bir erkek evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…